Προς το περιεχόμενο

Νέο Meizu M6s με οθόνη 18:9 και Exynos 7872 SoC

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία νέα συσκευή ανακοίνωσε η γνωστή Κινέζικη εταιρεία Meizu με την ονομασία M6s, η οποία βασίζεται στο SoC της Samsung, Exynos 7872, που ενσωματώνει εξαπύρηνο επεξεργαστή.

O εξαπύρηνος επεξεργαστής αποτελείται από δύο πυρήνες Cortex-A73 χρονισμένους στα 2,0GHz και από τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 1,6GHz. Ο επεξεργαστής συνεπικουρείται από τη GPU με την ονομασία Mali-G71 MP3, από 3GB RAM και από 32GB ή 64GB, ανάλογα την έκδοση, αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη LCD IPS του Meizu M6s επιδεικνύει αναλογία πλευρών 18:9 και έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών και ανάλυση HD+ (1440 x 720 pixels). Προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που καμπυλώνει στις άκρες (2.5D).

Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλάγια που ξεκλειδώνει τη συσκευή σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Στη πρόσοψη υπάρχει μία κάμερα 8.0 Megapixels με “τεχνολογία βελτιστοποίησης χαρακτηριστικών προσώπου” ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζεται η κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels, ο οποίος συνοδεύεται από σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 και από LED flash.

Η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh και έρχεται με USB Type-C connector και με τεχνολογία fast charging 18W. Η Κινέζικη εταιρεία υπόσχεται φόρτιση έως και στο 30% μέσα σε 15 λεπτά και στο 52% μέσα σε μισή ώρα περίπου.

DTvp9z8VMAEEJ2v.jpg.54d227629b2335dbcd5a721f2191e77b.jpg

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, από την πρόσοψη απουσιάζει το φυσικό πλήκτρο mBack, ωστόσο στη θέση του υπάρχει ένας μικρός κύκλος που ονομάζεται Super mBack (μοιάζει με τον κύκλο από το Meizu MX2 που είχε παρουσιαστεί το 2012) και που υποστηρίζει όλα τα γνωστά και οικεία στους χρήστες συσκευών Meizu, gestures.

Όσον αφορά στο λογισμικό, που βασίζεται στο Android 7.0 και στο FlymeOS 6.2, διαθέτει και μηχανή Τεχνητής Νοημοσύνης “One Mind” που δημιουργήθηκε “για να παρέχει βελτιωμένη απόδοση με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας”. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Black, Silver, Gold και Blue στις 19 Ιανουαρίου με τιμές €126 και €152 για τις εκδόσεις 32GB και 64GB αντίστοιχα.

DTu2VVfWkAEh_iJ.jpg.a6d57844087a438d61ffe0b5f1de813c.jpg

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω οτι ειναι μια καλη προταση αν και θα προτιμουσα μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη. Η Meizu φτιαχνει ποιοτικα τηλεφωνα και δεν κανει βλακειες οπως fake dual camera και τεραστιες ποσοτητες ram μονο για marketing οπως τωρα τελευταια καποιοι κινεζοι. Το flyme λιγο περιεργο αλλα οχι τιποτε φοβερο. Θα ειναι ομως dual sim? Επισης θα παιρνει micro sd? (μαλλον οχι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το MX3 σχεδόν 4 χρόνια τώρα. Το κινητό -αν και πλέον κολλάει κάπου κάπου- την δουλειά του την κάνει ακόμα: βασική χρήση, browsing και messangers. Έχει φάει άπειρες τούμπες, άπειρα formats και γίνεται συνεχή καθημερινή χρήση από την ημέρα που το πήρα (δεν έχω άλλη συσκευή), ωστόσο βαστάει ακόμα.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα πρόκειται να αντέξει, σίγουρα όμως επειδή μου βγήκε σκυλί και πραγματικά δεν το περιμένα σκοπεύω να κινηθώ πάλι προς meizu. Σαν εταιρεία πιστεύω πως προσέχει τα κινητά της -κυρίως από πλευρά εμφάνισης-, ακόμα και αυτά που αφορούν τις πιο φθηνές επιλογές της. Το μόνο αρνητικό είναι πως updates κάνουν όποτε θυμηθούν (δεν είναι σαν xiaomi που έχει σχεδόν κάθε εβδομάδα), παρόλα αυτά το λειτουργικό (το οποίο στην συσκευή μου είναι πλέον 3 χρόνια χωρίς αναβάθμιση) είναι πολύ εύχρηστο και κομψό.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1

Πριν ένα χρόνο ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας, μα τελευταία στιγμή έκανα πίσω, καθώς πέρα απ' τα φανταχτερά σχέδια και νούμερα, τσεκαρα τιμές SAR...

Τότε είχα ένα LG με δείκτη 0.34 κι εκείνο το meizu που κοιτούσα ήταν 3 με 4 φορές πάνω.

ΥΓ:  Meizu and the zoo

• Like 1

2 ώρες πριν, JoannisV είπε

Έχω το MX3 σχεδόν 4 χρόνια τώρα. Το κινητό -αν και πλέον κολλάει κάπου κάπου- την δουλειά του την κάνει ακόμα: βασική χρήση, browsing και messangers. Έχει φάει άπειρες τούμπες, άπειρα formats και γίνεται συνεχή καθημερινή χρήση από την ημέρα που το πήρα (δεν έχω άλλη συσκευή), ωστόσο βαστάει ακόμα.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα πρόκειται να αντέξει, σίγουρα όμως επειδή μου βγήκε σκυλί και πραγματικά δεν το περιμένα σκοπεύω να κινηθώ πάλι προς meizu. Σαν εταιρεία πιστεύω πως προσέχει τα κινητά της -κυρίως από πλευρά εμφάνισης-, ακόμα και αυτά που αφορούν τις πιο φθηνές επιλογές της. Το μόνο αρνητικό είναι πως updates κάνουν όποτε θυμηθούν (δεν είναι σαν xiaomi που έχει σχεδόν κάθε εβδομάδα), παρόλα αυτά το λειτουργικό (το οποίο στην συσκευή μου είναι πλέον 3 χρόνια χωρίς αναβάθμιση) είναι πολύ εύχρηστο και κομψό.

άλλαξε του ρομ και θα γίνει πάλι καινούριο το τηλεφωνάκι σου να το χαρείς αρκετά ακόμα

• Like 1

6 ώρες πριν, mousteris είπε

Πριν ένα χρόνο ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας, μα τελευταία στιγμή έκανα πίσω, καθώς πέρα απ' τα φανταχτερά σχέδια και νούμερα, τσεκαρα τιμές SAR...

Τότε είχα ένα LG με δείκτη 0.34 κι εκείνο το meizu που κοιτούσα ήταν 3 με 4 φορές πάνω.

ΥΓ:  Meizu and the zoo

κ νομιζεις οτι μονο που το πιανεις στα χερια σου η το εχεις διπλα σου γλιτωσες απο το sar κ πιστευεις επισης οτι τοσο μεγαλη ηταν η διαφορα στο sar?

2 ώρες πριν, akishellas1979 είπε

κ νομιζεις οτι μονο που το πιανεις στα χερια σου η το εχεις διπλα σου γλιτωσες απο το sar κ πιστευεις επισης οτι τοσο μεγαλη ηταν η διαφορα στο sar?

Το σαρ είναι σχετικό μέγεθος, όταν δεν έχει σήμα το κινητό εκπέμπει σαρ σαν τρελό, αν έχει σήμα καλό είσαι στο ελάχιστο. Ο νόμος υποχρεώνει τις εταιρίες στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, να δίνουν τιμές σαρ στα κινητά τους, ενώ στην Κίνα όχι. Πάλι αυτό δεν λέει τίποτα, αν οι εταιρίες λένε αλήθεια κανείς δεν ξέρει (εδώ στα αυτοκίνητα μας κοροϊδεύανε πανευρωπαϊκώς)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...