dodosmpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα golf 5 και φοράω κατι υαλοκαθαριστήρες της bosch aerotwin, πριν 2 μήνες άρχισαν να τρίζουν και λέω να τους αλλαξω και ξανα παίρνω τους ίδιους, παρόλο που καθαρίζουν άψογα τρίζουν και αυτοί και ο ήχος για μια διαδρομη 15-20 λεπτών είναι εκνευριστικός, στην αρχή κοίταξα τις βασεις μήπως τρίζουν αυτές και είναι η ιδέα μου, αλλα ο ήχος έρχεται απ το τζάμι, δεν ξέρω τι να κάνω ΥΓ. πριν 1 χρόνο άλλαξα παρμπριζ, λέτε να παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα μήπως θέλουν σφίξιμο και δεν πατανε καλα πανω στο τζάμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dodosmpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 είναι κουμπωτοί απ οτι ξερω, δεν σφίγγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά κάνω το εξής:(spray) λάδι σιλικόνης σε χαρτί κουζίνας,και περνάω την λεπίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, coolerman είπε Προσωπικά κάνω το εξής:(spray) λάδι σιλικόνης σε χαρτί κουζίνας,και περνάω την λεπίδα δεν σου αφήνει μετα λεκέδες στο τζάμι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dodosmpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 @coolerman οταν λες λεπίδα τι εννοείς, το λάστιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dodosmpe είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα golf 5 και φοράω κατι υαλοκαθαριστήρες της bosch aerotwin, πριν 2 μήνες άρχισαν να τρίζουν και λέω να τους αλλαξω και ξανα παίρνω τους ίδιους, παρόλο που καθαρίζουν άψογα τρίζουν και αυτοί και ο ήχος για μια διαδρομη 15-20 λεπτών είναι εκνευριστικός, στην αρχή κοίταξα τις βασεις μήπως τρίζουν αυτές και είναι η ιδέα μου, αλλα ο ήχος έρχεται απ το τζάμι, δεν ξέρω τι να κάνω ΥΓ. πριν 1 χρόνο άλλαξα παρμπριζ, λέτε να παίζει ρόλο; λογικα δεν πρεπει να κανουν κατι αν ειναι new δεν εχεις καμια αλλη να δοκιμασεις απο καποιο αλλο αμαξι καποιου φιλου να βγαλεις την μια λεπιδα και να βαλεις μια αλλη ( απλα να μην ειναι μεγαλύτερη απο την δικια σου ) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, darkman είπε δεν σου αφήνει μετα λεκέδες στο τζάμι ? δεν έχω δεί λεκέδες,το αφήνω κάποιες ώρες να εισχωρήσει στο λάστιχο. 10 λεπτά πριν, dodosmpe είπε @coolerman οταν λες λεπίδα τι εννοείς, το λάστιχο; ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα