mastoras007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να κάνω αυτό. Καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάρω λήψεις timelapse και video ωστε να τα ενώσω στην ουσία να ενώσω 2 βιντεο αλλά μου φαινετε δύσκολο που ακομα και απο πίσο τους οι ανθρωποι και τα αμάξια κινούντε κανονικά.Δεν φαινετε να ειναι Green screen
KyrGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον οι ηθοποιοί τραβήχτηκαν εξαρχής στο ίδιο φόντο και μετά έφυγαν για να γυριστεί το timelapse. Ακίνητη κάμερα, τιποτε δεν κινείται πίσω τους,συρραφή επιλεγμένων περιοχών και έχουμε μια έξυπνη μεν ερασιτεχνική δε δουλειά. Διόρθωση: Στα πρώτα πλάνα περνούν αυτοκίνητα πίσω ,πιθανόν εκεί να έχουν προστεθεί τα αυτοκίνητα που έχουν μικρή λεπτομέρεια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από KyrGR
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και στην 4η σκηνή το ίδιο. Κι εγώ συμφωνώ ότι μπορεί να γίνει όπως είπες σε όλες τις σκηνές εκτός την 1η και την 4η Αν όμως δουλεύει κάποιος καλά το after effects μπορεί να γίνει με μάσκες. Και ένα άλλο ωραίο και σχετικά εύκολο εφέ στο premiere Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από micos000
mastoras007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το filmora μπορώ να το κάνω απλά κάνοντας overlay πχ μισό βίντεο δεξιά μισό αριστερά σταθερή κάμερα κτλ κτλ αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η κινήσεις από πισο τους που είναι πολύ καλά μονταρισμένο τα είδα αυτά που ποσταρατε αλλά το χάνω λίγο γιατί δεν ξέρω τα προγράμματα, αν είναι κάποιο ειδικό εφέ πχ δεν ξέρω πως να το αναζητήσω θα πάω αύριο να πάρω λήψεις να κάνω μερικές δοκιμές
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σε video editor μπορεί να μην μπορέσεις να το κάνεις τόσο εύκολα. Το after effects είναι φτιαγμένο για post production effects αλλά είναι και αρκετά δύσκολο στην εκμάθηση του.
mastoras007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Βασικά τώρα που είδα το 2ο βίντεο το έπιασα λίγο Πρέπει να κάτσω να μάθω το πρεμιερ..
KyrGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το after effects έχει και το rotobrush που κόβει αρκετά καλά αργά κινούμενα και καθαρά αντικείμενα, σίγουρα είναι πιο ενδεδειγμένο.Θυμησου ότι πρέπει τα αρχικά βίντεο να είναι σε 60 τουλάχιστον fps για να τα επιβραδύνεις ομαλά αλλιώς θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα