GeoA1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω σε λειτουργία μικρό τοπικό δίκτυο με ένα ρουτερ της TP-LINK. Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να δουλέψω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ένα USB Stick ως δικτυακό με δική του όμως ip; Έχω ένα ρουτερ ακόμη διαθέσιμο (ZTE ZXHN H108NS) που δέχεται στην θύρα USB που διαθέτει αποθηκευτικό μέσο. Ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, απλά... αυτά τα έχω ήδη διαθέσιμα... Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από GeoA1
rfc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ναι θα μπορουσες, ο τροπος που λες δουλευει. Απο ταχυτητες μη περιμενεις και θαυματα αλλα τη δουλεια σου θα τη κανεις αν δε θες copy pastes υψηλων προδιαγραφων.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να αγοράσεις ενα nas κουτί και να βαλεις μέσα τον δισκο
GeoA1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρέπει να αγοράσεις ενα nas κουτί και να βαλεις μέσα τον δισκο Ναι το ξέρω, το θέμα είναι αν γίνεται και πως με τα υπάρχοντα μέσα!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 IP απο το usb δεν νομιζω να μπορει να παρει ο δισκος
GeoA1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 IP από το δεύτερο ρουτερ που θα έχει πάνω το USB ή κάποιον σκληρό; Δηλαδή το ένα ρουτερ να έχει το δίκτυο και το δεύτερο ρουτερ που θα έχει το USB να μπει στο δίκτυο με δική του ip... Κάτι τέτοιο, ας πούμε... Γίνεται;
rfc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Φιλε τα ρουτερ που εχουν usb θυρα εχουν και ξεχωριστη ip για αυτην.
GeoA1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Το έλυσα το θέμα. Συνοπτικά θα σας πω τι έκανα. Στο ZTE ZXHN H108NS έβαλα ένα στικάκι στην θύρα USB και το σύνδεσα με SAMBA, έκλεισα τον DHCP server και του έδωσα μια στατική ip. Μετά το σύνδεσα μέσω ethernet στο κύριο ρουτερ του δικτύου μου. That's all... 2
ZELDA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποια ειναι η διαδικασία να κανω εναν hdd που εχω στον υπολογιστή δικτυακό ώστε να μπορώ να βλεπω τα αρχεια μου με vpn pptp Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από ZELDA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα