stelios8765 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας. Το laptop μου μάρκας HP δεν ανοίγει καθόλου. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μνμ : Τα windows δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση.Για να εγκαταστήσετε τα windows σε αυτόν τον υπολογιστή,επανεκκινήστε την εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να κάνω και boot από cd ή usb.Πατάω esc,F8,F10,τίποτα. Καμιά ιδέα;
webparts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 18/1/2018 στις 2:52 ΠΜ, stelios8765 είπε Γεια σας. Το laptop μου μάρκας HP δεν ανοίγει καθόλου. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μνμ : Τα windows δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση.Για να εγκαταστήσετε τα windows σε αυτόν τον υπολογιστή,επανεκκινήστε την εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να κάνω και boot από cd ή usb.Πατάω esc,F8,F10,τίποτα. Καμιά ιδέα; Αν εδινες μερικα στοιχεια ακομα για το λαπτοπ ισως σε βοηθουσαμε.
Diamond30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 πως το καταφερες φιλε? γιατι εχω κι εγω το ιδιο ακριβως προβλημα
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Και όταν με το καλό θελήσεις να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του λογισμικού ή π.χ. crashάρει και πρέπει να το κάνεις μέσω bios τι γίνεται; Λογικά θα έχει επιλογή το bios όταν του βάλεις flashάκι να στο διαβάζει σαν δίσκο ή κάτι παρόμοιο. Αναλυτικά όταν θα βάλεις πάνω το flashάκι στις επιλογές του δίσκου στο bios ίσως να στο διαβάζει σαν δίσκο. Και από εκεί να σε αφήνει να επιλέξεις από ποιον δίσκο θα bootάρει. Αφού έκανες δουλειά όλα κομπλέ και το βιντεάκι ήταν αναλυτικότατο, απλά το αναφέρω σαν λύση ανάγκης, σίγουρα θα υπάρχει τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα