Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 

Θα ήθελα ένα αξιόπιστο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη  και φθηνό για επιδιόρθωση του λειτουργικού ενός υπολογιστή  έκλεισε από ρεύμα (διακοπή) ενώ έκανε update..... 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

το πλαισιο εχει τεχνικους και ερχονται και σπιτι επισκεψη κιολας νομιζω ειναι γυρω στο 50ρικο

ειχα παρει εναν το 07 αλλα δεν εκανε τιποτα πολυ χαμηλο επιπεδο τη βλαβη τη βρηκα μονος μου μετα

περιμενε τα παιδια εδω ισως προτεινουν κατι αλλο

Δημοσ.

Θα σου προτεινα καποιον ιδιωτη να στο κάνει. Σε γενικό επίπεδο αν δεν εχει χτυπίσει κατι σε hardware τοτε στην καλυτερη να σου κανουν φορματ αν πας σε plaisio κτλ.

Αν θέλεις προσπάθησε να κανεις ενα φορματ απλα.

Διαφορετικά ψάξε για τεχνικό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Runner25 είπε

το πλαισιο εχει τεχνικους και ερχονται και σπιτι επισκεψη κιολας νομιζω ειναι γυρω στο 50ρικο

ειχα παρει εναν το 07 αλλα δεν εκανε τιποτα πολυ χαμηλο επιπεδο τη βλαβη τη βρηκα μονος μου μετα

περιμενε τα παιδια εδω ισως προτεινουν κατι αλλο

5 ώρες πριν, antonisem είπε

Θα σου προτεινα καποιον ιδιωτη να στο κάνει. Σε γενικό επίπεδο αν δεν εχει χτυπίσει κατι σε hardware τοτε στην καλυτερη να σου κανουν φορματ αν πας σε plaisio κτλ.

Αν θέλεις προσπάθησε να κανεις ενα φορματ απλα.

Διαφορετικά ψάξε για τεχνικό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας δεν πρόκειται για μένα άλλωστε ....η δουλειά μου είναι εγώ είμαι από Λάρισα και ο Υπολογιστής είναι στην Θεσσαλονίκη, μου τηλεφωνεί ένας φίλος φίλου και με ρωτάει εάν ξέρω κάποιον στην Θεσσαλονίκη αξιόπιστο που να μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...