Nabuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, lambrosnk47 είπε Υπάρχει περίπτωση να μην τα επιστρέψουν; αλλά δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν κιόλας; Ναι, αν ισχύει το πρόγραμμα ακόμα. Όχι. Πρέπει να τους ενοχλείς συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosnk47 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι, αν ισχύει το πρόγραμμα ακόμα. Όχι. Πρέπει να τους ενοχλείς συνέχεια. Πως μπορώ να δω αν ισχύει ακόμα το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lambrosnk47 είπε Πως μπορώ να δω αν ισχύει ακόμα το πρόγραμμα; Nα ρωτήσεις στην Ergo ή στην τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosnk47 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Nα ρωτήσεις στην Ergo ή στην τράπεζα Υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει δεκτή η υπαναχωρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μπαίνεις μέσα στο ebanking σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosnk47 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στο winbank; και τι να ελέγξω εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να ακυρώσω την συνδρομή του πατέρα μου που έχει το πακέτο κλοπής και είναι να ανανεωθεί σύντομα. Προσπαθούμε να αποφύγουμε το ραντεβού στην τράπεζα λόγω κατάστασης υγείας. Γίνεται κάτι ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 5/1/2022 στις 1:23 ΜΜ, barman_ είπε Καλησπέρα σε όλους Θέλω να ακυρώσω την συνδρομή του πατέρα μου που έχει το πακέτο κλοπής και είναι να ανανεωθεί σύντομα. Προσπαθούμε να αποφύγουμε το ραντεβού στην τράπεζα λόγω κατάστασης υγείας. Γίνεται κάτι ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά? Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για τη μητέρα μου που είναι ανάλογη περίπτωση, τι έγινε τελικά ; γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για τη μητέρα μου που είναι ανάλογη περίπτωση, τι έγινε τελικά ; γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι; επικοινωνείς με την ασφαλιστική εταιρεία και ζητάς να μην ανανεωθεί το πρόγραμμα. Ίσως σου ζητήσουν κάποια υπεύθυνη δήλωση να τους στείλεις μέσω mail που την βγάζεις απο το gov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Πώς το ακυρώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_mesi Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου καλησπέρα θεωρώ πλέον οτι είναι "απατη"!!! δεν ξερω κάποιον που να κρατάει ολες τι αποδείξεις πρωτοτυπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2024 στις 1:58 ΜΜ, Stavros_mesi είπε καλησπέρα θεωρώ πλέον οτι είναι "απατη"!!! δεν ξερω κάποιον που να κρατάει ολες τι αποδείξεις πρωτοτυπές Στους όρους λέει το εξής: "Σημειώνεται ότι για τη διαφύλαξη της Ασφαλιστικής Εταιρείας, σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς της κλαπείσας ή απολεσθείσας Τσάντας το Ασφαλιστικό Ποσό θα μειώνεται στα 200 ευρώ ανά Απαίτηση". Άρα κάτι καλύπτει και σε αυτή την περίπτωση. Επεξ/σία 21 Απριλίου από pluss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα