Προς το περιεχόμενο

Clio 1.2 75hp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

που να ειχες και αμαξι που θα σου εβγαζε μονο αναλωσιμα τυπε

προφανως και θα αστειευσαι

Καθόλου τυπε, σοβαρά το λέω. Και αναγκασμένος λόγο εταιρικών να έχω κάνει δεκάδες χιλιάδες χλμ με τον κουβά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nik0laus είπε

"Οι ξύπνιοι οδηγούν Renault"    ήταν ένα διαφημιστικό σλόγκαν παλιότερα ,  "αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν"  ήταν η αντίστοιχη απάντηση της εποχής  ...

Όλες οι φίρμες βγάζουν "καλά" και "κακά" αυτόκίνητα , μοντέλα που είναι "σκυλιά" και "πατάτες" ταυτόχρονα ανάλογα με το τι έτυχε στον κουμπαρο-ξαδερφο-μπατζανάκη του καθενός από εμάς .

Πάρε Τουότα δεν σπάει δε χαλάει ...

Ναι συνήθως έτσι συνεβαινε όταν όλα ήταν made in Japan αλλά ταυτόχρονα ούτε έστριβαν ούτε φρέναραν, τώρα που φτιαχνονται σε Τουρκίες ,Αιγύπτους και Μουτσαβουντού και σπάνε και χαλάνε και εξακολουθούν να μη στρίβουν και φρενάρουν .

αυτο που ξεχνας ειναι ομως οτι εχει 6ετη ΠΛΗΡΗ εγγυση, και ισως το καλυτερο after sales περιβαλλον στον αυτοκινητιστικο-τουλαχιστον- κοσμο

4 ώρες πριν, amagawd είπε

Καθόλου τυπε, σοβαρά το λέω. Και αναγκασμένος λόγο εταιρικών να έχω κάνει δεκάδες χιλιάδες χλμ με τον κουβά.

αντικειμενικα τα χλμ δεν ειναι παρα πολλα....

το σκοντα της οικογενειας (φαμπια 1.2) εχει 200 χιλιαδες και μηχανικα δεν εχουμε πειραξει ακομα τιποτα..ουτε μιζα....

μονο κατι χαζο ηλεκτρικα "χουγια" παιδικες ασθενειες της vw

Δημοσ.

Και τα ΚΙΑ έχουν 7ετή , τι πάει να πει αυτό ;

Το κόστος για την  " Εγγύηση"  το έχεις ήδη προπληρώσει (είναι ενσωματωμένο στην τιμή του προϊόντος) , δώσε λ.χ 500 ευρώ και κάνε μια ασφάλεια για βλάβες και είναι το ιδιο , και όσο για το "ΠΛΗΡΗ" διάβασε τα πολύ μικρά γραμματάκια  στους όρους της "ΕΓΓΥΗΣΗΣ".

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

Και τα ΚΙΑ έχουν 7ετή , τι πάει να πει αυτό ;

Το κόστος για την  " Εγγύηση"  το έχεις ήδη προπληρώσει (είναι ενσωματωμένο στην τιμή του προϊόντος) , δώσε λ.χ 500 ευρώ και κάνε μια ασφάλεια για βλάβες και είναι το ιδιο , και όσο για το "ΠΛΗΡΗ" διάβασε τα πολύ μικρά γραμματάκια  στους όρους της "ΕΓΓΥΗΣΗΣ".

εχω διαβασει τα ψιλα γραμματα γιαυτο μιλαω.. και εχω δει εμπρακτα το after sales σοβαρων εταιρειων...

οι μεγαλες εγγυησεις σημαινει και κατι βασικο για μια εταιρεια εκτος απο κολπο μαρκετινγκ... εμπιστοσυνη στο προϊόν της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγγύηση δίνεις σε κάτι που χαλάει ή σε κάτι που θέλεις να το κάνεις ελκυστικό για  να το αγοράσει καποιος. Είναι καθαρά θέμα μαρκετινγκ

Αν έχεις εμπιστοσύνη στο προϊόν και είσαι σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει δίνεις  εγγύηση εφ' όρου ζωής και όχι 5 χρόνια ή Ψ χιλιόμετρα και μόνο αν έρχεσαι να κάνεις σέρβις στο δίκτυό μου και λοιπές  παπάτζες ....

Τα κουταλοπήρουνα  δεν χαλάνε,  δεν έχουν και εγγύηση ...

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...