darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ε και? Άσχετα με το πότε γράφτηκε το καθένα αναφέρονται σε διαφορετικά πράγματα, μπήκες στον κόπο να τα διαβάσεις? Ή απλά το έκανες παράθεση μόνο και μόνο επειδή γράφτηκε μεταγενέστερα? Εσυ μπήκες ? η απλα απαντησες επιδι ειναι μεταγενέστερο απο το δικο σου τα bolt τα μεγαλα τα ειδες ??? αυτααα τα μαυραααα
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, darkman είπε Εσυ μπήκες ? η απλα απαντησες επιδι ειναι μεταγενέστερο απο το δικο σου τα bolt τα μεγαλα τα ειδες ??? αυτααα τα μαυραααα Κλασσική υπεκφυγή, απαντάς με ερώτηση. Προφανώς και δεν τα έχεις διαβάσει, αλλιώς θα είχες προσέξει ότι έχουν διαφορετικό περιεχόμενο, το ένα γράφει για το κόλλημα που έχουν μερικοί να αλλάζουν λάδια πολύ νωρίς χωρίς λόγο και για τις Ελληνικές αντιπροσωπείες που επιβάλλουν αλλαγές νωρίτερα από ότι προτείνει ο κατασκευαστής. Εγώ ναι, φυσικά και τα διάβασα. Φυσικά και είδα αυτά στα bold, τα οποία εμπίπτουν και αυτά στις οδηγίες των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Όλοι συνιστούν όχι μόνο συχνότερες αλλαγές λαδιών, αλλά και γενικότερα συχνότερα service όταν η χρήση του αυτοκινήτου γίνεται κάτω από "δύσκολες συνθήκες". Τις οποίες(τις οδηγίες του κατασκευαστή) τις ακολουθώ και εγώ όπως έγραψα σε προηγούμενο post. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Joshua21
darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κλασσική υπεκφυγή, απαντάς με ερώτηση. Φυσικά και τα διάβασα. Φυσικά και είδα αυτά στα bold, τα οποία εμπίπτουν και αυτά στις οδηγίες των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Όλοι συνιστούν όχι μόνο συχνότερες αλλαγές λαδιών, αλλά και γενικότερα συχνότερα service όταν η χρήση του αυτοκινήτου γίνεται κάτω από "δύσκολες συνθήκες". Τις οποίες(τις οδηγίες του κατασκευαστή) τις ακολουθώ και εγώ όπως έγραψα σε προηγούμενο post. Φιλε μου ξεκινα ρωτα και κανενα μαστορα και ασε το google search και της photo πιάστηκες απο μια λεξη που ειπε ενα παιδί ποιο πριν και εβαλες μια photo απο ενα λαδι για να δείξεις οτι τα λαδια γραφουν τα χιλιομετρα μπορω και εγω να σου βαλω αλλες 100 που δεν γραφουν . και ναι τα λαδια δεν γραφουν τα χιλιομετρα ,τα χιλιομετρα τα δινει ο κατασκευαστης , ρωτα τον μαστορα σου και μην κανεις google search το ιδιο εκανες και στο κειμενο για το ποτε πρεπει να αλλαχτούν τα λαδια ,ειδες της απαντησεις και εκανες google search και εβαλες το αρθρο ,απο προσωπική γνωμη τιποτα , και μολις και εγω σου εβγαλα ενα αλλο αρθρο απο το google , οπσσσσσσ το γυρισες νομιζω οτι τωρα σου απαντησα αρκετα ευθεία και χωρις υπεκφυγές 1
opcorsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, darkman είπε Φιλε μου ξεκινα ρωτα και κανενα μαστορα και ασε το google search και της photo πιάστηκες απο μια λεξη που ειπε ενα παιδί ποιο πριν και εβαλες μια photo απο ενα λαδι για να δείξεις οτι τα λαδια γραφουν τα χιλιομετρα μπορω και εγω να σου βαλω αλλες 100 που δεν γραφουν . και ναι τα λαδια δεν γραφουν τα χιλιομετρα ,τα χιλιομετρα τα δινει ο κατασκευαστης , ρωτα τον μαστορα σου και μην κανεις google search το ιδιο εκανες και στο κειμενο για το ποτε πρεπει να αλλαχτούν τα λαδια ,ειδες της απαντησεις και εκανες google search και εβαλες το αρθρο ,απο προσωπική γνωμη τιποτα , και μολις και εγω σου εβγαλα ενα αλλο αρθρο απο το google , οπσσσσσσ το γυρισες νομιζω οτι τωρα σου απαντησα αρκετα ευθεία και χωρις υπεκφυγές ειναι ξεκαθαρο οτι ο τυπος δεν εχει ιδεα , αστον να παρει τις μπιελες παραμασχαλα αλλαζωντας καθε 20 χιλιαδες και ολα καλα
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, darkman είπε Φιλε μου ξεκινα ρωτα και κανενα μαστορα και ασε το google search και της photo πιάστηκες απο μια λεξη που ειπε ενα παιδί ποιο πριν και εβαλες μια photo απο ενα λαδι για να δείξεις οτι τα λαδια γραφουν τα χιλιομετρα μπορω και εγω να σου βαλω αλλες 100 που δεν γραφουν . και ναι τα λαδια δεν γραφουν τα χιλιομετρα ,τα χιλιομετρα τα δινει ο κατασκευαστης , ρωτα τον μαστορα σου και μην κανεις google search το ιδιο εκανες και στο κειμενο για το ποτε πρεπει να αλλαχτούν τα λαδια ,ειδες της απαντησεις και εκανες google search και εβαλες το αρθρο ,απο προσωπική γνωμη τιποτα , και μολις και εγω σου εβγαλα ενα αλλο αρθρο απο το google , οπσσσσσσ το γυρισες νομιζω οτι τωρα σου απαντησα αρκετα ευθεία και χωρις υπεκφυγές Επί της ουσίας δεν απαντάς απολύτως τίποτα. Δεν ασχολούμαι άλλο. 1 1
opcorsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 τυπε βαζεις σελενια 20κ στο αμαξι ? ποτε κανεις
NT1G Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ζόρι ρε τύπε με το τι κάνει ο καθένας στο αμάξι του... 1 1
opcorsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, NT1G είπε Πολύ ζόρι ρε τύπε με το τι κάνει ο καθένας στο αμάξι του... κοινωνικο και αυτοκινητιστικο ενδιαφερον τυπε 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, opcorsa said: ειναι ξεκαθαρο οτι ο τυπος δεν εχει ιδεα , αστον να παρει τις μπιελες παραμασχαλα αλλαζωντας καθε 20 χιλιαδες και ολα καλα Τυπε στα πόσα να αλλάζω για να μην το πάθω αυτό? Στις 15000 που λέει ο δικός μου κατασκευαστής είναι καλά?
opcorsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, NickTG είπε Τυπε στα πόσα να αλλάζω για να μην το πάθω αυτό? Στις 15000 που λέει ο δικός μου κατασκευαστής είναι καλά? εγω πανω απο 8 χιλιαδες δεν θα τα αφηνα.. αναλογως την λοξα και το πορτοφολι του καθενος βεβαια
darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, NickTG είπε Τυπε στα πόσα να αλλάζω για να μην το πάθω αυτό? Στις 15000 που λέει ο δικός μου κατασκευαστής είναι καλά? Το ξεζουμίζεις ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θυμαμαι παλια (1988) που σε Nissan Sunny (καιω και αμολυβδη....) αλλαζα καθε 2.500χλμ !!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα σε οσα λεει ο κατασκευαστης . Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Γιάννης Platano
darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, opcorsa είπε κοινωνικο και αυτοκινητιστικο ενδιαφερον τυπε Αμαν με αυτο το τυπε και τυπε έλεος 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 19 minutes ago, opcorsa said: εγω πανω απο 8 χιλιαδες δεν θα τα αφηνα.. αναλογως την λοξα και το πορτοφολι του καθενος βεβαια Δηλαδή στις 15000 χλμ θα τα πάρω όλα στο χέρι? 14 minutes ago, darkman said: Το ξεζουμίζεις ? Ανάλογα την περίπτωση.
darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Δηλαδή στις 15000 χλμ θα τα πάρω όλα στο χέρι? ουτε μια στο εκατομμυριο Edit: λες αναλογα με την περίπτωση αναλόγως βεβαίως του τρόπου αλλά και των συνθηκών οδήγησης σας. Αν τα περισσότερα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου γίνονται εντός της πόλης, με συχνά σταμάτα – ξεκίνα, κολλημένοι στην κίνηση για πολλή ώρα ή οδήγηση σε ακραίες συνθήκες (υψηλές ή εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες), τότε συνίσταται η συχνότερη αλλαγή του λιπαντικού. Αυτο αν θες Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από darkman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα