GregSabbath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στο forum. Πρίν λίγα λεπτά είχα το εξης πρόβλημα στο λάπτοπ του τίτλου (Compal Fl-90): Είχα ανοιχτές 3 καρτέλες σε ελαφρυ site (kithara.to) και μία στο youtube, όταν το λάπτοπ αποφάσισε να βγαλλει καθετες γραμμές και να μη δειχνει τίποτα απολύτως η οθόνη. Το είχα αγοράσει απο μέλος του insomnia πριν απο 10μερες και μου είπε οτι δεν εχει γίνει επισκευή και οτι έχει αλλάξει πάστες κλπ (Arctic silver 5 χρησιμοποίησε). Τώρα με μεταχειρισμένα δεν αξίζει να κάτσω να ζητήσω και το λόγο μιας που όλοι μας ξερουμε πώς ειναι αυτή η αγορά. Αξίζει να το φτιάξω; Σκέφτομαι για να αγόραζα κάποια καινούρια καρτα γραφικών με ταβάνι τα 25€ αλλά δε νομίζω και να βρώ κατι τόσο παλιό και εξεζητημένο σε λογική τιμή. Οι 'συμβατες' καρτες με το λάπτοπ μου είναι εδώ. Τί θα προτείνατε να κανω;
KiriosD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 δοκίμασε να δεις αν δουλεύει με εξωτερική οθόνη πρώτα για να σιγουρευτείς οτι ειναι καρτα γραφικων γιατί πιθανότατα η καλωδιοταινία της οθόνης να θέλει αλλαγή και όχι η gpu
GregSabbath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KiriosD είπε δοκίμασε να δεις αν δουλεύει με εξωτερική οθόνη πρώτα για να σιγουρευτείς οτι ειναι καρτα γραφικων γιατί πιθανότατα η καλωδιοταινία της οθόνης να θέλει αλλαγή και όχι η gpu Ειναι ακριβως το πρώτο που δοκιμασα. Δε βγαζει σημα.
KiriosD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, GregSabbath είπε Αξίζει να το φτιάξω; Σκέφτομαι για να αγόραζα κάποια καινούρια καρτα γραφικών με ταβάνι τα 25€ αλλά δε νομίζω και να βρώ κατι τόσο παλιό και εξεζητημένο σε λογική τιμή. Το καινούριο είναι σχετικό, πιστεύω θα είναι όλες μεταχειρισμένες αλλά (μάλλον) λειτουργικές Θέλει πιο διεξοδική έρευνα μιας και σε μένα ένα λειτουργικό κομμάτι βγαίνει μόνο στο e-bay στα 32+30 μεταφορικά ενώ ένα άλλο listing δίνει όλη τη μητρική (Compal IFT00 LA-3541P που περιέχει και τη γραφικών) για 22+18 Το ότι δεν αξίζει είναι το μόνο σίγουρο ακόμα και 20-30 μόνο να έδινες, πρέπει να τα ζυγιάσεις για το πόσο το χρειάζεσαι στη τελική Απορώ εξαρχής γιατί έκανες αυτή την αγορά τέτοιου μηχανήματος, ελπίζω να μην είναι μεγάλη η χασούρα τελικά
GregSabbath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα, χασούρα δε θα το έλεγα. Για κάποιο λόγo αν και το chipset ειναι pm965, υποστηριξε Core 2 duo t9400 (να και κάτι το οποίο μπορείς να yolάρεις σε τετοια μηχανήματα) και πέρασα 4gb ram. Σε εγκατάσταση windows που εφυγε σκληρος απο toshiba l300-18D, μπουταρει σε καμιά 30ρια δευτερα. Το θεμα τελικά το έλυσα με σεσουάρ που χρησημοποίησα για heat gun, αλλά μιάς που το περιμένω οτι θα ψοφίσει η κάρτα σε κανα 6 μηνο-χρονο, θα ήταν καλό να ψάξω καποια που να μην εβγαζε τοσα θεματα; Το μηχάνημα το θελω κυρίως για browsing όταν δεν εχω τον σταθερό υπολογιστη μου και δυστυχώς στο budget μου βρισκονται μόνο netbooks που δε μπορείς καν να πάς σε 4gb ram με τα πάντα κολλημένα πάνω τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα