Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Ανέφερε πρώτα τις "Θεωρίες" στις οποίες αναφέρεσαι και συνεχίζουμε.

[Μολις μπορεσουμε και το αποδειξουμε θα ειναι τεραστιο γεγονος διοτι θα μπορουμε να στηριζουμε τη σωτηρια μας επανω του η να επικεντρωθουμε σε αλλα πιο σημαντικα θεματα.]

Ακόμη και άν αυτό χρειαστεί εκατομμύρια χρόνια; Ακόμη και άν τελικά τον γνωρίσεις με άλλη μορφή και όχι με την υλική-σωματική; Για όσο θα υπάρχει και δεν θα τον ακολουθείς τί δικαιολογία θα έχεις;

Δεν ήξερα δεν ρώταγα; Ή μήπως επειδή περίμενες το "σωματίδιο" του Θεού για να επιβεβαιωθείς; Όλες αυτές οι ψυχές των ανθρώπων να φανταστώ οτι εσύ θα τις έχεις στο λαιμό σου;

Και όλα αυτά τα ψέμματα που θα έχει πεί η Επιστήμη ανά τους αιώνες ποιά θα είναι η ευθύνη της και όσων την ακολουθούνε απέναντι στην ανθρωπότητα; Σαν αυτή των πολιτικών;

Δεν μας τα λές καλά φίλτατε και ακριβώς γιατί μέχρι να αποδειχθεί ο ισχυρισμός σου η Πίστη είναι Πίστη και η Επιστήμη Επιστήμη, καλό είναι να είμαστε μετριασμένοι στα λόγια μας.

Δέχομαι το Θεό προσωπικά δέχομαι και την Επιστήμη. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και δεν χώνεται στα χωράφια ο ένας παράλληλα στου άλλου.

Η επιστήμη και η Πίστη πρέπει πάντα να αξιολογούνται και να μελετώνται.

Ε, συγνωμη....ΕΓΩ αναφερθηκα σε Θεωριες η ΕΣΥ πρωτος?

Χρειαστηκε Χ χρονια για να καταφερουμε πραγματα, δεν αξιζαν? Ειτε τεχνολογικα, ειτε φιλοσοφικα ειτε ειτε....Αν σκεφτοταν ολοι οπως περιγραφεις, δε θα αξιζε να αρχιζουμε τιποτε.

Δικαιολογια σα λεξη δε μου αρεσει. Αιτιολογιες θα εχω τρομερες και εχω ηδη. 
Η ψυχη ειναι κατι στο οποιο δεν πιστευω.Εντελως αναφορικα.

Η πιστη ειναι πιστη και κατι πολυ προσωπικο για τον καθενα οντως. Η επιστημη παλι κατι πολυ συγκεκριμενο και εφαρμοζεται με Νομους και Θεωριες(not to be confused with phylosofical theories....κατι που πολλοι το κανουν....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....και ειναι εκνευριστικο αν μη τι αλλο). 
Η πιστη απο την αλλη...διαφορετικη ερμηνεια ανα λαο, ανα φυλο, ανα περιοδους...και ποτε μα ποτε ξεκαθαρη στο τι τελικα ζηταει. Αναρωτιεμαι καμια φορα, αυτος που λεει σε εναν αγωνα "θα προσευχηθω στον Χ θεο να κερδισουμε" πιστευει πως ο θεος θα ασχοληθει με τα σπορ εκεινη τη στιγμη? Και αν εχει προσευχηθει και ο αντιπαλος, τελικα ποια ειναι τα κριτηρια του Θεου εκινη τη στιγμη στο ποιον θα βοηθησει τελικα σε ενα αγωνα ping pong,ποδοσφαιρου etc. Απλα πραγματα, δε στο παω καν στο γιατι ενας θεος δημιουργει εμας και τελικα ,ενω ειναι παντοδυναμος αφηνει να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα.....σου ειπα και πριν αλλα επελεξες να μη μου απαντησεις(εκτος αν δε προλαβαινες οντως) ΑΝ υπαρχει.....ειναι μεγαλος σαδιστης και περιεργος με την κακη εννοια. 

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Suzumebachi είπε

Ε, συγνωμη....ΕΓΩ αναφερθηκα σε Θεωριες η ΕΣΥ πρωτος?

Χρειαστηκε Χ χρονια για να καταφερουμε πραγματα, δεν αξιζαν? Ειτε τεχνολογικα, ειτε φιλοσοφικα ειτε ειτε....Αν σκεφτοταν ολοι οπως περιγραφεις, δε θα αξιζε να αρχιζουμε τιποτε.

Δικαιολογια σα λεξη δε μου αρεσει. Αιτιολογιες θα εχω τρομερες και εχω ηδη. 
Η ψυχη ειναι κατι στο οποιο δεν πιστευω.Εντελως αναφορικα.

Η πιστη ειναι πιστη και κατι πολυ προσωπικο για τον καθενα οντως. Η επιστημη παλι κατι πολυ συγκεκριμενο και εφαρμοζεται με Νομους και Θεωριες(not to be confused with phylosofical theories....κατι που πολλοι το κανουν....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....και ειναι εκνευριστικο αν μη τι αλλο). 
Η πιστη απο την αλλη...διαφορετικη ερμηνεια ανα λαο, ανα φυλο, ανα περιοδους...και ποτε μα ποτε ξεκαθαρη στο τι τελικα ζηταει. Αναρωτιεμαι καμια φορα, αυτος που λεει σε εναν αγωνα "θα προσευχηθω στον Χ θεο να κερδισουμε" πιστευει πως ο θεος θα ασχοληθει με τα σπορ εκεινη τη στιγμη? Και αν εχει προσευχηθει και ο αντιπαλος, τελικα ποια ειναι τα κριτηρια του Θεου εκινη τη στιγμη στο ποιον θα βοηθησει τελικα σε ενα αγωνα ping pong,ποδοσφαιρου etc. Απλα πραγματα, δε στο παω καν στο γιατι ενας θεος δημιουργει εμας και τελικα ,ενω ειναι παντοδυναμος αφηνει να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα.....σου ειπα και πριν αλλα επελεξες να μη μου απαντησεις(εκτος αν δε προλαβαινες οντως) ΑΝ υπαρχει.....ειναι μεγαλος σαδιστης και περιεργος με την κακη εννοια. 

Οι Θεωρίες είναι Θεωρίες.

Για τα υπόλοιπα περί ποδοσφαίρου δεν κατάλαβα μία τι παίζει στο μυαλό σου.

Εκτός κι άν εννοείς να παίξω και τζόκερ και να ζητήσω απο το Θεό 5+1 σιγουράκι. Τι να πώ, φοβερό επιχείρημα.:P

Ούτε η Επιστήμη απέδειξε τίποτε ούτε η Θεολογία. Άλλωστε δεν νομίζω να καίγεται και ο καθένας απο την πλευρά του.

Αυτά και καλή συνέχεια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε

Οι Θεωρίες είναι Θεωρίες.

Για τα υπόλοιπα περί ποδοσφαίρου δεν κατάλαβα μία τι παίζει στο μυαλό σου.

Εκτός κι άν εννοείς να παίξω και τζόκερ και να ζητήσω απο το Θεό 5+1 σιγουράκι. Τι να πώ, φοβερό επιχείρημα.:P

Ούτε η Επιστήμη απέδειξε τίποτε ούτε η Θεολογία. Άλλωστε δεν νομίζω να καίγεται και ο καθένας απο την πλευρά του.

Αυτά και καλή συνέχεια.

Οι Θεωριες ειναι αποδεδειγμενες και λειτουργουν και επισης μπορουν να αντικατασταθουν μονο απο μια πιο δυνατη Θεωρια. Αυτο απο εμενα.

Ενα ειναι σιγουρο.Μεχρι αποδειξεως του εναντιου, θεος δεν υπαρχει. Και πιστευετε ο,τι σας βολευει για εσας και τις στιγμες σας.

Η επιστημη εχει κανει βηματα, η θεολογια μια η και περισσοτερες τρυπες στο νερο. Τα συμπερασματα δικα σου.
Δεν ηταν καν επιχειρημα....ερωτημα ηταν ,παρομοιο με τα δικα σου παραπανω, αλλα πολυ πιο ευστοχο απο το " Όλες αυτές οι ψυχές των ανθρώπων να φανταστώ οτι εσύ θα τις έχεις στο λαιμό σου;" 

Προσπαθω να σε αντιμετωπισω σοβαρα, αντιθετα με αλλους που σε πηραν κατευθειαν με τις πετρες, αλλα ειλικρινα μου δινεις την εντυπωση οτι απαντας οπου θελεις και ποτέ ευθεως.
Καλη συνεχεια , εφοσον τα παρατας.

PS: Αυτο με το τζοκερ ,(και οχι μονο αυτο, εξομειωσε το και αλλου,ευκολο ειναι)καποιοι ανθρωποι που βασιζονται στην ΠΙΣΤΗ τους....το θλιβερο ειναι οτι το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ως πραγματικη πιθανοτητα να γινει....ΓΙΑΥΤΟ βγαζουμε σπυρια εμεις οταν ακουμε θεος.Διοτι σας κανει χαζους και dillussional. Ειλικρινα , νιωθω οτι εσεις προσπαθειτε να σωσετε την....ψυχη μας χωρις καν απτες αποδειξεις οτι παιζει κατι μετα θανατο,let alone if soul exists....και εμεις απλα σας λεμε οτι σπαταλατε το χρονο σας σε παραμυθια ενω θα μπορουσατε να εχετε δαπανησει σε χιλια δυο καλα πραγματα. Αλλα δε λετε να παρετε μπρος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Suzumebachi είπε

Οι Θεωριες ειναι αποδεδειγμενες και λειτουργουν και επισης μπορουν να αντικατασταθουν μονο απο μια πιο δυνατη Θεωρια. Αυτο απο εμενα.

Ενα ειναι σιγουρο.Μεχρι αποδειξεως του εναντιου, θεος δεν υπαρχει. Και πιστευετε ο,τι σας βολευει για εσας και τις στιγμες σας.

Η επιστημη εχει κανει βηματα, η θεολογια μια η και περισσοτερες τρυπες στο νερο. Τα συμπερασματα δικα σου.
Δεν ηταν καν επιχειρημα....ερωτημα ηταν ,παρομοιο με τα δικα σου παραπανω, αλλα πολυ πιο ευστοχο απο το " Όλες αυτές οι ψυχές των ανθρώπων να φανταστώ οτι εσύ θα τις έχεις στο λαιμό σου;" 

Προσπαθω να σε αντιμετωπισω σοβαρα, αντιθετα με αλλους που σε πηραν κατευθειαν με τις πετρες, αλλα ειλικρινα μου δινεις την εντυπωση οτι απαντας οπου θελεις και ποτέ ευθεως.
Καλη συνεχεια , εφοσον τα παρατας.

PS: Αυτο με το τζοκερ ,(και οχι μονο αυτο, εξομειωσε το και αλλου,ευκολο ειναι)καποιοι ανθρωποι που βασιζονται στην ΠΙΣΤΗ τους....το θλιβερο ειναι οτι το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ως πραγματικη πιθανοτητα να γινει....ΓΙΑΥΤΟ βγαζουμε σπυρια εμεις οταν ακουμε θεος.Διοτι σας κανει χαζους και dillussional. Ειλικρινα , νιωθω οτι εσεις προσπαθειτε να σωσετε την....ψυχη μας χωρις καν απτες αποδειξεις οτι παιζει κατι μετα θανατο,let alone if soul exists....και εμεις απλα σας λεμε οτι σπαταλατε το χρονο σας σε παραμυθια ενω θα μπορουσατε να εχετε δαπανησει σε χιλια δυο καλα πραγματα. Αλλα δε λετε να παρετε μπρος. 

H Eπιστήμη έχει κάνει σχεδόν ανύπαρκτα βήματα σε σχέση με αυτό που ονομάζεται σύμπαν. Καλή είναι, στον τομέα της και για τα δεδομένα της κάτι κάνει.

Αλλά δεν είναι αρκετή ώστε να λέμε δεν υπάρχει Θεός όταν τον ψάχνουμε με λανθασμένες μεθόδους.

Οι Θεωρίες δεν είναι αποδεδειγμένες και σου είπα να μου αναφέρεις ποιές εννοέις. Άν δεν ήταν Θεωρίες θα μιλούσαμε για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Εκτός και άν αναφέρεσαι στα Γεωμετρικά Θεωρήματα.

π.χ...

http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/11/big-bang_n_6659868.html

Άν είχε αποδειχτεί θα ήταν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.

Οι μισή επιστήμη "Θεωρεί" αυτό...η άλλη μισή αυτό.

Σου το είπα πιό πάνω, όπως κάποτε η Επιστήμη έλεγε άλλα και αυτά αλλάξανε και αναθεωρηθήκανε Άρδης έτσι μπορεί να γίνει στο Μέλλον για ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Καλά κάνεις και δεν πιστεύεις αλλά προσωπικά η Επιστήμη είναι ανύπαρκτη προς το παρόν να σου αποδείξει το ένα ή το άλλο.

Αυτό που επιλέγεις ονομάζεται πεποίθηση, και είναι λογικό να ψάχνεις βήματα στην Επιστήμη για να την στηρίξεις.

Δεν θα ζήσω αιώνες οπότε το Θέμα Θεός το ψάχνω σε άλλο επίπεδο.

Πιστεύω στην Ύπαρξη της Ψυχής και έδωσα βίντεο του κ.Δανέζη. Επιστήμονας είναι που εξηγεί ακόμη και με τον Νόμο του Αινστάιν τους λόγους.

Στο σύμπαν ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Απλά μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Μάζα-Ενέργεια.

Ο Άνθρωπος δεν οδηγείται στην ανυπαρξία όσο και να θέλεις να το πιστέψεις.

Αυτά και καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από Expecto Patronum
Δημοσ.

Τα ζώα οδηγούνται σε ανυπαρξία όταν πεθαίνουν ή σε κάτι άλλο μαζί με τον Άνθρωπο;

Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Άνθρωπος έχει κάποια δεσπόζουσα θέση στο Σύμπαν για να μην οδηγείται στην ανυπαρξία; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, BabyRage είπε

Τα ζώα οδηγούνται σε ανυπαρξία όταν πεθαίνουν ή σε κάτι άλλο μαζί με τον Άνθρωπο;

Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Άνθρωπος έχει κάποια δεσπόζουσα θέση στο Σύμπαν για να μην οδηγείται στην ανυπαρξία; 

Όχι, δεν οδηγούνται στην ανυπαρξία η ενέργεια τους. Αλλά...

Δεν έχουν ψυχή όπως ο Άνθρωπος. Έχουν ενέργεια πρός την "εξυπηρέτηση" του Ανθρώπου.

Άν με ρωτάς αυτό. Όταν θα ανακαινιστεί η Κτίστη όλη τότε το καθένα θα πάρει και την σειρά του.

Και επειδή είμαι σίγουρος οτι θα ανοίξεις θέμα για την κρεατοφαγία κτλ...σου λέω με απλά λόγια οτι στην σειρά Δημιουργίας το ένα υπηρετεί το άλλο. Ο Άνθρωπος είναι τελευταίος.

Διαφορετικά θα ποινικοποιόταν και η μεταξύ των Ζώων συμπεριφορά και τρόπος επιβίωσης.

Είμαστε σε έναν φθαρτό κόσμο που θα οδηγηθεί στην Αφθαρσία. Περισσότερο Θεολογικό-Φιλοσοφικό (Αριστοτέλης Περί Ψυχής) είναι το θέμα όπως το θέτεις οπότε δεν μας αφορά εδώ.

Όμως το ξαναλέω. Τίποτε δεν πάει χαμένο.

Επειδή τα ζώα όμως έχουν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση του Ανθρώπου δεν σημαίνει οτι θα τα συμπεριφερόμαστε βάναυσα και απάνθρωπα.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Expecto Patronum είπε

H Eπιστήμη έχει κάνει σχεδόν ανύπαρκτα βήματα σε σχέση με αυτό που ονομάζεται σύμπαν. Καλή είναι, στον τομέα της και για τα δεδομένα της κάτι κάνει.

Αλλά δεν είναι αρκετή ώστε να λέμε δεν υπάρχει Θεός όταν τον ψάχνουμε με λανθασμένες μεθόδους.

Οι Θεωρίες δεν είναι αποδεδειγμένες και σου είπα να μου αναφέρεις ποιές εννοέις. Άν δεν ήταν Θεωρίες θα μιλούσαμε για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Εκτός και άν αναφέρεσαι στα Γεωμετρικά Θεωρήματα.

π.χ...

http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/11/big-bang_n_6659868.html

Άν είχε αποδειχτεί θα ήταν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.

Οι μισή επιστήμη "Θεωρεί" αυτό...η άλλη μισή αυτό.

Σου το είπα πιό πάνω, όπως κάποτε η Επιστήμη έλεγε άλλα και αυτά αλλάξανε και αναθεωρηθήκανε Άρδης έτσι μπορεί να γίνει στο Μέλλον για ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Καλά κάνεις και δεν πιστεύεις αλλά προσωπικά η Επιστήμη είναι ανύπαρκτη προς το παρόν να σου αποδείξει το ένα ή το άλλο.

Αυτό που επιλέγεις ονομάζεται πεποίθηση, και είναι λογικό να ψάχνεις βήματα στην Επιστήμη για να την στηρίξεις.

Δεν θα ζήσω αιώνες οπότε το Θέμα Θεός το ψάχνω σε άλλο επίπεδο.

Πιστεύω στην Ύπαρξη της Ψυχής και έδωσα βίντεο του κ.Δανέζη. Επιστήμονας είναι που εξηγεί ακόμη και με τον Νόμο του Αινστάιν τους λόγους.

Στο σύμπαν ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Απλά μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Μάζα-Ενέργεια.

Ο Άνθρωπος δεν οδηγείται στην ανυπαρξία όσο και να θέλεις να το πιστέψεις.

Αυτά και καλή συνέχεια.

Ενταξει, τωρα επιβεβαιωθηκε οτι μπερδευεις την επιστημονικη εννοια "Θεωρια" με την πιο κοινη.Οκ , δεν ειναι και σπανιο, το κανουν πολλοι.Απλα εσυ το εχεις παει σε αλλο επιπεδο. 

Η επιστημη εχει κανει βηματα.fact. η θεολογια κανενα.fact. Σε σχεση με αυτο που ονομαζεται συμπαν οντως ειναι ανυπαρκτα, αλλα παραμενουν βηματα μπροστα και ειναι καλυτερα απο το τιποτα.

H επιστημη ειναι ανικανη να μου αποδειξει το ενα η το αλλο....ενω η θεολογια τι μου αποδεικνυει? Τιποτα. Υποψιν, γραφουμε και οι δυο απο τεχνολογικα επιτευγματα που περιεχουν θεωριες νομους και πειραματα και τιποτε απο θεολογια.

Ο ανθρωπος οδηγειται στην ανυπαρξια ,συγνωμη αυτο πιστευω εγω.Εκτος αν εννοεις οτι πεθαινουμε,γινομαστε σκουλικια και μετα λουλουδακια...οκ τοτε οχι, τοτε συνεχιζουμε να υπαρχουμε ως ενεργεια.

Οσο για το λινκ που εδωσες...keyword ΙΣΩΣ. Η θεωρια ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε για να περιγραψουμε πραγματα, που εχουν τεσταριστει.Ενισχυονται οσο ερχονται νεα δεδομενα.Σπανιως αντικαθιστουνται αλλα συμβαινει και αυτο.ΠΑΛΙ απο Θεωριες με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,μη μπερδευτεις. Αυτο δε σημαινει οτι σου λενε ΨΕΜΑΤΑ.Ελεος.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά φροντίζετε να μας τα κάνετε ...τσουρέκια σε ένα καθαρά επιστημονικό topic! :/ 

Εκτονωθείτε λίγο ακόμη για να αφαιρεθούν όλα τα  offtopic μαζεμένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε

Ενταξει, τωρα επιβεβαιωθηκε οτι μπερδευεις την επιστημονικη εννοια "Θεωρια" με την πιο κοινη.Οκ , δεν ειναι και σπανιο, το κανουν πολλοι.Απλα εσυ το εχεις παει σε αλλο επιπεδο. 

Η επιστημη εχει κανει βηματα.fact. η θεολογια κανενα.fact. Σε σχεση με αυτο που ονομαζεται συμπαν οντως ειναι ανυπαρκτα, αλλα παραμενουν βηματα μπροστα και ειναι καλυτερα απο το τιποτα.

H επιστημη ειναι ανικανη να μου αποδειξει το ενα η το αλλο....ενω η θεολογια τι μου αποδεικνυει? Τιποτα. Υποψιν, γραφουμε και οι δυο απο τεχνολογικα επιτευγματα που περιεχουν θεωριες νομους και πειραματα και τιποτε απο θεολογια.

Ο ανθρωπος οδηγειται στην ανυπαρξια ,συγνωμη αυτο πιστευω εγω.Εκτος αν εννοεις οτι πεθαινουμε,γινομαστε σκουλικια και μετα λουλουδακια...οκ τοτε οχι, τοτε συνεχιζουμε να υπαρχουμε ως ενεργεια.

Οσο για το λινκ που εδωσες...keyword ΙΣΩΣ. Η θεωρια ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε για να περιγραψουμε πραγματα, που εχουν τεσταριστει.Ενισχυονται οσο ερχονται νεα δεδομενα.Σπανιως αντικαθιστουνται αλλα συμβαινει και αυτο.ΠΑΛΙ απο Θεωριες με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,μη μπερδευτεις. Αυτο δε σημαινει οτι σου λενε ΨΕΜΑΤΑ.Ελεος.

Δηλαδή εσύ μας λές οτι όλα στο σύμπαν οδηγούνται στην Ανυπαρξία σωστά;

Το πήγες στο τέρμα, όντως.

Δηλαδή εσείς οι ντεμέκ Άθεοι λέτε στον κόσμο να μην πιστέυει τίποτε...διότι απλά ένα σύμπαν απείρου πρακτικά μεγέθους, Ξεκίνησε τυχαίως απο το ΤΙΠΟΤΕ, Δημιουργήθηκε απο το ΤΙΠΟΤΕ και θα καταλήξει στο ΤΙΠΟΤΕ.

Ότι φάμε τότε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ...η τσέπη μας.

Φοβερό.

Και γιατί κόπτεστε τότε για αποικίες αφού το σύμπαν θα Πεθάνει ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ;

Βοήθησε τον εαυτό σου να φτάσει στην Ανυπαρξία πιό γρήγορα. Έχει νόημα έτσι.

Δημοσ.

Σορρυ bill αλλα δεν αντέχω.

Αλλο θεωρίες κ άλλο νομοι. 

Οι θερμοδυναμικοι νόμοι του Νεύτωνα έχουν αποδειχθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...