Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα απο το playstation store μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή  plus 15 μηνών πληρώνοντας 12.

Η τιμή έιναι 59,99 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η δωδεκάμηνη συνδρομή.

Η προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB15FOR12

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

Όχι καμία τρελή προσφορά 20% 

Πως ειναι 20% οταν σου δινει 25% επιπλεον υπηρεσια? Δε κοροιδευω, ειλικρινα απορω πως βγαινει το αποτελεσμα αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Πως ειναι 20% οταν σου δινει 25% επιπλεον υπηρεσια? Δε κοροιδευω, ειλικρινα απορω πως βγαινει το αποτελεσμα αυτο.

Με τα 60€ ο μήνας βγαίνει 5€. Με την προσφορά ο μήνας βγαίνει στα 4€. Άρα 1€ λιγότερο ,1/5 έκπτωση της αρχικής τιμής , οπότε 20% έκπτωση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jake07 είπε

12=x
15=60
15x=720
x=720/15
x=48

60=100
48=x
60x=4800
x=4800/60
x=80

100-80=20

τυχαίο; δεν νομίζω

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dsvee είπε

Μέσα απο το playstation store μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή  plus 15 μηνών πληρώνοντας 12.

Η τιμή έιναι 59,99 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η δωδεκάμηνη συνδρομή.

Η προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB15FOR12

Ισχύει για όλους τους συνδρομητές η μόνο για τους νέους η όσους έχει λήξει η παλιά?

Δημοσ.

Ισχύει για όλους. Μπορείς να την αγοράσεις και να την προσθέσεις στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή σου.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Και τι μπορούμε να κάνουμε με την συνδρομή??

Να παίζεις online gaming ( χωρίς συνδρομή δεν γίνεται ) και κάθε μήνα θα λαμβάνεις δωρεάν ορισμένα παιχνίδια που βγάζει το psn plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SPANK είπε

Να παίζεις online gaming ( χωρίς συνδρομή δεν γίνεται ) και κάθε μήνα θα λαμβάνεις δωρεάν ορισμένα παιχνίδια που βγάζει το psn plus

Και δικαίωμα σε αποκλειστικές εκπτώσεις για τους ps plus χρήστες. Από τα πιο σημαντικά για μένα.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Απλα να προσθεσω σε αυτο οτι μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια αυτα οσο εχεις συνδρομη. Μολις σταματησεις τοτε αυτοματα κλειδωνουν..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ziaba είπε

12=x
15=60
15x=720
x=720/15
x=48

60=100
48=x
60x=4800
x=4800/60
x=80

100-80=20

τυχαίο; δεν νομίζω

Οι 12μηνες με τις νεες τιμες ειναι στα 60ευρω και οι 3 μηνες ειναι στα 25ευρω.Αρα στην ουσια οι 15μηνες με τις νεες τιμες βγαινουν στα 85ευρω. Αρα αποκλειεται τα 25ευρω που γλυτωνεις απο τα 85ευρω κανονικης τιμης να βγαινουν 20% :P

Δημοσ.
13 ώρες πριν, petran91 είπε

Και δικαίωμα σε αποκλειστικές εκπτώσεις για τους ps plus χρήστες. Από τα πιο σημαντικά για μένα.

επειδή έχω να ασχοληθώ 1,5 χρόνο. Μπορείς να αναφέρεις κάποια games που να έδωσε με το plus και να αξίζουν ? Είμαι 50-50 στο να βαλω ξανα. Απλά τότε δεν είχε δώσει και κάτι αξιόλογο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, johnny77 είπε

επειδή έχω να ασχοληθώ 1,5 χρόνο. Μπορείς να αναφέρεις κάποια games που να έδωσε με το plus και να αξίζουν ? Είμαι 50-50 στο να βαλω ξανα. Απλά τότε δεν είχε δώσει και κάτι αξιόλογο

Για μένα δεν αξίζει να ανανεώσεις μόνο και μόνο για τα δωρεαν παιχνίδια. Στην τελική βλέπεις αν κάποιος μήνας σου αρέσει από άποψης των δωρεάν που δίνει,και ανανεώνεις μόνο για τον συγκεκριμένο μήνα.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
Μόλις τώρα, petran91 είπε

Για μένα δεν αξίζει να ανανεώσεις μόνο και μόνο για τα δωρεαν παιχνίδια. Στην τελική βλέπεις αν κάποιος μήνας σου αρέσει από άποψης των δωρεάν που δίνει, ανανεώνεις μόνο για τον συγκεκριμένο μήνα.

η αλήθεια είναι οτι για το online gaming δε καιγομαι. Πχ Fifa που παίζω , κάποια πράγματα τα κάνεις και χωρίς plus.οπότε αν το πάρω θα είναι συνδιαστηκά και για τα 2. Δε θα το πάρω ούτε αποκλειστικά για gaming , ούτε αποκλειστικά για τα free games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...