Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έχει μπεί η ιδέα να κάνω μια δοκιμή να αρχίσω μαθήματα για οδήγηση αεροπλάνου για χόμπι , θέλω να μου πείτε οι ειδικοί εσείς που ασχολείστε με αυτον τον τομέα απο αθήνα που υπάρχει αερολέσχη / σχολή να ρωτήσω να πάρω πληροφορίες και οτι αλλο χρειάζεται.

Παρακαλώ μην βγούμε offtopic και ας βοηθήσουν εκείνοι που πραγματικά γνωρίζουν / εχουν γνώση

Ευχαριστώ

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Τατόι υπάρχει σχολή με Cesna, ελικόπτερα και ανεμόπτερα. Αν ψάξεις για αερολέσχη Δεκελείας ή αερολέσχη μεσογείων μπορείς να βρεις ένα μέρος να ξεκινήσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

Στο Τατόι υπάρχει σχολή με Cesna, ελικόπτερα και ανεμόπτερα. Αν ψάξεις για αερολέσχη Δεκελείας ή αερολέσχη μεσογείων μπορείς να βρεις ένα μέρος να ξεκινήσεις.

Σε ευχαριστώ μόλις πρίν λίγο βρήκα την αερολέσχη μεσογείων και ρίχνω μια ματιά

Δημοσ.

Μπορεις να πας να κανεις και μια "πτηση εθισμου" σαν πρωτη επαφη να δεις αν οντως σε εμπνεει κλπ. Ας κρατησουμε αυτο το θέμα ενεργό και με πληροφορίες καθως με ενδιαφέρει και εμένα να βγάλω PPL.

Αερολεσχη μεσογείων θα σου πρότεινα και εγω, βλεπω καλη κινητικότητα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Μπορεις να πας να κανεις και μια "πτηση εθισμου" σαν πρωτη επαφη να δεις αν οντως σε εμπνεει κλπ. Ας κρατησουμε αυτο το θέμα ενεργό και με πληροφορίες καθως με ενδιαφέρει και εμένα να βγάλω PPL.

Αερολεσχη μεσογείων θα σου πρότεινα και εγω, βλεπω καλη κινητικότητα.

Ναί το διάβασα αυτο το "πτηση εθισμου" και με ψήνει να δοκιμάσω να δώ πως ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν σε αναζήτηση τον Δεκέμβριο και φέτος τελικά πήρα κ εγώ την ίδια απόφαση

Από βδομάδα που έρχεται θα κανονίσω ραντεβού για την "πτήση  εθισμού" και εγγραφη μέλους και μετά αναλόγως θα προχωρήσω παρακάτω 

Spank αν τελικά πας νωρίτερα γράψε πως ήταν και λεπτομέρειες :)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ήμουν σε αναζήτηση τον Δεκέμβριο και φέτος τελικά πήρα κ εγώ την ίδια απόφαση

Από βδομάδα που έρχεται θα κανονίσω ραντεβού για την "πτήση  εθισμού" και εγγραφη μέλους και μετά αναλόγως θα προχωρήσω παρακάτω 

Τέλεια μόλις κάνεις την πτήση πες μας πως ηταν η όλη εμπειρία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ακριβές αυτές οι σχολές; Μια φορά που έριξα μια ματιά είχα δει κάτι 50 χιλιάρικα για να πάρεις δίπλωμα και τρελάθηκα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Ναι Σάββατο θα καλέσω να κλείσω ραντεβού και από βδομάδα που θα έρθει θα κάνω την πτήση εθισμού

Από μικρός βασικά είχα την τρέλα με τα αεροπλάνα κτλπ (flight simulator με τις ώρες :) ) και τώρα μιας που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο λέω να ξεκινήσω να δω πως είναι το αληθινό :)

Μόλις τώρα, Silverage είπε

Δεν είναι ακριβές αυτές οι σχολές; Μια φορά που έριξα μια ματιά είχα δει κάτι 50 χιλιάρικα για να πάρεις δίπλωμα και τρελάθηκα.

Αν θέλεις δίπλωμα για κανένα boeing 747 ναι τόσο έχει :)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ναι Σάββατο θα καλέσω να κλείσω ραντεβού και από βδομάδα που θα έρθει θα κάνω την πτήση εθισμού

Από μικρός βασικά είχα την τρέλα με τα αεροπλάνα κτλπ (flight simulator με τις ώρες :) ) και τώρα μιας που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο λέω να ξεκινήσω να δω πως είναι το αληθινό :)

Αν θέλεις δίπλωμα για κανένα boeing 747 ναι τόσο έχει :)

Ναι, μάλλον γιατί μπήκα στην αερολέσχη μεσογείων και είδα 140€/ώρα.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.

Είδα ότι πρέπει για να κάνεις την πτήση εθισμού πρέπει να κλείσεις τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα οπότε σε καμία 10αρια μέρες που θα πάω θα σας γράψω νέα μου.

Πάντως από τις φωτό που είδα αξίζει 100%

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Είδα ότι πρέπει για να κάνεις την πτήση εθισμού πρέπει να κλείσεις τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα οπότε σε καμία 10αρια μέρες που θα πάω θα σας γράψω νέα μου.

Πάντως από τις φωτό που είδα αξίζει 100%

Είμαι σίγουρα οτι θα ειναι τρομερή εμπειρία τώρα αν σου αρέσε κιόλας και μπορείς να το συνεχίσεις θα ειναι τέλοιο   λέω απο δευτέρα και εγώ αφου το ψάξω λίγο ακόμα να το αποφασίσω και να το δοκιμάσω

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Silverage είπε

αυτό το ποσό που λες ειναι για ATPL (επαγγελματικό για να δουλεψεις σαν πιλότος σε αεροπορική). Το PPL (σα να λέμε δίπλωμα αυτοκινήτου ερασιτεχνικό) ξεκινάει απο 5000 σε σχολές της βόρειας ελλαδας - εδω δε ξερω ποσο εχει αλλα πιο κατω με τιποτα...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SPANK είπε

Είμαι σίγουρα οτι θα ειναι τρομερή εμπειρία τώρα αν σου αρέσε κιόλας και μπορείς να το συνεχίσεις θα ειναι τέλοιο   λέω απο δευτέρα και εγώ αφου το ψάξω λίγο ακόμα να το αποφασίσω και να το δοκιμάσω

Πιστεύω επειδή μου αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα κτλπ θα εθιστω και θα θέλω μετά μαθήματα να κάνω και τέτοια αλλά ρε γαμωτο είναι αρκετά ακριβα... Ακόμα και σαν χόμπυ θεωρείται μαζί με την σκοποβολή από τα πιο ακριβά που υπάρχουν.

Πάντως την πτήση εθισμου θα την κάνω.τωρα από εκεί κ πέρα θα δω τι θα γίνει :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...