Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 20 hours ago, phanispal said: Στο πατρικό ναι, εδώ που είμαι τώρα όχι, έτσι είμαι από πέρσι, αλλά έτυχε να μην ασχοληθώ. Όχι ότι είμαι full ικανοποιημένος όμως. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις ελέγξει συγχρονισμό στον κατανεμητή.
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε σε πιάνω, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες. Μίλησα με Cosmote σήμερα, και μου είπε ένας εκεί ότι απ' τα νούμερα και μόνο, βλέπει να με έχουν κουμπώσει σε καμπίνα γύρω στα 650 μέτρα απ' το σπίτι. Εγώ έχω δει καμπίνα πολύ πιο κοντά, στα 170 μέτρα, και του το είπα, αλλά μου είπε ότι δεν αποκλείεται τα καλώδια της κοντινής να μην φεύγουν προς το σπίτι μου, ή/και να είναι γεμάτη, οπότε και δεν παίζει το ενδεχόμενο να με μεταφέρουν πιο κοντά, και πως οι τεχνικοί δεν είναι άσχετοι, αν γινόταν να με βάλουν πιο κοντά φυσικά και θα το έκαναν. Επίσης μου είπε ότι γενικά στην περιοχή βλέπει το ΜΟ γύρω στα 39Mbps, και ότι ξέρει ότι κάποια στιγμή θα γίνει αναβάθμιση με Vector, με την οποία θεωρεί πως θα φτάσω τα 50, απλά δεν έχει ακούσει τίποτα για το πότε θα γίνει. Μου πρότεινε να πέσω στα 30Mbps, αλλά με 3άρι upload (τραγικό εν μέρει), χωρίς όμως να είναι σίγουρος ότι θα είμαι καρφωτός στα 30 (κοντά στα 28 με βλέπει λέει), αλλά μιλώντας με το εμπορικό τμήμα, μου είπαν ότι θα πρέπει να ανανεωθεί η 24μηνη δέσμευση, και κάπου εκεί τους την έκοψα γιατί με σύγχυσαν. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από phanispal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, phanispal said: Δε σε πιάνω, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες. Εννοώ να έχει γίνει κάποιος έλεγχος ότι όσο παίρνεις στο καλώδιο που έρχεται στην πολυκατοικία, τόσο να παίρνεις και στην 1η πρίζα του διαμερίσματος.
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι (απ' όσο ξέρω εννοώ), πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από phanispal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Είτε να κατεβάσεις το modem σου με κάνα laptop και καλώδιο με τσιμπιδάκια or something για να το κουμπώσεις στα καλώδιά σου στον κατανεμητή ή να ζητήσεις από τον πάροχο να κάνεις έλεγχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα