bill2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλό μήνα Πήγα άνοιξα νέο λογαριασμό στη πειραιώς και μου ζήτησαν 25 ευρώ όταν κάνω ebanking θα σας πώ τι λέει μέσα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από bill2015 1
asdfnikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα Πήγα άνοιξα νέο λογαριασμό στη πειραιώς και μου ζήτησαν 25 ευρώ όταν κάνω ebanking θα σας πώ τι λέει μέσα Το περνάνε σαν "υποχρεωτικό" για το άνοιγμα του λογαριασμού το ασφαλιστικό συμβόλαιο για να φτάσουν τους στόχους σαν κατάστημα . Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι δωρεάν το άνοιγμα του λογαριασμού . Μπορείς να κάνεις παράπονα στον διευθυντή του καταστήματος και να κάνεις αίτηση υπαναχώρησης μέσα σε 14 μέρες για να πάρεις πίσω τα χρήματα. 1 1
bill2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Θα πάω αύριο για την ακύρωση Τη κάλεσα μου απάντησε οκ ελάτε να το ακυρώσουμε 1
labr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 τελικά πήρες τα 25 ευρώ πίσω; Στις 1/9/2020 στις 3:12 ΜΜ, bill2015 είπε Θα πάω αύριο για την ακύρωση Τη κάλεσα μου απάντησε οκ ελάτε να το ακυρώσουμε τελικά πήρες τα 25 ευρώ πίσω;
vagstef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Τώρα που θα γίνει το Online onboarding σε όλες τις τράπεζες, βασικά 2 έμειναν, πάνε αυτά που ήξεραν! Και θα έχεις όλο τον χρόνο να διαβάσεις τους όρους! Όχι όπως τώρα που ο υπάλληλος στους ξεφυλλίζει ο ίδιος και απλά βάζεις υπογραφές σα να είσαι ένα άβουλο πλάσμα.
labr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 δεν καταλαβα καλα τι ειναι το online onboarding παντως ο υπαλληλος εμενα με εβαζε να βαζω υπογραφες στα τυφλα, εβαλα και γω μια στην αρχη και μετα του λεω οπα κατσε να μην βλεπω τι υπογραφω; και ο υπαλληλος ηταν σε φαση Α θες να σου τυπωσω τους ορους; ε για να μην χαλαμε λεει μελανι και το περιβαλον μου λεει αλλα αμα θες στα τυπωνω. του ζητησα και γω να μου στειλει τους ορους με ημαιλ και μου λεει δεν γινεται οπoτε του ειπα να μου τους τυπωσει. τι εννοεις 2 τραπεζες 4 δεν εχουμε;
vagstef Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, labr είπε δεν καταλαβα καλα τι ειναι το online onboarding παντως ο υπαλληλος εμενα με εβαζε να βαζω υπογραφες στα τυφλα, εβαλα και γω μια στην αρχη και μετα του λεω οπα κατσε να μην βλεπω τι υπογραφω; και ο υπαλληλος ηταν σε φαση Α θες να σου τυπωσω τους ορους; ε για να μην χαλαμε λεει μελανι και το περιβαλον μου λεει αλλα αμα θες στα τυπωνω. του ζητησα και γω να μου στειλει τους ορους με ημαιλ και μου λεει δεν γινεται οπoτε του ειπα να μου τους τυπωσει. τι εννοεις 2 τραπεζες 4 δεν εχουμε; εννοώ άνοιγμα λογαριασμού από το σπίτι. μέχρι τώρα το είναι διαθέσιμο από alpha και εθνική, γι αυτό είπα ότι έμειναν 2 για να το ξεκινήσουν. θα σταματήσει αυτό που είπες ακριβώς, το να υπογράφεις στα τυφλά, έχεις όλο τον χρόνο να διαβάσεις τους όρους σπίτι σου! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από vagstef
bill2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 να κάνουν και ηλεκτρονικά να ακυρώνεις το λογαριασμό να μην αναγκάζεσαι να πας στο κατάστημα 1 1
labr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 ηλεκτρονικα ακομα και αν ειναι ο πρωτος σου λογαριασμος στην alpha bank ή την εθνικη;
Penmon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Επειδή την πάτησα κι εγώ με το άνοιγμα λογαριασμού και την περίφημη αυτή ασφάλεια, υπάρχει κάποιος να γνωρίζει αν μπορώ να στείλω στο mail που δίνει η ergo αίτημα για υπαναχώρηση ή πρέπει να πάω στην Πειραιώς;
labr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 9:18 ΠΜ, Penmon είπε Επειδή την πάτησα κι εγώ με το άνοιγμα λογαριασμού και την περίφημη αυτή ασφάλεια, υπάρχει κάποιος να γνωρίζει αν μπορώ να στείλω στο mail που δίνει η ergo αίτημα για υπαναχώρηση ή πρέπει να πάω στην Πειραιώς; εγω πηρα τηλεφωνο τα κεντρικα της πειραιως κ μου ειπανε να παω απο το καταστημα, οποτε πηρα τηλεφωνο το καταστημα που με εξυπηρετει και εκλεισα ραντεβου. αυτο ομως που δεν ξερω ειναι ποσο γρηγορα πρεπει να πας προκειμενου να σου επιστραφουν τα χρηματα. η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε εως ενα μηνα αλλα δεν μου φανηκε να το λεει με σιγουρια, περιμενω να μπουνε τα χρηματα μου, αμα μπουνε θα σου πω Στις 1/9/2020 στις 1:06 ΜΜ, asdfnikos είπε Το περνάνε σαν "υποχρεωτικό" για το άνοιγμα του λογαριασμού το ασφαλιστικό συμβόλαιο για να φτάσουν τους στόχους σαν κατάστημα . Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι δωρεάν το άνοιγμα του λογαριασμού . Μπορείς να κάνεις παράπονα στον διευθυντή του καταστήματος και να κάνεις αίτηση υπαναχώρησης μέσα σε 14 μέρες για να πάρεις πίσω τα χρήματα. εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο 14 μερες; εμενα στο τηλεφωνο μου ειπανε 30 αλλα η υπαλληλος δεν φαινοτανε να ειναι πολυ σιγουρη, η χαζομαρα ειναι οτι μου κλεισανε ραντεβου για την τραπεζα μετα απο >14μερες
lambrosnk47 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/1/2021 στις 1:54 ΜΜ, bill2015 είπε Ναι φυσικά ευτυχώς Σε πόσο καιρό στα επιστρεψανε γιατί έχω κάνει και γω υπαναχωρηση και περιμένω 1μιση μήνα και ακόμα να τα επιστρέψουν
Nabuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, lambrosnk47 είπε Σε πόσο καιρό στα επιστρεψανε γιατί έχω κάνει και γω υπαναχωρηση και περιμένω 1μιση μήνα και ακόμα να τα επιστρέψουν Περιμένεις πολύ καιρό. Σε 2-3 βδομάδες έπρεπε να στα έχουν επιστρέψει.
lambrosnk47 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Περιμένεις πολύ καιρό. Σε 2-3 βδομάδες έπρεπε να στα έχουν επιστρέψει. Υπάρχει περίπτωση να μην τα επιστρέψουν; αλλά δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν κιόλας; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από lambrosnk47
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα