ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 18.1.2018 στις 4:31 ΜΜ, amagawd είπε Εμ άμα ακούγαμε τι γράφεται εδώ όλοι θα είχαμε yaris. 1000 φορές παρκαρισμένο 15 μέρες του μήνα συνεργείο παρα τον κουβα Ενα μικρο αυτοκινητο πολης ειναι κυριως για να κανεις τη δουλεια σου και η αξιοπιστια ειναι σημαντικη. Αν θες να πληρωνεις εξοδα αυτοκινητου και τελικα να χρησιμοποιεις τα ΜΜΜ, η Ευρωπη εχει πολλες επιλογες σε αυτοκινητα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενα μικρο αυτοκινητο πολης ειναι κυριως για να κανεις τη δουλεια σου και η αξιοπιστια ειναι σημαντικη. Αν θες να πληρωνεις εξοδα αυτοκινητου και τελικα να χρησιμοποιεις τα ΜΜΜ, η Ευρωπη εχει πολλες επιλογες σε αυτοκινητα Εάν λες για εμένα προσωπικά έχω να μπω σε ΜΜΜ πάνω από 20 χρόνια (εξαιρουμένων των αεροπλάνων) Η αξιοπιστία είναι για εσένα πάνω από όλα. Άσε εμάς να θέλουμε να οδηγήσουμε
vasilissouvlaki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θέλω ενα αμάξι οικονομικό για να κάνω τις διαδρομές μου. Πρίν ειχα 240 άλογα τώρα πια θέλω κατι να με πάει εκεί οικονομικά και το clio μου αρέσει εμφανισιακά το yaris είναι toyota.
mp123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα αποφασισεις τελικα τι θα παρεις.ελεος. 6 ώρες πριν, stefan123 είπε Κοιτά αμα θες καινούργιο μην σκάσεις λεφτά σε renault...χαζές βλάβες,ασχετοι με renault μάστοροι σε γενικά συνεργεια,χαλιά μεταπωλητικη αξία,υποστήριξη απο αντιπροσωπεία-τουλαχιστον εκεί που το πήγα εγω- ασχετοι, ακριβά ανταλλακτικά και εργασίες συντηρησης κοκ... Βέβαια αν θέλεις να ακολουθήσεις το άστρο σου είναι πολύ ομορφο,ειδικα σε κοκκινο χρωμα περλε,άψογη οδική συμπεριφορά,εξαιρετικη παθητική ασφαλεια.... Τωρα που το ειδες το κοκκινο χρωμα οτι ειναι ωραιο ενταξη γουστα ειναι αυτα αλλα που λες για αριστη οδηγικη συμπεριφορα απορω.οτι πιο αχρηστο οδηγικα εχω οδηγισει το ρενω.
stefan123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εσύ μιλάς για το captur που δεν το έχω οδηγήσει και μπορεί να έχουν κάνει πατάτα στο στήσιμο οδήγησης...Εγώ μιλάω για megane 2 sedan 2007 που είναι λες και οδηγάς πάνω σε ράγες σαν τραίνο και είναι δικό μου και στο τελευταίο clio ενός φίλου μου που είναι ευχάριστο και ωραίο οδηγικά...Τώρα θα μου πεις πως έμπλεξα με renault...Aπλα το πήρα 5 χιλιάρικα το 2011 με 40000 χιλιόμετρα όταν ο προηγούμενος είχε σκάσει κάπου 16000 για να το αποκτήσει...Στο σήμερα λοιπόν μετά από 11 χρόνια και 100000 χιλιομετρα έχω αλλάξει κάμποσα...κλειδαρια συνοδηγου,τρίτο στοπ,μίζα χ2,κλειδί κάρτα,καπάκι θερμοστάτη χ2, βαση εξατμισης,αισθητήρα στρόφαλου,ασφαλειοθηκη,βεντιλατερ,βάσεις μηχανής,δισκω πλατώ, βαλβίδα όπισθεν,κρεμαγιερα,πολλαπλασιαστές,ακρομπαρα ημιμπαρα,γρύλο παραθυρων και άλλα...Στα ανεξήγητα όταν κάνει πολύ κρύο νεκρώνει το εργοστασιακό ράδιο cd και για να επανέλθει βγάζεις τον πόλο της μπαταρίας μερικά δευτερόλεπτα και όλα οκ.... Τελικά αυτός που είχε πει σε ένα forum ότι αυτοί που έχουν renault είναι αυτοί που έχουν καταθέσεις πόσο δίκαιο είχε..Με το χέρι στην τσέπη συνεχώς... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από stefan123
mp123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, stefan123 είπε Κοιτά αμα θες καινούργιο μην σκάσεις λεφτά σε renault...χαζές βλάβες,ασχετοι με renault μάστοροι σε γενικά συνεργεια,χαλιά μεταπωλητικη αξία,υποστήριξη απο αντιπροσωπεία-τουλαχιστον εκεί που το πήγα εγω- ασχετοι, ακριβά ανταλλακτικά και εργασίες συντηρησης κοκ... Βέβαια αν θέλεις να ακολουθήσεις το άστρο σου είναι πολύ ομορφο,ειδικα σε κοκκινο χρωμα περλε,άψογη οδική συμπεριφορά,εξαιρετικη παθητική ασφαλεια.... Τωρα που το ειδες το κοκκινο χρωμα οτι ειναι ωραιο ενταξη γουστα ειναι αυτα αλλα που λες για αριστη οδηγικη συμπεριφορα απορω.οτι πιο αχρηστο οδηγικα εχω οδηγισει το ρενω.
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 παιδια θα μπορουσαν να πουν αυτοι που εχουν το αυτοκινητο αυτο καμια γνωμη?
opcorsa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 θες ακομα να αγορασεις ρενο? δεν σου φτανουν οσα ειπωθηκαν παραπανω?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 19.1.2018 στις 7:26 ΜΜ, amagawd είπε Εάν λες για εμένα προσωπικά έχω να μπω σε ΜΜΜ πάνω από 20 χρόνια (εξαιρουμένων των αεροπλάνων) Η αξιοπιστία είναι για εσένα πάνω από όλα. Άσε εμάς να θέλουμε να οδηγήσουμε Ναι με το Κλιο των 75 αλογων χορταινεις οδηγηση στο μποτιλιαρισμα της Αθηνας.
mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Παρτο να ησυχάσουμε.φανταστικο αυτοκίνητο.δεν υπάρχει καλύτερο.τουμπανο , πιστόλι , πυροβόλο.την καλύτερη επιλογή θα κανεις.
opcorsa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Παρτο να ησυχάσουμε.φανταστικο αυτοκίνητο.δεν υπάρχει καλύτερο.τουμπανο , πιστόλι , πυροβόλο.την καλύτερη επιλογή θα κανεις.
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στη διαφήμιση του clio αυτά που λέει είναι για τη βασική έκδοση?
kikos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ιανουάριο 2003 πήρα clio 1,2 75hp, έκδοση authentic την πιο φθηνή. Μέχρι σήμερα έχει κάνει 155000χλμ. Στις 60.000 άλλαξα αμορτισέρ, έκαψε πολλαπλασιαστή στις 100.000, κάπου εκεί άλλαξα μόνος μου το χαλασμένο κουμπί της πόρτας αποσκευών, καταλύτης στις 110.000, αλλαγή ακρομπαρο ημιμπαρο αριστερά στις 140.000 και τις προβλεπόμενες αλλαγές ιμάντα χρονισμού +service. Μαύρο, παρκάρισμα στο δρόμο, εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες - ήλιο, πριν τη 10ετία το χρώμα έσπασε, γενικά άθλιο. Για αυτοκίνητο που είναι ο εργάτης της οικογένειας κάθε μέρα στους δρόμους της Αθήνας, εγώ δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος και αν το αλλάξω 99%θα πάρω πάλι Clio. Για το αν τραβάει... Μη περιμένεις από 75 άλογα να βάλουν φωτιά στο δρόμο. Κινούν αξιοπρεπώς το αμάξωμα αλλά μέχρι εκεί. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από kikos7
opcorsa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kikos7 είπε Ιανουάριο 2003 πήρα clio 1,2 75hp, έκδοση authentic την πιο φθηνή. Μέχρι σήμερα έχει κάνει 155000χλμ. Στις 60.000 άλλαξα αμορτισέρ, έκαψε πολλαπλασιαστή στις 100.000, κάπου εκεί άλλαξα μόνος μου το χαλασμένο κουμπί της πόρτας αποσκευών, καταλύτης στις 110.000, αλλαγή ακρομπαρο ημιμπαρο αριστερά στις 140.000 και τις προβλεπόμενες αλλαγές ιμάντα χρονισμού +service. Μαύρο, παρκάρισμα στο δρόμο, εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες - ήλιο, πριν τη 10ετία το χρώμα έσπασε, γενικά άθλιο. Για αυτοκίνητο που είναι ο εργάτης της οικογένειας κάθε μέρα στους δρόμους της Αθήνας, εγώ δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος και αν το αλλάξω 99%θα πάρω πάλι Clio. Για το αν τραβάει... Μη περιμένεις από 75 άλογα να βάλουν φωτιά στο δρόμο. Κινούν αξιοπρεπώς το αμάξωμα αλλά μέχρι εκεί. που να ειχες και αμαξι που θα σου εβγαζε μονο αναλωσιμα τυπε Στις 18/1/2018 στις 4:31 ΜΜ, amagawd είπε Εμ άμα ακούγαμε τι γράφεται εδώ όλοι θα είχαμε yaris. 1000 φορές παρκαρισμένο 15 μέρες του μήνα συνεργείο παρα τον κουβα προφανως και θα αστειευσαι
nik0laus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 "Οι ξύπνιοι οδηγούν Renault" ήταν ένα διαφημιστικό σλόγκαν παλιότερα , "αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν" ήταν η αντίστοιχη απάντηση της εποχής ... Όλες οι φίρμες βγάζουν "καλά" και "κακά" αυτόκίνητα , μοντέλα που είναι "σκυλιά" και "πατάτες" ταυτόχρονα ανάλογα με το τι έτυχε στον κουμπαρο-ξαδερφο-μπατζανάκη του καθενός από εμάς . Πάρε Τουότα δεν σπάει δε χαλάει ... Ναι συνήθως έτσι συνεβαινε όταν όλα ήταν made in Japan αλλά ταυτόχρονα ούτε έστριβαν ούτε φρέναραν, τώρα που φτιαχνονται σε Τουρκίες ,Αιγύπτους και Μουτσαβουντού και σπάνε και χαλάνε και εξακολουθούν να μη στρίβουν και φρενάρουν . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα