Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά μια σατανική σύμπτωση πριν 2 μερες το χε στο αγγλικο site της ms £14  :P - και εκει το επαιρνες direct .

Αυτοι σου ταχυδρομουν την καρτα ;

Δημοσ.

Αν αγορασεις τετοια συνδρομη, προστιθεται στην ηδη υπαρχουσα? πχ αν εχεις 1 μηνα, θα γινει αυτοματα 7 ή 13 μηνες?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, christs είπε

Αν αγορασεις τετοια συνδρομη, προστιθεται στην ηδη υπαρχουσα? πχ αν εχεις 1 μηνα, θα γινει αυτοματα 7 ή 13 μηνες?

ναι κανονικα. μπορεις να παρεις και 2 και να τις προσθεσεις να βγει χρονος..

• Thanks 1
Δημοσ.

3 κάρτες από 3 διαφορετικές τράπεζες δοκίμασα και δεν περνάει η αγορά. Εννοείται με Αγγλική διεύθυνση...

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάνει την αγορά εδώ και κάνα μισάωρο και δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα. Φαινομενικά η συναλλαγή πέρασε (αν και δεν έχω λάβει ακόμα notification της χρέωσης από την τράπεζά μου). Δε ξέρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kchristidis είπε

Παιδιά έχω κάνει την αγορά εδώ και κάνα μισάωρο και δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα. Φαινομενικά η συναλλαγή πέρασε (αν και δεν έχω λάβει ακόμα notification της χρέωσης από την τράπεζά μου). Δε ξέρω.

Καλημέρα.Επειδή θέλω και εγώ να την αγοράσω πως γίνεται?Από τη σελίδα στο πρώτο ποστ του ts?Αγγλική διεύθυνση πως βάζουμε?Βάζεις τον λογαριασμό σου στο xbox live?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, notist είπε

Καλημέρα.Επειδή θέλω και εγώ να την αγοράσω πως γίνεται?Από τη σελίδα στο πρώτο ποστ του ts?Αγγλική διεύθυνση πως βάζουμε?Βάζεις τον λογαριασμό σου στο xbox live?Ευχαριστώ.

Στο checkout πρεπει να βάλεις αγγλικό τηλέφωνο και διευθυνση (checkout as guest εκανα εγω) και το κανονικό σου email αφού εκεί θα σου στείλουν τον κωδικό. Βέβαια εμένα δε μου έχουν στείλει τίποτα ακόμα και το order status είναι "Unshipped"

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kchristidis είπε

Στο checkout πρεπει να βάλεις αγγλικό τηλέφωνο και διευθυνση (checkout as guest εκανα εγω) και το κανονικό σου email αφού εκεί θα σου στείλουν τον κωδικό. Βέβαια εμένα δε μου έχουν στείλει τίποτα ακόμα και το order status είναι "Unshipped"

Ευχαριστώ πολύ.Δύο ερωτήσεις ακόμα.Οι 15 λίρες σου έδειξε σε € 17?Και όταν λάβεις τον κωδικό στο e mail σου πας στο xbox που λέει για gold member και τον περνάς?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, notist είπε

Ευχαριστώ πολύ.Δύο ερωτήσεις ακόμα.Οι 15 λίρες σου έδειξε σε € 17?Και όταν λάβεις τον κωδικό στο e mail σου πας στο xbox που λέει για gold member και τον περνάς?Ευχαριστώ.

Μου έδειξε 15 λίρες. Μάλλον πάντως δεν έχει γίνει χρέωση (ούτε έχω πάρει κωδικό), θα πάρω την τράπεζά μου.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kchristidis είπε

Με το αγγλικό τηλέφωνο τι βάζουμε?

Δημοσ.
19 hours ago, SaFiS said:

3 κάρτες από 3 διαφορετικές τράπεζες δοκίμασα και δεν περνάει η αγορά. Εννοείται με Αγγλική διεύθυνση...

κι εδώ τα ίδια :angry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...