dimips Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, jacksfr said: Εσύ που έχεις πιάσει έχεις βγάλει στο manual καμιά φωτογραφία? Χαμηλωνοντας λίγο το κλείστρο οι φωτογραφίες είναι καλύτερες από πολλά άλλα κινητά.. Ούτε καν. Στο manual όσο και να παίξεις ειναι λίγο καλύτερα από το auto, φτάνει επίπεδα κινητών κάνα 4 χρόνια πριν. που είναι σκέτη αηδία. Και επισης μη πουλάς ειρωνεία. Άποψη όποιος θέλει κινητό για τη κάμερα μακριά από Sony. Κουράστηκα να μαλώνω με fanboys. 1
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 To θεμα ειναι οτι targetarei σε group των 3/4 του χιλιαρικου ενω δεν εχει πλατες με τετοιο φιασκο πια να πουλαει σε τετοια group. Πρεπει να ριξει τις τιμες. Εχω να δω ανθρωπο να κουβαλαει sony απο android 4.4.2!!!
nectons Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgesalo είπε κανενα xperia δεν υποστηριζει gcam γενικα δεν μπορει RAW Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω. 2 ώρες πριν, dimips είπε Μάλλον δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου sony xperia smartphone για να κρίνεις. Το αν έχουν ή όχι όλες οι εταιρίες αισθητήρες της είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι από το τι αποτέλεσμα έχουν οι φωτογραφίες στα xperia. Επίσης κάνεις κακό στο forum αν υποστηρίζεις τις κάμερες των xperia χωρίς να ξέρεις. Μπορεί να επηρεάσεις κάποιον στην αγορά του και να δώσει 500-600 ευρώ για κάτι το οποίο είναι επιπέδου xiaomi low budget σε κάμερα. Όχι τα xperia δεν έχουν καλή κάμερα και έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου ένα και σταμάτησα να βγάζω φωτογραφίες απ τη μέρα που το πήρα και είναι high end είναι το XZ1 Στα flagship 1. Ούτε Raw ούτε camera api2. 2. Έχουν πολλά megapixel με μεγάλο aperture 2.0 , δηλαδή τους λες και άσχετους 3. Η επεξεργασία από τα drivers και το software της κάμερας είναι χάλια. Οι φωτογραφίες είναι με σβησμένες λεπτομέρειες, με grain και με θόρυβο. Μέρα και νύχτα. 4. Οι selfie είναι τραβηγμένες, έχουμε στην οικογένεια πλέον όλοι αυγοκέφαλα. Επίσης στη κύρια πίσω κάμερα τα αντικείμενα πλαγιάζουν σε πολλές φωτο. Μάλλον είναι επηρεασμένοι από το πύργο της Πίζας εκεί στη σονυ Με το 3d creator ασχολείσαι το πολύ 2 μέρες μετά το παρατάς. Φαντάσου ότι εγώ ασχολούμαι κιόλας με δημιουργία point cloud και 3d mesh από φωτογραφίες. Η μπαταρία είναι 2700 Mah και είναι τέλεια. Κρατάει και 8-8.30 ώρες SOT όταν είμαι σπίτι με wifi, χωρίς κανένα battery saver ανοιχτό. Αλλού πρέπει να επικεντρωθούν. Στο site τους γράφουν ακριβώς τα αντίθετα πράγματα βέβαια. Πολύ ψέμα. Αν κάνω κακό στο φόρουμ αυτό θα το κρίνουν άλλοι με διαφορετική άποψη. 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Συγκρινωντας επεξεργαστες (μιας και σε RAM πανε χερι χερι), δινεται προβαδισμα στον Kirin 970, έναντι του Snapdragon 845 Ελα...έχεις δοκιμάσει 845? Ποιος είσαι ρε παιδί μου! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από nectons 1
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, nectons said: Ελα...έχεις δοκιμάσει 845? Ποιος είσαι ρε παιδί μου! Σαν άνθρωπος ξέρεις να συζητάς; Γράφω κάπου ότι τον δοκίμασα;
jacksfr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, dimips είπε Ούτε καν. Στο manual όσο και να παίξεις ειναι λίγο καλύτερα από το auto, φτάνει επίπεδα κινητών κάνα 4 χρόνια πριν. που είναι σκέτη αηδία. Και επισης μη πουλάς ειρωνεία. Άποψη όποιος θέλει κινητό για τη κάμερα μακριά από Sony. Κουράστηκα να μαλώνω με fanboys. Χαχα ότι πεις φίλε, μόνο εσύ έχεις sony και το έχεις συγκρίνει με άλλα κινητά. Οκ
georgerapp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εγώ φίλοι μου σαν κάτοχος ενώς z5c έχω μια άριστη συμβίωση μαζί του απο απόδοση-ταχυτητα και προβλήματα. Απο φωτογραφικής απόψεως δεν έχω κάποιο θέμα αφού ημέρα οι φωτογραφίες του είναι άψογες και στην εκτύπωση (λόγο παιδιών φτιάχνω μέσω αυτού τα άλμπουμ) αλλά και σε σκοτεινά περιβάλλοντα αφού το έμαθα,μένω σταθερός με ενα swipe το γυρνάω σε manual όπου υπάρχει σταθερά η επιλογή νυχτερινό τοπίο.σίγουρα ενα s7 (το έχω τσεκαρει) με σπέρνει σε χαμηλό φωτισμό αλλά με τίποτα δεν είναι λόγος να το σκεφτώ για αλλαγή. Επίσης βίντεο στα hd 30 τα βλέπω tv με άριστη ευκρίνεια ενώ το ψηφιακό stabilizer κάνει καλή δουλειά. Θα σκεφτώ για sony ξανά σίγουρα αλλά εμένα ενα θέμα που με κολλά είναι οτι φεύγοντας απο την εγγύηση δεν έχω την πολυτέλεια του root (για κανα 2mod και φουλ backup +χαβαλες του ψαξιματος). Η διαδικασία του ξεκλειδωνω bootloader χάνω drm keys κ.α που πραγματικά δε γνωρίζω με χαλάει. Γενικά έχω διαβάσει και είναι απλα δύσκολο. Μαθημενος απο ενα samsung που η διαδικασία root και custom recovery ηταν 2κλικ απόσταση. (Το καημενο το s3 άλλαζε roms σαν launcher). Σαν Γιώργος θα ήθελα γενικά να ξαναβγούν μικρά δυνατά τηλέφωνα να έχω επιλογές. Μέχρι τότε sony και δε με χάλασε καθόλου-φτανει να μη μας αφήσει και αυτή.
dimips Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Η απόσταση από το εμένα δε με χαλάει μέχρι το τι θα έπρεπε ένα flagship του 2017 που σου ζητάει 700 ευρώ να είναι, είναι χαοτική. Δε κρίνω την δυνατότητα του να βγάζει φωτογραφίες. Κρίνω το τελικό αποτέλεσμα που βλέπω στα μάτια μου, στον υπολογιστή και σε σχέση με άλλα smartphone ίδιας ή χαμηλότερης κατηγορίας. Η εκτύπωση σε Α4 χαρτί είναι καλή και από smartphone των 100 ευρώ πριν 5 χρόνια. Τέλος πάντων. Σε ότι αφορά την οθόνη, τον ήχο απ' τα ηχεία και τον ήχο από Bluetooth, και την ταχύτητα είναι κομπλέ.
nectons Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Σαν άνθρωπος ξέρεις να συζητάς; Γράφω κάπου ότι τον δοκίμασα; Τότε τι είσαι αδερφέ μέντιουμ και έβγαλες το συμπέρασμα? Ρε τι ακούω εδώ πέρα.. 1
Skylined Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Γνωρίζουμε πάνω κάτω την ποσοστιαία αύξηση επιδόσεων του 845 σε σχέση με 835 γιατί την έχει ανακοινώσει η ίδια η Qualcomm. Δε χρειάζεται μέντιουμ
SteveWisejohn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόνο LG για κάμερα !!!!! Best Value
nectons Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Skylined είπε Γνωρίζουμε πάνω κάτω την ποσοστιαία αύξηση επιδόσεων του 845 σε σχέση με 835 γιατί την έχει ανακοινώσει η ίδια η Qualcomm. Δε χρειάζεται μέντιουμ Ααααα... εντάξει τότε... δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε... 1 1
evkar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 εγώ έχω ένα απλό xperia Χ και είμαι ευχαριστημένος . Αφήνω το θέμα της υποστήριξης , κάθε μήνα και patch , που δεν ξέρω αν το έχει άλλη εταιρεία . Και οι φωτογραφίες προσωπικά καλές μου φαίνονται , βέβαια σε σύγκριση με ένα 730 ,ή 640 Νοκια υστερεί ,αλλά με μικρές διαφορές .
pp6210 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αυτό το πράγμα που μπαίνουν οι "εχθροί" μιας μάρκας σε ποστ για κινητά της μάρκας που απεχθάνονται μόνο και μόνο για να κοντράρουν-μαλώσουν-γκρινιάξουν με απλούς ικανοποιημένους χρήστες ή και fan boys δεν το κατάλαβα ποτέ...get a life! Αν δεν σου αρέσει το Sony ή το Iphone τότε μην μπαίνεις στο θέμα και ανοίγεις αντιπαράθεση με αυτούς που καλώς ή κακώς τους κάνει ή τους αρέσει, όσο έχεις δικαίωμα στην άποψή σου, άλλο τόσο έχουν και οι άλλοι, τόσο απλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα