george kesoglu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ωραιος ο ΟΠΑΠ !!!!!! δηλαδη ο πρακτορας θα παρακαλαει να μην κερδιζουν οι πελατες του για να μην μειωθουν τα κερδη του ???? !!!!!!! τους σκισανε τους ανθρωπους θα κλεισουν πολλα πρακτορια εαν ειναι ετσι οι νεες συμβασεις
ObeyWario! Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 3:26 ΠΜ, Apoll είπε Αν ο κόσμος κερδίζει λεφτά, θα πέφτει και η προμήθεια των πρακτορείων ακόμα και στο μηδέν, ενώ ο ΟΠΑΠ θα βγάζει τα κέρδη του ανεξάρτητα. Ενώ απαγορεύεται ρητώς πλέον να δίνει ο πράκτορας συμβουλές που θα βοηθούν τον κόσμο να κερδίσει στα στοιχήματα κλπ. (έχει πρόστιμα κλπ). Επίσης το ποσοστό που υπολογίζει ο ΟΠΑΠ την κερδοφορία του-κέρδη των παικτών-προμήθεια του πρακτορείου θα μπορεί να αλλάζει μονόπλευρα από τον ΟΠΑΠ. Γιατί άμα σου κάτσει εσένα το στοίχημα, ο άλλος (πράκτορας) θα είναι χωρίς φαγητό αύριο. (ο ΟΠΑΠ τα τσιμπήσει τα λεφτά του ούτως η άλλως). Άντε δούλεψε εσύ με δυο νταβατζήδες πλέον, ΟΠΑΠ, Εφορία υπό τέτοιες προϋποθέσεις, συν τρέχοντες λογαριασμούς. Δηλαδή αν κάποιος κερδίσει το τζοκερ ο πράκτορας πουλάει το σπίτι του για να τον πληρώσει; Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι αλλά έχω δει προπότζιδικα που είχαν πολύ δουλειά να κλείνουν οπότε υπάρχει όντως θέμα. Πως αλλάζουν οι καιροί
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Δηλαδή αν κάποιος κερδίσει το τζοκερ ο πράκτορας πουλάει το σπίτι του για να τον πληρώσει; Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι αλλά έχω δει προπότζιδικα που είχαν πολύ δουλειά να κλείνουν οπότε υπάρχει όντως θέμα. Πως αλλάζουν οι καιροί Τα στοιχήματα όχι το Τζοκερ. Και δεν τα πληρώνει από την τσέπη του ακριβώς, αλλά δεν λαμβάνει την προμήθεια αυτών αν κερδίζουν οι πελάτες. Ήτοι δουλεύει τσάμπα.....
Mar.1991 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πουλάω (δηλ.η μητέρα μου) άδεια με ολόκληρο τον εξοπλισμό λόγω συνταξιοδότησης! Τιμή 15.000€ Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου! [email protected] Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Mar.1991
geodrako Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλά, δεν έχουν βγάλει λίγα τα προηγούμενα χρόνια οι πράκτορες....χρυσές δουλειές κάνανε...
x-tra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Νοικιάζω ένα μαγαζί για πρακτορείο του ΟΠΑΠ ο άνθρωπος 5-6 μήνες είναι εξαφανισμένο δεν σηκώνει τηλέφωνα και φυσικά χρωστάει ενοίκια. Μπορώ να μιλήσω στον Οπαπ να καταγγέλλουν την σύμβαση του γιατί είναι ο μόνος τρόπος να φύγει από το μαγαζί? Καταλαβαίνω ότι θα έχει δυσκολιες αλλά όχι και να εξαφανίζεται.
x-tra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δεν ζω Ελλάδα φίλε μου όποτε δεν ήξερα τι γίνεται, τώρα ήρθα καλοκαίρι και μου το είπαν, ο ΟΠΑΠ δεν κάνει κάτι λες ?
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, x-tra είπε Δεν ζω Ελλάδα φίλε μου όποτε δεν ήξερα τι γίνεται, τώρα ήρθα καλοκαίρι και μου το είπαν, ο ΟΠΑΠ δεν κάνει κάτι λες ? Ο Οπαπ γιατί να μπλεχτεί;Τι δουλειά έχει;Στον ΟΠΑΠ νοίκιασες το μαγαζι;Δικηγόρος, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα