ablaublas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω άδεια πρακτορείου οπαπ με 25000 ευρω στην αθήνα, χωρίς χρέη + τα έξοδα για να το στήσω. Αξίζει τον κόπο?
StormGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σκέτη αδεια; Χωρίς εξοπλισμό κλπ; Εάν ναι θα σου βγουν πολλά λεφτά
ablaublas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 ναι χωρίς εξοπλισμό. πόσο περίπου αν γνωρίζεις. το βασικό που θέλω να μάθω είναι αν αξίζει μια τέτοια επένδυση ή αν είναι πεταμένα χρήματα
StormGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 E σκέψου θες καμία δεκαριά τηλεοράσεις. Τραπέζια καρέκλες πάγκους φωτισμούς γυψοσανοδες κλπ κλπ ε γενικά θέλει πολύ χρήμα εξαρτάται τι θα θες να βάλεις εσύ μέσα... Δεν έχω εγώ πρακτορείο αλλά το ψάχνω και εγώ γενικα
pp6210 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 ο εξοπλισμός νομίζω καλύπτεται εν μέρει από ΟΠΑΠ και το υπόλοιπο στο χρηματοδοτεί - του το εξοφλεις σε δόσεις. Αλλά νομίζω πρέπει να απευθυνθείς κατευθείαν στον ΟΠΑΠ γιατί τον Μάρτιο κλείνουν όσοι δεν έχουν υπογράψει τη νέα σύμβαση, παιδικός μου φίλος το έκλεισε τον Δεκέμβρη γιατί δεν ήθελε να σύνεχίσει - είχε λίγα τετραγωνικά και έπρεπε να βρεί νέο μαγαζί
StormGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Από όσο έχω διαβάσει η νέα σύμβαση είναι σκληρή και δεν επιδοτεί τπτ πλεον. Όλα από την τσέπη εκτος τα μηχανάκια του οπαπ
eagle1970 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αν ενδιαφέρεται κάποιος σοβαρά για αγορά πρακτορείου αν θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου Ευχαριστώ
fastnq2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Τα εχουμε αναλυσει σε αλλο θεμα εδω μπες και δες.Στην ερωτηση σου η απαντηση ειναι ΜΗΝ.Οπως ειπα και στο αλλο θεμα αν θες να δοκιμασεις βρες καποιον που την νοικιαζει(οι περισσοτεροι αυτο κανουν γιατι δεν μπορουν να πουλησουν) και αν πας καλα το ξανασκεφτεσαι.
aelMpiniadis24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το εχω σκευτει παρα πολλες φορες να ανοιξω με τον ανιψιο μου αλλα με ατομα που ηδη δουλευανε σε τετοια επιχηρηση δυστηχως μου ειπανε πως δεν αξιζει... Τωρα δεν ξερω ψαχτο καλα αδερφε
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/17/2018 στις 10:35 ΜΜ, ablaublas7 είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω άδεια πρακτορείου οπαπ με 25000 ευρω στην αθήνα, χωρίς χρέη + τα έξοδα για να το στήσω. Αξίζει τον κόπο? Όχι. Κλείνουν τα πρακτορεία με τις αλλαγές στα συμβόλαια που κάνει ο ΟΠΑΠ. Δεν συμφέρει πλέον Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Apoll
webparts Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Και εγω στην Καλαματα εχω πετυχει κλειστα με ταμπελιτσα στην πορτα.
Kounoupieras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Με τη νέα σύμβαση, τα "δυνατά" πρακτορεία δυναμώνουν κ τα "αδύναμα" πεθαίνουν.. Αλητεία σε γενικές γραμμές κατα τη γνώμη μου. Μεγάλο το ρίσκο πλέον.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ρε παίδες μπορείτε να εξηγήσετε με 2 λόγια τι αλλαγή έχει γίνει πρόσφατα, γιατί βλέπω κλείνουν για πλάκα μερικά πρακτορεία τις τελευταίες εβδομάδες; Και σε επαρχιακή πόλη κιόλας.
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε Ρε παίδες μπορείτε να εξηγήσετε με 2 λόγια τι αλλαγή έχει γίνει πρόσφατα, γιατί βλέπω κλείνουν για πλάκα μερικά πρακτορεία τις τελευταίες εβδομάδες; Και σε επαρχιακή πόλη κιόλας. Μία από τις αλλαγές, που είναι και ο κύριος λόγος για το κλείσιμο, είναι ότι η προμήθεια των πρακτορείων θα εξαρτάται από την χασούρα όσων παίζουν και τα ανάλογα κέρδη του ΟΠΑΠ. Αν ο κόσμος κερδίζει λεφτά, θα πέφτει και η προμήθεια των πρακτορείων ακόμα και στο μηδέν, ενώ ο ΟΠΑΠ θα βγάζει τα κέρδη του ανεξάρτητα. Ενώ απαγορεύεται ρητώς πλέον να δίνει ο πράκτορας συμβουλές που θα βοηθούν τον κόσμο να κερδίσει στα στοιχήματα κλπ. (έχει πρόστιμα κλπ). Επίσης το ποσοστό που υπολογίζει ο ΟΠΑΠ την κερδοφορία του-κέρδη των παικτών-προμήθεια του πρακτορείου θα μπορεί να αλλάζει μονόπλευρα από τον ΟΠΑΠ. Γιατί άμα σου κάτσει εσένα το στοίχημα, ο άλλος (πράκτορας) θα είναι χωρίς φαγητό αύριο. (ο ΟΠΑΠ τα τσιμπήσει τα λεφτά του ούτως η άλλως). Άντε δούλεψε εσύ με δυο νταβατζήδες πλέον, ΟΠΑΠ, Εφορία υπό τέτοιες προϋποθέσεις, συν τρέχοντες λογαριασμούς. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Apoll
Fotia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Είναι και το ενοίκιο και ο εξοπλισμός του καταστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα