Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η Sony πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα το Xperia XZ Pro, τη νέα ναυαρχίδα της, στα πλαίσια του Mobile World Congress που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στα τέλη Φλεβάρη. 

Το κορυφαίο smartphone της Ιαπωνικής εταιρείας πρόκειται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC και θα διαθέτει οθόνη OLED ανάλυσης 4K με διαγώνιο 5,7 ιντσών. Η συσκευή θα διαθέτει λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη, η οποία λέγεται πως κατά πάσα πιθανότητα θα υποστηρίζει αναλογία πλευρών 18:9.  

Το Qualcomm Snapdragon SoC θα συνοδεύεται από 6GB RAM και από 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει χωρητικότητα 3420mAh.

Το Xperia XZ Pro θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, που θα βασίζεται σε αισθητήρες Exmor RS των 18 Megapixels (Motion Eye, 1,33μm pixels) και 12 Megapixels (1,38μm pixels) καθώς και εμπρόσθια που θα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον με τις ναυαρχίδες της συγκεκριμένης εταιρείας, η συσκευή θα είναι αδιάβροχη, και θα αντέχει στη σκόνη αφού θα ικανοποιεί τις προδιαγραφές IP68. Το κόστος του Sony Xperia XZ Pro αναμένεται στην αγορά της Κίνας να είναι πάνω από ¥6000, και αυτό σημαίνει πάνω από €750. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ιαπωνική εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει το Xperia XZ Pro αλλά και άλλες συσκευές το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου.

GSMArena

Ενημέρωση: 16:30 - Με βάση πρόσκληση που λάβαμε πριν λίγη ώρα, η Sony θα διοργανώσει την επίσημη συνέντευξη τύπου για τα νέα προιόντα της το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στο MWC 2018.mwc2018.jpg.bc07c94b8d745f0ae99138e61401eb90.jpg

View full article

Δημοσ.

Αν βάλουν και OIS νομίζω έχουμε φτάσει στο τοπ του τι μπορεί να κάνει ένα κινητό.

OLED, 5.7" 18:9 (χονδρικά 5.5 ωφέλιμο 16:9 δηλαδή), 6+128gb, SD845, μεγαλούτσικη μπαταρία, αδιαβροχοποίηση...

Take my money.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Σ αυτά τα λεφτά χτυπάς το Mate 10.

Που είναι μια γενιά πίσω και ποιο αργό. Σωστός...

22 λεπτά πριν, dimips είπε

Διπλή κάμερα σε sony, διπλό το κακό. Ότι χειρότερο σε κάμερες.

Για αυτό ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν τους αισθητήρες της.

Διαμάντι θα είναι όπως όλα τα xperia. Λίγο να ξεφύγουν από τον σχεδιασμό που έχουν μουλαρώσει για τους κάγκουρες του design και δεν θα έχει αντίπαλο. Φαντάζομαι με το 3D creator θα τα σπάει το κινητό.. εργαλείο. Sony βάλε λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, κάνε το 18:9 και πάρε τα λεφτά μου. Εγώ θα βάλω μετά το gcam mod για νυχτερινή φωτογραφία και τέλος.. 

προς το παρόν κολλάμε με το 5Τ... 

Επεξ/σία από nectons
  • Like 8
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nectons είπε

Διαμάντι θα είναι όπως όλα τα xperia. Λίγο να ξεφύγουν από τον σχεδιασμό που έχουν μουλαρώσει για τους κάγκουρες του design και δεν θα έχει αντίπαλο. Φαντάζομαι με το 3D creator θα τα σπάει το κινητό.. εργαλείο. Sony βάλε λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, κάνε το 18:9 και πάρε τα λεφτά μου. Εγώ θα βάλω μετά το gcam mod για νυχτερινή φωτογραφία και τέλος.. 

κανενα xperia δεν υποστηριζει gcam γενικα δεν μπορει RAW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, nectons said:

Μάλλον δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου sony xperia smartphone για να κρίνεις. Το αν έχουν ή όχι όλες οι εταιρίες αισθητήρες της είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι από το τι αποτέλεσμα έχουν οι φωτογραφίες στα xperia. Επίσης κάνεις κακό στο forum αν υποστηρίζεις τις κάμερες των xperia χωρίς να ξέρεις. Μπορεί να επηρεάσεις κάποιον στην αγορά του και να δώσει 500-600 ευρώ για κάτι το οποίο είναι επιπέδου xiaomi low budget σε κάμερα. Όχι τα xperia δεν έχουν καλή κάμερα και έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου ένα και σταμάτησα να βγάζω φωτογραφίες απ τη μέρα που το πήρα και είναι high end είναι το XZ1

Στα flagship

1. Ούτε Raw ούτε camera api2.

2. Έχουν πολλά megapixel με μεγάλο aperture 2.0 , δηλαδή τους λες και άσχετους

3. Η επεξεργασία από τα drivers και το software της κάμερας είναι χάλια. Οι φωτογραφίες είναι με σβησμένες λεπτομέρειες, με grain και με θόρυβο. Μέρα και νύχτα.

4. Οι selfie είναι τραβηγμένες, έχουμε στην οικογένεια πλέον όλοι αυγοκέφαλα. Επίσης στη κύρια πίσω κάμερα τα αντικείμενα πλαγιάζουν σε πολλές φωτο. Μάλλον είναι επηρεασμένοι από το πύργο της Πίζας εκεί στη σονυ

Με το 3d creator ασχολείσαι το πολύ 2 μέρες μετά το παρατάς. Φαντάσου ότι εγώ ασχολούμαι κιόλας με δημιουργία point cloud και 3d mesh από φωτογραφίες.

Η μπαταρία είναι 2700 Mah και είναι τέλεια. Κρατάει και 8-8.30 ώρες SOT όταν είμαι σπίτι με wifi, χωρίς κανένα battery saver ανοιχτό. Αλλού πρέπει να επικεντρωθούν.

Στο site τους γράφουν ακριβώς τα αντίθετα πράγματα βέβαια. Πολύ ψέμα.

Επεξ/σία από dimips
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τη sony δε μπορω να το καταλαβω..!@Εχει τους καλυτερους φακους σε καμεροφωνα  και δεν ειναι μπροστα απο τις αλες συσκευες που κυκλοφορουνε.Ειναι σα να σαμποταρει τον ιδιο της τον εαυτο.Δε πηστευω οτι δεν εχει τη γνωση γιατι οταν εβγαζε καμερες για κηνητα ηταν κορυφη και πολυ πιο μπροστα απο ολους παλιοτερα.Σε καμια περιπτωση δε λεω οτι δεν εχει καλες καμερες και καλα αποτελεσματα αλα δεν ειναι σε επιπεδο samsung apple κτλπ.Δεν υπαρχει δικαιολογια για μενα .Επισης πηστευω οτι το mate10 pro ειναι πολυ πολυ δυνατη συσκευη και ταχυτατη σε συγγρηση με ολους τους μεγαλους παικτες ισαξια και καλυτερη σε καποιους τομεις θα ελεγα.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, nectons said:

Συγκρινωντας επεξεργαστες (μιας και σε RAM πανε χερι χερι), δινεται προβαδισμα στον Kirin 970, έναντι του Snapdragon 845

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, just for today είπε

Αυτο με τη sony δε μπορω να το καταλαβω..!@Εχει τους καλυτερους φακους σε καμεροφωνα  και δεν ειναι μπροστα απο τις αλες συσκευες που κυκλοφορουνε.Ειναι σα να σαμποταρει τον ιδιο της τον εαυτο.Δε πηστευω οτι δεν εχει τη γνωση γιατι οταν εβγαζε καμερες για κηνητα ηταν κορυφη και πολυ πιο μπροστα απο ολους παλιοτερα.Σε καμια περιπτωση δε λεω οτι δεν εχει καλες καμερες και καλα αποτελεσματα αλα δεν ειναι σε επιπεδο samsung apple κτλπ.Δεν υπαρχει δικαιολογια για μενα .Επισης πηστευω οτι το mate10 pro ειναι πολυ πολυ δυνατη συσκευη και ταχυτατη σε συγγρηση με ολους τους μεγαλους παικτες ισαξια και καλυτερη σε καποιους τομεις θα ελεγα.

Όλα τα top κινητά στον κόσμο στο θέμα κάμερα της Sony είναι οι φακοί. Απλά η Sony πάσχει απο την εφαρμογή που διαχειρίζεται την επεξεργασία της φωτογραφίας σε κλάσματα πρίν την δείς στον οθόνη σου. Η Google που είναι πρώτη σε αυτό με μονή κάμερα είναι πρώτη.

Τώρα όταν σου βγάζει κάμερα με 960fps στο XZ Premium και δεν την δίνει σημασία κανένας αλλά κάποιοι τρέχουν στα iphones επειδή έχει 4k 60fps είναι για γέλια...άρα κάτι φταίει...προσωπικά τα sony είναι κορυφαία κινητά σε όλα! Η οθόνη IPS HDR είναι κλάσης ανώτερη απο ότι άλλη φόλα κυκλοφορεί εκεί έξω. Διαβάζω οτι θα βάλει και Oled...και λέω εντάξει.

Όλοι στην μάζα. Άν φυσικά δεί αποτέλεσμα καλά θα κάνει, αλλά δεν νομίζω οτι έφταιγε η IPS.

Τα μεγαλούτσικα bezels και η χάλια δυνατοτητες του soft της κάμερας μπορεί. 

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα bezel είναι κομπλέ αν το θες για κινητό. Καθώς φέρνει προς τα πάνω τα κουμπιά πλοήγησης και κάνει τη χρήση με το ένα χέρι ευκολότερη. 

Το slow motion 960fps άμα δεις τι ανάλυση έχει θα κλαίς απ' τα γέλια. Σαν τα πρώτα Nokia με κάμερα. Σε αντίθεση με το slow motion της apple που είναι σαφώς σε λιγότερα fps αλλά με πολύ καλή ανάλυση.

Επεξ/σία από dimips
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimips είπε

Μάλλον δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου sony xperia smartphone για να κρίνεις. Το αν έχουν ή όχι όλες οι εταιρίες αισθητήρες της είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι από το τι αποτέλεσμα έχουν οι φωτογραφίες στα xperia. Επίσης κάνεις κακό στο forum αν υποστηρίζεις τις κάμερες των xperia χωρίς να ξέρεις. Μπορεί να επηρεάσεις κάποιον στην αγορά του και να δώσει 500-600 ευρώ για κάτι το οποίο είναι επιπέδου xiaomi low budget σε κάμερα. Όχι τα xperia δεν έχουν καλή κάμερα και έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου ένα και σταμάτησα να βγάζω φωτογραφίες απ τη μέρα που το πήρα και είναι high end είναι το XZ1

Στα flagship

1. Ούτε Raw ούτε camera api2.

2. Έχουν πολλά megapixel με μεγάλο aperture 2.0 , δηλαδή τους λες και άσχετους

3. Η επεξεργασία από τα drivers και το software της κάμερας είναι χάλια. Οι φωτογραφίες είναι με σβησμένες λεπτομέρειες, με grain και με θόρυβο. Μέρα και νύχτα.

4. Οι selfie είναι τραβηγμένες, έχουμε στην οικογένεια πλέον όλοι αυγοκέφαλα. Επίσης στη κύρια πίσω κάμερα τα αντικείμενα πλαγιάζουν σε πολλές φωτο. Μάλλον είναι επηρεασμένοι από το πύργο της Πίζας εκεί στη σονυ

Με το 3d creator ασχολείσαι το πολύ 2 μέρες μετά το παρατάς. Φαντάσου ότι εγώ ασχολούμαι κιόλας με δημιουργία point cloud και 3d mesh από φωτογραφίες.

Η μπαταρία είναι 2700 Mah και είναι τέλεια. Κρατάει και 8-8.30 ώρες SOT όταν είμαι σπίτι με wifi, χωρίς κανένα battery saver ανοιχτό. Αλλού πρέπει να επικεντρωθούν.

Στο site τους γράφουν ακριβώς τα αντίθετα πράγματα βέβαια. Πολύ ψέμα.

Εσύ που έχεις πιάσει έχεις βγάλει στο manual καμιά φωτογραφία? Χαμηλωνοντας λίγο το κλείστρο οι φωτογραφίες είναι καλύτερες από πολλά άλλα κινητά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dimips είπε

Το slow motion 960fps άμα δεις τι ανάλυση έχει θα κλαίς απ' τα γέλια. Σαν τα πρώτα Nokia με κάμερα. Σε αντίθεση με το slow motion της apple που είναι σαφώς σε λιγότερα fps αλλά με πολύ καλή ανάλυση.

Να φανταστώ οτι όταν αγόραζες iphone στα 720p για 120fps ήταν innovation;

Τώρα σου δίνει 960fps στα 720p και σου ξυνίζει...ε;

Κάνε τον κόπο να δείς τις δυνατότητες του snapdragon 820 και μετά πές ότι άλλο θέλεις.

Αντικειμενική άποψη δεν μπορεί να πεί κανείς.:P

Κάτσε να ανοίξω το 4k στα 60 τώρα γιατί έδωσα και 1200...όχι αστεία.

Επεξ/σία από Expecto Patronum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...