Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Έχω περίπου 3 χρονια  το home cinema samsung ht f4550. το τελευταίο τρίμηνο έβγαζε την ένδειξη protection στην οθόνη όταν το άνοιγα και έκλεινε κατευθειαν. Τις τελευταίες μέρες προσπάθησα να το σκαλίσω λίγο μονος αν και άσχετος και έγινε ένα μικρό ατύχημα ίσως και μεγάλο δεν το γνωρίζω ακόμη καθώς κάηκε η πλακετα .το πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε ότι στα συγκεκριμένα μοντέλα η επισκευή θα είναι σε ολόκληρη την πλακετα ότι θα το ψάξει για να μου πει το κοστολόγιο της. Δεν το κρυβω πως φοβάμαι ότι η τιμη που θα μου πει θα κριθεί ακατάλληλη.
σκέφτομαι λοιπόν τις εναλλακτικές μου και θέλω να ζητήσω την άποψη σας. η χρήση του είναι κυρίως με τα ηχεία που τα έχω συνδεδεμένα στον υπολογιστή μου . πως θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω ? uk-blu-ray-home-entertainement-system-f4550-ht-f4550-xu-506-front-black.jpg.801bcd35c476b0d7f1a94a4d082d5696.jpg

Δημοσ.

protection βγαζουν συνηθως τα home cinema οταν παιζεις σε πολυ υψηλες εντασεις σε σχεση με αυτα που μπορουν ή απο καποιο "κρουστικο" σημα πολυ αποτομο για να προστατεψει τα ηχεια ... σημαδια συνηθως φτηνων ενισχυτων...

ή κάπου εχεις βραχυκύκλωμα

το καλυτερο ειναι να πας τα ηχεια σε εναν αλλο ενιχσυτη, να βεβαιωθεις οτι ολες οι μοναδες παιζουν σωστα και δεν εχει καει κατι

και μετα να παρεις εναν μεταχειρισμενο home cinema ενισχυτη να κανεις την δουλεια σου με λιγα χρηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...