Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Expecto Patronum said:

Ρε φιλαράκι, με λές άσχετο όταν τόση ώρα δεν καταλαβαίνεις ή δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε...Άν η Πιθανότητα του Α=1/(10^10^56) , τότε η Πιθανότητα του Β ποιά είναι;

Ο Θεός θα μπορούσε να εννοηθεί ή να θεωρηθεί Υποσύνολο του Α; Θεώρηση είναι όπως και όλα της Επιστήμης.

Για την πιθανότητα του Α τί μας λέει; Άντε να σε διαβάσω που εσύ γνωρίζεις.

Λυπάμαι αλλά στο σχολείο δεν έμαθες τίποτε.

Μα με αυτο που γραφεις αναιρεις αυτο που εγραφες πριν, οτι το ενα ειναι υποσυνολο του αλλου!! Αρα τωρα παραδεχεσαι οτι το ενα δεν ειναι υποσυνολο του αλλου! Οποτε το πρωτο σου λαθος το εντοπισαμε. Παμε τωρα στο 2ο...

Η πιθανοτητα που λες, χωρις καν να διαβασω απο που την βρηκες, λογω του τεραστιου IQ που διαθετω πονταρω οτι μιλαει για τις πιθανοτητες υπαρξης του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ συμπαντος, και οχι ενος οποιουδηποτε συμπαντος γενικοτερα. Πραγμα το οποιο καθιστα το επιχειρημα σου ατοπο, μιας και συγκρινεις 2 διαφορετικα πραματα. Για να βγαζει νοημα αυτο που πας να συγκρινεις θα πρεπει να υπολογισεις τις πιθανοτητες υπαρξης ενος ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συμπαντος χωρις θεο, και αυτες με θεο. 

Οπως και να χει, ειναι εμφανες οτι κανεις λαθος, γιατι αν ηταν επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οι πιθανοτητες υπαρξης θεου ειναι 99.99999999% οπως δειχνουν τα συνολα σου τοτε δεν θα ηταν το 90% των επιστημονων αθεοι. Aπο κει και μονο καταλαβαινεις ποσο λαθος εισαι.

15 minutes ago, Expecto Patronum said:

Ούτε οι επιστήμονες δεν μπορούν να συμφωνήσουν πόσο μάλλον δέ να μιλήσουν για μέγεθος ή δεδομένα.

Έχεις καταλάβει οτι είμαστε μία πο@@η σε αυτό που λέγεται ΣΥΜΠΑΝ;

Το οτι οι επιστημονες δεν μπορουν να συμφωνησουν και το οτι ειμαστε μια πο@@η στο συμπαν δεν σημαινει οτι υπαρχει θεος ομως.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, strawman είπε

Μα με αυτο που γραφεις αναιρεις αυτο που εγραφες πριν, οτι το ενα ειναι υποσυνολο του αλλου!! Αρα τωρα παραδεχεσαι οτι το ενα δεν ειναι υποσυνολο του αλλου! Οποτε το πρωτο σου λαθος το εντοπισαμε. Παμε τωρα στο 2ο...

Η πιθανοτητα που λες, χωρις καν να διαβασω απο που την βρηκες, λογω του τεραστιου IQ που διαθετω πονταρω οτι μιλαει για τις πιθανοτητες υπαρξης του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ συμπαντος, και οχι ενος οποιουδηποτε συμπαντος γενικοτερα. Πραγμα το οποιο καθιστα το επιχειρημα σου ατοπο, μιας και συγκρινεις 2 διαφορετικα πραματα. Για να βγαζει νοημα αυτο που πας να συγκρινεις θα πρεπει να υπολογισεις τις πιθανοτητες υπαρξης ενος ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συμπαντος χωρις θεο, και αυτες με θεο. 

Οπως και να χει, ειναι εμφανες οτι κανεις λαθος, γιατι αν ηταν επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οι πιθανοτητες υπαρξης θεου ειναι 99.99999999% οπως δειχνουν τα συνολα σου τοτε δεν θα ηταν το 90% των επιστημονων αθεοι. Aπο κει και μονο καταλαβαινεις ποσο λαθος εισαι.

Kαλά, πέρασες και δεν ακούμπησες μιλάμε...Ποιό είναι το λάθος; Το Σύνολο και το Υποσύνολο; Πώς ακριβώς; Άντε να σε δώ.

Η Πιθανότητα αναφέρεται στην Πιθανότητα Δημιουργία του Σύμπαντος. Το έχω πεί δεκάδες φορές και δεν λές να το καταλάβεις.

Άν ο Θεός ΠΡΟ-υπήρχε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΌΡΙΣΜΟΥ τότε εμείς μπορούμε να είμαστε Α και αυτός Β!!! Σύνολο-Υποσύνολο.

ΔΕΝ είμαστε ξεχωριστά τυχαία γεγονότα. Το κατάλαβες ή στις πιθανότητες έλειπες απο το μάθημα;

Όταν λέω σχολείο δεν πήγες το συνεχίζεις...

https://el.wikipedia.org/wiki/Θεωρήματα_μη_πληρότητας_του_Γκέντελ

Επεξ/σία από Expecto Patronum
Δημοσ.

Kαλά, πέρασες και δεν ακούμπησες μιλάμε...Ποιό είναι το λάθος; Το Σύνολο και το Υποσύνολο; Πώς ακριβώς; Άντε να σε δώ.

Η Πιθανότητα αναφέρεται στην Πιθανότητα Δημιουργία του Σύμπαντος. Το έχω πεί δεκάδες φορές και δεν λές να το καταλάβεις.

Άν ο Θεός ΠΡΟ-υπήρχε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΌΡΙΣΜΟΥ τότε εμείς μπορούμε να είμαστε Α και αυτός Β!!! Σύνολο-Υποσύνολο.

ΔΕΝ είμαστε ξεχωριστά τυχαία γεγονότα. Το κατάλαβες ή στις πιθανότητες έλειπες απο το μάθημα;

Όταν λέω σχολείο δεν πήγες το συνεχίζεις...

Βρε παλικαρι, συνολο Α ειναι ενα συμπαν χωρις θεο. Συνολο Β ειναι ενα συμπαν με θεο. Πως ακριβως το ενα ειναι υποσυνολο του αλλου, οεο?

Ωραια, δωσε το link με την πιθανοτητα δημιουργιας του συμπαντος. Δειξε μας απο που ξετρυπωσες αυτο το νουμερο, και σου τζογαρω ολη μου την περιουσια οτι εχω δικιο, πως δεν εχεις καταλαβει τι λεει. Σου ξαναποσταρω τι εγραψα πριν για τις πιθανοτητες που επαναλαμβανεις. 

Η πιθανοτητα που λες, χωρις καν να διαβασω απο που την βρηκες, λογω του τεραστιου IQ που διαθετω πονταρω οτι μιλαει για τις πιθανοτητες υπαρξης του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ συμπαντος, και οχι ενος οποιουδηποτε συμπαντος γενικοτερα. Πραγμα το οποιο καθιστα το επιχειρημα σου ατοπο, μιας και συγκρινεις 2 διαφορετικα πραματα. Για να βγαζει νοημα αυτο που πας να συγκρινεις θα πρεπει να υπολογισεις τις πιθανοτητες υπαρξης ενος ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συμπαντος χωρις θεο, και αυτες με θεο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Βρε παλικαρι, συνολο Α ειναι ενα συμπαν χωρις θεο. Συνολο Β ειναι ενα συμπαν με θεο. Πως ακριβως το ενα ειναι υποσυνολο του αλλου, οεο?

Ωραια, δωσε το link με την πιθανοτητα δημιουργιας του συμπαντος. Δειξε μας απο που ξετρυπωσες αυτο το νουμερο, και σου τζογαρω ολη μου την περιουσια οτι εχω δικιο, πως δεν εχεις καταλαβει τι λεει. Σου ξαναποσταρω τι εγραψα πριν για τις πιθανοτητες που επαναλαμβανεις. 

Θεώρημα Γκλεντελ. Όσο για το λίνκ άν διάβαζες και ήσουν σχετικός με τα επιστημονικά δεδομένα θα το ήξερες. 

Έχεις ψοφήσει στο google search και ακόμη να το βρείς ε;

Ψάξε , καλό θα σου κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Expecto Patronum said:

Θεώρημα Γκλεντελ. Όσο για το λίνκ άν διάβαζες και ήσουν σχετικός με τα επιστημονικά δεδομένα θα το ήξερες. 

Έχεις ψοφήσει στο google search και ακόμη να το βρείς ε;

Ψάξε , καλό θα σου κάνει.

Ουτε καν δοκιμασα να googlaro. Σιγα μην κατσω να ψαχνω την καθε σαχλαμαρα που πεταει ο καθενας, την οποια σαχλαμαρα μαλιστα δεν εχει καν κατανοησει!! Γιατι αν ειχες δικιοι, θα εδινες το link. Καταλαβες ομως οτι εχω δικιο, και οι πιθανοτητες δεν λενε αυτο που θες να λενε, προφανως εμπιπτεις στην 2η κατηγορια που προεβλεψα 3 ποστ πιο πισω. Eρμηνευεις πραγματα κατα το δοκουν για να αισθανθεις okay με οσα πιστευεις. Καλα κανεις, αλλα μην πας να κανεις το ασπρο μαυρο σε δημοσιο forum, κρατα τα για τον εαυτο σου. Αλλιως man up και δωσε το link να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος ;)

PS1. Αλλιως θα σου πω και εγω οτι η πιθανοτητα υπαρξης θεου ειναι 1/(10^10^650), αρα ειναι πιο πιθανο να μην υπαρχει θεος. Καταλαβαινεις οτι ετσι δεν κανουμε συζητηση.

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, strawman είπε

Ουτε καν δοκιμασα να googlaro. Σιγα μην κατσω να ψαχνω την καθε σαχλαμαρα που πεταει ο καθενας, την οποια σαχλαμαρα μαλιστα δεν εχει καν κατανοησει!! Γιατι αν ειχες δικιοι, θα εδινες το link. Καταλαβες ομως οτι εχω δικιο, και οι πιθανοτητες δεν λενε αυτο που θες να λενε, προφανως εμπιπτεις στην 2η κατηγορια που προεβλεψα 3 ποστ πιο πισω. Eρμηνευεις πραγματα κατα το δοκουν για να αισθανθεις okay με οσα πιστευεις. Καλα κανεις, αλλα μην πας να κανεις το ασπρο μαυρο σε δημοσιο forum, κρατα τα για τον εαυτο σου. Αλλιως man up και δωσε το link να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος ;)

PS1. Αλλιως θα σου πω και εγω οτι η πιθανοτητα υπαρξης θεου ειναι 1/(10^10^650), αρα ειναι πιο πιθανο να μην υπαρχει θεος. Καταλαβαινεις οτι ετσι δεν κανουμε συζητηση.

Δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό και το μόνο σου επιχείρημα εδώ και πόσα σχόλια είναι οτι λέω ότι θέλω. ΧΩΡΙΣ να ξέρεις και ΧΩΡΙΣ να έχεις κατανοήσει.

Με κατηγορείς δηλαδή με άγνοια. Απο εδώ να καταλάβει καποιος. Γειά σου επιστημονικάρα Έλληνα...

Ψάξε...μόνο έτσι θα μάθεις. Διαφορετικά όλοι έχετε αγγίξει την Παντογνωσία.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Expecto Patronum είπε

Με δεδομένη την πιθανότητα που έδωσα, εξήγησε τότε γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί και άλλα σύμπαντα, ή εκτός κι άν το γνωρίζεις οτι έγινε.

Όπως πού οφείλεται η γεννησιουργός δύναμη του σύμπαντος. Χώρια το πού βρέθηκε η αρχική δομή του σύμπαντος απο το τίποτα.

Παλι logical fallacy απο αγνοια. Θες την απαντηση? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ εγω...ΟΥΤΕ εσυ. Δε μπορεις να παρελαυνεις με αυτο το σκεπτικο τυπου "δε ξερω απο που εγινε ,ΑΡΑ ΘΕΟΣ!"(to logical fallacy που ελεγα ειναι αυτο.)

"Άν ψάχνεις λογική στην πιθανότητα του 1/(10^10^56)...τότε κάτι δεν σε βολεύει. "
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 
ειναι ενα νουμερο VS......τι? Η πιθανοτητα του να υπαρχει Θεος μεγαλυτερη του νουμερου αυτου, βαση του πως το καταλαβες εσυ? Δε γινεται συγκριση ετσι. Σα να λεμε αν ενας πατριοτ θα μπορουσε να σκοτωσει τον σουπερμαν ενα πραγμα.

Κατσε ρε φιλε, πως εχεις βγαλει εμπεριστατομενο συμπερασμα και τεκμηριωμενο οτι ο θεος εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να υπαρχει vs επιστημονικες μελετες βιολογιας,κβαντοξερωγω οποια επιστημη θες βαλε(παλαιοντο..ανθρωπο....λογια κλπ). Ειναι τουλαχιστον προσβλητικο προς ολα οσα εχουν καταφερει και σε αλλα επιπεδα αυτοι οι ανθρωποι(και η ανθρωποτητα μαζι) επειδη εσυ δε μπορεις να δεχθεις οτι αυτη η απειροελαχιστη πιθανοτητα ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ πιθανοτητα. Αν δε μιλησεις με αριθμους πιθανοτητων, δε μπορω να λαβω σοβαρα τιποτε.

Το ποσες τρυπες εχει η θεωρια υπαρξης ενος θεου ,σε ποσα επιπεδα ειναι αλλη κουβεντα....αλλα ας πιασουμε κατι απλο.....Δημιουργος....ποιος τον Δημιουργησε? Κανενας, υπηρχε απο παντα θα μου πεις λογικα.
Ε ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να μην υπηρχε τιποτε και να δημιουργηθηκε ΚΑΤΙ? Το ιδιο κουλο ειναι....μονο που στη δευτερη περιπτωση δε μπλεκονται ουτε morals, ουτε καθολικισμος αποψεων , ουτε λιστα αμαρτιων που δεν ειναι και ξεκαθαρες...ασε που οι νομοι της φυσικης(πχ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ενω της(εκαστοτε) θρησκειας ΟΧΙ(προσευχη). Πιστευεις σε ενα Θεο μονο και μονο διοτι αυτο σου εμαθαν.
Αν και ΟΤΑΝ, αστο σε μας αυτο. Προσωπικα εχω πολλα να του σουρω αλλα δε θα τα πω εδω, αν θες σε PM μαρεσουν αυτες οι κουβεντες.

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο οτι ψαχνουμε παντα νοημα σε ολα...και η ζωη μας ΕΧΕΙ νοημα, απλα οχι ΤΕΛΙΚΟ σκοπο θεωσης. Μας αρεσει να σκεφτομαστε οτι τους πεθαμενους μας θα τους ξαναδουμε η οτι η δικαιοσυνη που δε μπορουμε να αποδωσουμε θα αποδοθει καποτε απο τον Θεο. Ο οποιος μας επλασε αλλα εμεις ειχαμε θεμα και παραστρατησαμε....και τωρα περναμε ολα αυτα που περναμε....κατσε, γιατι μας εφτιαξε τελικα...παντοδυναμος δεν ειναι, γιατι δε τα λυνει ολα πιο ευκολα, τι  παει να αποδειξει και σε ποιον? Μαλλον ,ΑΝ υπαρχει....ειναι μεγαλος σαδιστης.Αυτο εχει παραπανω απο 1/(10^10^56).

Φιλικα παντα, 

δε θα σκοτωθουμε και για αυτο, για ονομα του Θεου..... :P

Επεξ/σία από Suzumebachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Expecto Patronum said:

Δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό και το μόνο σου επιχείρημα εδώ και πόσα σχόλια είναι οτι λέω ότι θέλω. ΧΩΡΙΣ να ξέρεις και ΧΩΡΙΣ να έχεις κατανοήσει.

Με κατηγορείς δηλαδή με άγνοια. Γειά σου επιστημονικάρα Έλληνα...

Ψάξε...μόνο έτσι θα μάθεις. Διαφορετικά όλοι έχετε αγγίξει την Παντογνωσία.:P

Τι δημοσιευτηκε? Οτι το συμπαν ειναι υποσυνολο του θεου? Οτι οι πιθανοτητες υπαρξης του ειναι 99.99999%? Ε δωσε το link ντε να γελασουμε.

Οπως προειπα, κανω προβλεψη τι λεει χωρις καν να το εχω διαβασει, και τζογαρω μαλιστα και ενα 1000€ αν θες οτι λες αρλουμπες. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! Man up λοιπον και δωσε το link να γελασει ο κοσμος.

PS1. Για να μην ξεχνιομαστε, εχει δημιοσευτει σε επιστημονικο περιοδικο οτι ο θεος ειναι λιγοτερο πιθανος απτο συμπαν, μιας και οι πιθανοτητες εχουν υπολογιστει σε 1/(10^10^650)

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Τι δημοσιευτηκε? Οτι το συμπαν ειναι υποσυνολο του θεου? Οτι οι πιθανοτητες υπαρξης του ειναι 99.99999%? Ε δωσε το link ντε να γελασουμε.

Δεν πέφτω στο σαχλό επίπεδο της συζητήσεως σου.

Όταν το βρείς έλα να μου το πείς, αφού δηλώνεις οτι τα ξέρεις όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Expecto Patronum said:

Δεν πέφτω στο σαχλό επίπεδο της συζητήσεως σου.

Όταν το βρείς έλα να μου το πείς, αφού δηλώνεις οτι τα ξέρεις όλα.

Οπως εχω προβλεψει εδω και πολλα posts, λες ψεμματα, καταφανεστατα ;)

Kαλη συνεχεια ευχομαι, καθε επιτυχια στην προπαγανδα σου. Και για να κλεισει το θεμα, ο θεος ειναι πιο απιθανος απτο συμπαν, μιας και οι πιθανοτητες ειναι 1/(10^10^650). Εχει δημιοσιευτει σε επιστημονικο περιοδικο, ψαξε το λινκ :lol:

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, strawman είπε

Οπως εχω προβλεψει εδω και πολλα posts, λες ψεμματα, καταφανεστατα ;)

Kαλη συνεχεια ευχομαι, καθε επιτυχια στην προπαγανδα σου

Ψέματα εγώ επειδή εσύ δεν το γνωρίζεις; Λές να ξύπνησα ένα πρωί και να είπα έλα μωρέ...

Ποιά η Πιθανότητα να Δημιουργηθεί το σύμπαν;

1/(10^10^56)...:D

Όταν το βρείς έλα να τα ξαναπούμε επιστημονικάρα Έλληνα.

Και δεν ξέρεις, αλλά και τόσα σχόλια πρώτα ειρωνεύεσαι τους άλλους (συνομιλητές σου) επειδή το μήκος της γνώσεως σου φτάνει μέχρι την άκρη της μύτης σου.

Δημοσ.

Ψέματα εγώ επειδή εσύ δεν το γνωρίζεις; Λές να ξύπνησα ένα πρωί και να είπα έλα μωρέ...

Ποιά η Πιθανότητα να Δημιουργηθεί το σύμπαν;

1/(10^10^56)...:D

Όταν το βρείς έλα να τα ξαναπούμε επιστημονικάρα Έλληνα.

Και δεν ξέρεις αλλά τόσα σχόλια πρώτα ειρωνεύεσαι τους άλλους επειδή το μήκος της γνώσεως σου φτάνει μέχρι την άκρη της μύτης σου.

Ψεμματα επειδη δεν δινεις το link. Αν ελεγε αυτα που λες, δεν θα ειχες κανενα προβλημα να το δωσεις. 

Αλλιως οπως ειπα και εγω, ποια η πιθανοτητα να υπαρχει θεος?

1/(10^10^650)...δηλαδη πιο απιθανο απτην υπαρξη του συμπαντος :P

Οταν το βρεις ελα να τα ξαναπουμε επιστημονικαρα Ελληναρα.

Και οχι, δεν σε ειρωνευτηκα εξαρχης. Σε ειρωνευτηκε οταν αρνηθηκες μετα απο 18 παρακλησεις να δωσεις το link. Πραγμα που σε καθιστα υποπτο, λυπαμαι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ψεμματα επειδη δεν δινεις το link. Αν ελεγε αυτα που λες, δεν θα ειχες κανενα προβλημα να το δωσεις. 

Αλλιως οπως ειπα και εγω, ποια η πιθανοτητα να υπαρχει θεος?

1/(10^10^650)...δηλαδη πιο απιθανο απτην υπαρξη του συμπαντος :P

Οταν το βρεις ελα να τα ξαναπουμε επιστημονικαρα Ελληναρα.

Και οχι, δεν σε ειρωνευτηκα εξαρχης. Σε ειρωνευτηκε οταν αρνηθηκες μετα απο 18 παρακλησεις να δωσεις το link. Πραγμα που σε καθιστα υποπτο, λυπαμαι. 

Δεν κατάλαβες καλά. Τόση ώρα όπως και απο τότε που ξεκίνησε η συζήτηση μόνο ειρωνέυεσαι. Άν το ζητούσες με όμορφο τρόπο θα σου έλεγα.

Τώρα στρώσε τον πωπό σου και βρές το. Στο κάτω κάτω της γραφής να μην σου πώ πόσο με νοιάζει τι πιστεύεις και τί όχι.

Μάθε να κάνεις διάλογο. Έμαθα στην ζωή μου να κάνω διάλογο και όχι να μετράω ποιός την έχει μικρή ή μεγάλη την...σκέψη.:P

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά. Τόση ώρα όπως και απο τότε που ξεκίνησε η συζήτηση μόνο ειρωνέυεσαι. Άν το ζητούσες με όμορφο τρόπο θα σου έλεγα.

Τώρα στρώσε τον πωπό σου και βρές το. Στο κάτω κάτω της γραφής να μην σου πώ πόσο με νοιάζει τι πιστεύεις και τί όχι.

Μάθε να κάνεις διάλογο. Έμαθα στην ζωή μου να κάνω διάλογο και όχι να μετράω ποιός την έχει μικρή ή μεγάλη την...σκέψη.:P

Απο τοτε που ξεκινησε η συζητηση σε ειρωνευομαι...ε ναι, γιατι αλλωστε εγω ξεκινησα τα σχολια του τυπου "σχολειο δεν πηγες?" Αστο ρε φιλε, δεν πειθεις. Δεν εχει και νοημα για μενα το link, μιας και ξερω χωρις καν να το εχω δει οτι εχεις λαθος, ακριβως επειδη το εχω μελετησει το θεμα. Κανεις δεν ξερει ποιες ειναι οι πιθανοτητες υπαρξης συμπαντος, οποτε οι πιθανοτητες που εχεις δει αφορουν το συγκεκριμενο συμπαν, και οχι γενικα ενα συμπαν. Με θρησκοταλιμπαν εχω συζητησει 15000 φορες, παντα τα ιδια ψευδοεπιστημονικα επιχειρηματα ακουω και παντα ειναι επιστημονικα γεγονοτα ερμηνευμενα κατα το δοκουν, οπως κανεις εσυ καλη ωρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Απο τοτε που ξεκινησε η συζητηση σε ειρωνευομαι...ε ναι, γιατι αλλωστε εγω ξεκινησα τα σχολια του τυπου "σχολειο δεν πηγες?" Αστο ρε φιλε, δεν πειθεις. Δεν εχει και νοημα για μενα το link, μιας και ξερω χωρις καν να το εχω δει οτι εχεις λαθος, ακριβως επειδη το εχω μελετησει το θεμα. Κανεις δεν ξερει ποιες ειναι οι πιθανοτητες υπαρξης συμπαντος, οποτε οι πιθανοτητες που εχεις δει αφορουν το συγκεκριμενο συμπαν, και οχι γενικα ενα συμπαν. Με θρησκοταλιμπαν εχω συζητησει 15000 φορες, παντα τα ιδια ψευδοεπιστημονικα επιχειρηματα ακουω και παντα ειναι επιστημονικα γεγονοτα ερμηνευμενα κατα το δοκουν, οπως κανεις εσυ καλη ωρα. 

Ότι πείς.

Άλλωστε κατάλαβα το επίπεδό σου απο την αρχή.

Πιό low δεν γίνεται.

Έχεις μελετήσει το θέμα στο μπάνιο...χαχαχα.

Άν το μελετούσες θα γνώριζες και αυτόν που το είπε.

Τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...