gregdel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους... Το Huwai P8 lite αποφάσισε να κάνει μακροβούτι το πρωί. Το έβγαλα αμέσως, το άνοιξα και καθάρισα τα βασικά, λίγο πιστολάκι για να μην κάνει μπούκλες και το έβαλα σε σακούλα με ρύζι. Καμμιά πρόταση για το πόσο να το αφήσω εκεί; Να το κάνω και αλλαγή; Να το δώσω μια βράση; Οποιαδήποτε βοήθεια από την πείρα σας ή από φίλους δεκτή! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από gregdel
dimips Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Άστο σίγουρα καμία μέρα. Το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν αν το φόρτιζες αμέσως χωρίς να έχει στεγνώσει. Τωρα έχεις πολλές πιθανότητες να μην έπαθε τίποτα. Όσο για το βράσιμο δε νομίζω, ίσως άστο στο καλοριφέρ κοντά.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ασε τα ριζια και τις πατεντες και πηγαινε το σε ενα καταστημα service να το ανοιξουν και να το καθαρισουν μπας και το σωσεις. Ακομη κι αν ανοιξει και λειτουργει διαβρωση μπορει να εχει παθει σε μερικα σημεια. Μην το ρισκαρεις για μερικα ευρω
gregdel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 @SeNNinhA απλά στα καταστήματα σου λένε "καλημέρα 50€" σαν τους γιατρούς... δεν ξέρω αν έχει νόημα να στάξω 50-100ρικο για να το φτιάξω...
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Με το πιστολάκι μέγα λάθος. Χειρότερα θα έγινε. Με το ρύζι ναι μεν αλλά θα θέλει 3-4 μέρες και αν......
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Φιλαράκι τι να σου πω, χίλια τα εκατό σίγουρος δεν θα μπορείς να είσαι αλλά εγώ συσκευή αυτής της αξίας θα δοκίμαζα να την έβαζα σε ένα σακουλάκι με ρύζι. Δεν το λέω τυχαία αλλά ως μάρτυρας όταν το εφάρμοσε ο πατέρας μου που το lg του που μπήκε στο πλυντήριο(!!!) δεν άνοιγε και κατόπιν για περίπου μια βδομάδα το έβαλε μέσα σε ρύζι και έφτιαξε. Μόνο ένα μικρό θέμα στο μικρόφωνο είχε αλλά το κινητό δούλευε κανονικά!
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gregdel είπε @SeNNinhA απλά στα καταστήματα σου λένε "καλημέρα 50€" σαν τους γιατρούς... δεν ξέρω αν έχει νόημα να στάξω 50-100ρικο για να το φτιάξω... Ξαναλεω. Ακομη κι αν ολα πηγαν καλα και το τηλεφωνο λειτουργει, το νερο σου αφηνει υπολειματα στα κυκλωματα τα οποια μελλοντικα θα σου δημιουργησουν προβλημα μικρο ή μεγαλο. Θελει οπωσδηποτε καθαρισμα με spay. Δεν ειναι δυσκολο. Το κανεις και μονος σου. Ουτε θα σου χρεωσει κανενα καταστημα πανω απο 15-20€. Δικη σου επιλογη. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από SeNNinhA
Diskimpex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σε φιλους οσα βραχηκαν πολυ ,στο τελος χαλασαν οριστικα
archimidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 ασε τα ρύζια. βρες τα μπιλάκια που μαζεύουν την υγρασία (τα μικρά που έχει συνήθως σε παπούτσια ή από παγίδες υγρασίας) σίγουρα μαζεύουν παραπάνω από το ρύζι. Πάντως νομίζω και εγώ ότι χρειάζεται καθάρισμα με σπρέυ καθώς μένουν άλατα που αργότερα θα σου δημιουργήσουν προβλήματα και ας δουλεύει το κινητό στην αρχή.
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ευτυχώς που ήταν παλιό κ φθηνό κινητό και δεν είχες δώσει 600-700€ Τουλάχιστον μπορείς να παρηγορηθεις έτσι νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα