Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες μου βγάζει κάτι θεματάκια το κινητό. Δεν ακούγονται τα video από you tube και γενικώς από ιντερνετ ενώ ο ήχος κλήσης όταν πχ με καλούν ακούγεται κανονικά. Επίσης σήμερα ξαφνικά δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό όταν καλώ κάποιον. Έκανα πολλές φορές restart και το πρόβλημα συνεχίζει. Είμαι εκτός εγγύησης πια. Υπάρχει κανείς με παρόμοια προβλήματα Να με διαφωτίσει ;

Δημοσ.

Αν δοκίμασες να κάνεις hard reset τότε κάντου ένα restore . 

Το μικρόφωνο είναι άλλο το ηχείο είναι άλλο . Όπως και να έχει το κοστολόγιο στην χειρότερη για επισκευή είναι πολύ μικρό να μην σε ανησυχεί . Αλλά πριν φτάσεις για αναζήτηση τεχνικού εξάντλησε και με το reset as new και χωρίς να περάσεις τίποτα τσέκαρε το ξανά .

Δημοσ.

Πριν χρονια ειχα ενα τετοιο θεμα σε ενα iPhone , στην τελικη ειχε χαλασει το ηχειο και πηγα το αλλαξα.

Δοκιμασε με restore οπως ανεφερε ο @kostasrodos29 και αν δεν φτιαξει , πανε για μια αλλαγη σε εναν τεχνικο , δεν ειναι μεγαλο το κοστος.

Δημοσ.

Ε ναι θυμάμαι καλοκαίρι που χάλασε σε ένα φίλο το ακουστικό σε ένα iPhone 7 plus το πήγα σε ένα φίλο που έχει κατάστημα και μου πήρε αν θυμάμαι καλά 20 Ευρώ .

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για Τίς απαντήσεις. Έκανα μόλις και hard reset. Δεν διορθώθηκε τίποτα. Οποτε θα το πάω σε τεχνικό. Ναι η αλήθεια είναι αγχώθηκα γιατί ξέρω πάνω κάτω ότι το κόστος ανταλλακτικών κλπ στα iPhone είναι ακριβούτσικο. Και σκεφτείτε η εγγύηση έληξε πριν 2 μήνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξέρεις ότι η συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση (αν δεν το έχεις τόσο καιρό) και ας σου λένε ότι θέλουν...

Αν είσαι μέσα στην 2ετία, μιλάς με Document ή Infoquest και το αναλαμβάνουν...

Επεξ/σία από SaFiS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...