therion13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Trollo μηνυμα, συζήτηση να γίνεται: ) Λέτε να θέλει αλλαγή η φλαντζα ;; Το μανησιο είναι του κουτιού δεν το έβαλα εγώ. Πέρα από την πλάκα φαντάζομαι ότι απλός θα είχε λίγο παραπάνω λάδι από το εργοστάσιο
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, therion13 είπε Trollo μηνυμα, συζήτηση να γίνεται: ) Λέτε να θέλει αλλαγή η φλαντζα ;; Το μανησιο είναι του κουτιού δεν το έβαλα εγώ. Πέρα από την πλάκα φαντάζομαι ότι απλός θα είχε λίγο παραπάνω λάδι από το εργοστάσιο Εχεις μετρήσει ποσο σου καίει καθε ποσα χιλιομετρα συμπληρώνεις
therion13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, darkman είπε Εχεις μετρήσει ποσο σου καίει καθε ποσα χιλιομετρα συμπληρώνεις Δεν ξέρω ρεσι φίλε μου, καινούριο είναι το μηχάνημα και φυσάει δεν καταλαβαίνει τιποτα! Αλλά πρέπει μα το παρακολουθήσω γιατί αν κάψει κανένα μοτέρ τότε όλο πάει αλλαγή!!!
pavloa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα...πέρα απο την πλάκα..ένας ανεμιστήρας που κάνει θόρυβο πάει για άλαγμα ή μπορώ να κάνω κάτι? Είχα διαβάσει εδω στο insomnia οτι ρίχνουν λάδι ραπτομηχανής.
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα...πέρα απο την πλάκα..ένας ανεμιστήρας που κάνει θόρυβο πάει για άλαγμα ή μπορώ να κάνω κάτι? Είχα διαβάσει εδω στο insomnia οτι ρίχνουν λάδι ραπτομηχανής. Εγω θα επερνα εναν αλλο και για τον θορυβο αλλα και για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο δεν θα εβασα λαδι ραπτομηχανης γιατι με της σκονες δεν ξερεις τι μπορει να γινει εκει ναι στην πατεντα οταν το κοστος ειναι υψηλο 1 ώρα πριν, therion13 είπε Trollo μηνυμα, συζήτηση να γίνεται: ) Λέτε να θέλει αλλαγή η φλαντζα ;; Το μανησιο είναι του κουτιού δεν το έβαλα εγώ. Πέρα από την πλάκα φαντάζομαι ότι απλός θα είχε λίγο παραπάνω λάδι από το εργοστάσιο Αν δεν βλεπεις καποια δυσλειτουργία η καποιο θορυβο δεν νομιζω οτι θελει κατι, απλα να το παρακολουθεις μην σου την κανει και δεν το παρεις χαμπαρι για τα καλοκαιρια παντα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από darkman
therion13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, darkman είπε Εγω θα επερνα εναν αλλο και για τον θορυβο αλλα και για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο δεν θα εβασα λαδι ραπτομηχανης γιατι με της σκονες δεν ξερεις τι μπορει να γινει εκει ναι στην πατεντα οταν το κοστος ειναι υψηλο Αν δεν βλεπεις καποια δυσλειτουργία η καποιο θορυβο δεν νομιζω οτι θελει κατι, απλα να το παρακολουθεις μην σου την κανει και δεν το παρεις χαμπαρι για τα καλοκαιρια παντα Όχι τέρμα αθόρυβος είναι. Και όντος καινούριο το σύστημα. Μόνο το σκούπισμα και αν τίποτα αρχίζει να μουγκριζει σιγά 3 ευρό θα πάρω αλλο. Αλλά 3 έχω μέσα aerocool darkforce 12cm 3 ευρό το ένα. Τώρα αυτό ήταν του κουτιού aerocool 500 window. 1
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, therion13 είπε Όχι τέρμα αθόρυβος είναι. Και όντος καινούριο το σύστημα. Μόνο το σκούπισμα και αν τίποτα αρχίζει να μουγκριζει σιγά 3 ευρό θα πάρω αλλο. Αλλά 3 έχω μέσα aerocool darkforce 12cm 3 ευρό το ένα. Τώρα αυτό ήταν του κουτιού aerocool 500 window. Εισαι αρχοντας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα