Προς το περιεχόμενο

χαλασμενη micro sd card και εγγυηση

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, poulinos είπε

με samsung ελλαδας ή εξωτερικο?με Kingston ναι ουτε εγω ειχα προβλημα.οσες φορες ειχα θεματακια με ελληνικο καταστημα συνηθως εστελνα απευθειας εξωτερικο.ουτε καν ελληνικη αντιπροσωπεια.αλλα ναι γενικως αν καποιος δεν βγαλει ακρη με το καταστημα(εκτος αν το παει οσο παει οπως εκανες εσυ:)  ) τοτε μπορει να απευθυνθει ειτε αντιπροσωπεια ελλαδος ειτε εξωτερικου.και ναι δυστυχως υπαρχουν παντα οι καλες και οι κακες αντιπροσωπειες

Ειχα στείλει πρώτα στη σαμσουνγκ εξωτερικού. Εκείνοι με παρέπεμψαν στην ελληνικη αντιπροσωπεία χωρις πολλά πολλά. Η ελληνικη αντιπροσωπεία με παρεπεμψε στην πισιουαν... 

εγω το κυνήγησα πιο πολυ για το γαμωτο. Μου παν στα μούτρα μου πως όλες οι κάρτες ειναι ιδιες αν πχ λένε 90 mb/s ταχυτητα, και πουλουσαν τρελιτσα. Η κάρτα πλέον κάθεται γιατι εχω αλλη... Αλλα δεν πειράζει. Το καταστημα έφαγε καταγγελία και στην γενική γραμματεία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 28/4/2018 at 02:33, burnin said:

Ειχα στείλει πρώτα στη σαμσουνγκ εξωτερικού. Εκείνοι με παρέπεμψαν στην ελληνικη αντιπροσωπεία χωρις πολλά πολλά. Η ελληνικη αντιπροσωπεία με παρεπεμψε στην πισιουαν... 

εγω το κυνήγησα πιο πολυ για το γαμωτο. Μου παν στα μούτρα μου πως όλες οι κάρτες ειναι ιδιες αν πχ λένε 90 mb/s ταχυτητα, και πουλουσαν τρελιτσα. Η κάρτα πλέον κάθεται γιατι εχω αλλη... Αλλα δεν πειράζει. Το καταστημα έφαγε καταγγελία και στην γενική γραμματεία...

τοσο καλη αντιμετωπιση δηλαδη και απο το εξωτερικο και απο εδω.ναι αυτοι βλεπουν τα Mbyte που γραφει πανω ή το class ασχετα που μπορει να λεει 90 αλλα πραγματικα να ειναι 40.κοινως δεν θα κατσει ο αλλος να κανει benchmark οποτε καταλαβαινω την λογικη τους.

On 27/4/2018 at 21:39, sil_unique said:

Η samsung ναι είναι.

Δεν κακολογώ την kingston γιατί έχω πολλά φλασάκια αλλά είναι αργά σχετικά με τον ανταγωνισμό - βέβαια και φθηνά.

Η transcend που είχα διαλέξει [η 400x πρέπει να ήταν] έδινε καλές ταχύτητες για χρήση σε raspberry και σε τιμή που έπαιρνα μια kingston του σωρού καθώς αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη μάρκα δεν βγάζει κάτι αρκετά γρήγορο σε micro sd έστω και με παραπάνω χρήματα [σε ελληνική αγορά πάντα γιατί δεν ξέρω τι παίζει έξω].

Τέλος αν είχα πάρει kingston μάλλον θα δούλευε ακόμα απροβλημάτιστα αν και αργοκίνητα.

ναι σαν μαρκα εννοω οτι την θεωρω καλυτερη οχι σαν ταχυτητα.ναι βγαζει και γρηγορες

https://www.kingston.com/en/flash/sd_cards

https://www.kingston.com/en/flash/microsd_cards

• Thanks 1

16 ώρες πριν, poulinos είπε

τοσο καλη αντιμετωπιση δηλαδη και απο το εξωτερικο και απο εδω.ναι αυτοι βλεπουν τα Mbyte που γραφει πανω ή το class ασχετα που μπορει να λεει 90 αλλα πραγματικα να ειναι 40.κοινως δεν θα κατσει ο αλλος να κανει benchmark οποτε καταλαβαινω την λογικη τους.

ναι σαν μαρκα εννοω οτι την θεωρω καλυτερη οχι σαν ταχυτητα.ναι βγαζει και γρηγορες

https://www.kingston.com/en/flash/sd_cards

https://www.kingston.com/en/flash/microsd_cards

υπαρχουν περιπτωσεις ομως που τα χαρακτηριστικά της κάρτας παιζουν τρομερό ρολο. Πχ στα τυμπανα μου τα ηλεκτρονικά, πέρα απο τα φαστ read, write, η κάρτα πρεπει να εχει πανγρηγορο access time,  αλλιώς το λαγκ στους ήχους παει σύννεφο. Υπάρχει ολόκληρο θρεντ σε φόρουμ του εξωτερικού, που η ντραμιστικη κοινότητα τσεκάρει κάρτες. Και πρεπει να παρεις συγκεκριμένα μοντέλα γιανα μην εχεις θεμα. Και μπορει κάποιο νεότερο μοντέλο μιας σειράς να μην κανει. Αν είχε χαλάσει η κάρτα των ντραμς, θα το χα τραβήξει πολυ παραπανω. Τελοσπαντων παει αυτο. Σας ευχαριστω ολους

On 1/5/2018 at 02:43, burnin said:

υπαρχουν περιπτωσεις ομως που τα χαρακτηριστικά της κάρτας παιζουν τρομερό ρολο. Πχ στα τυμπανα μου τα ηλεκτρονικά, πέρα απο τα φαστ read, write, η κάρτα πρεπει να εχει πανγρηγορο access time,  αλλιώς το λαγκ στους ήχους παει σύννεφο. Υπάρχει ολόκληρο θρεντ σε φόρουμ του εξωτερικού, που η ντραμιστικη κοινότητα τσεκάρει κάρτες. Και πρεπει να παρεις συγκεκριμένα μοντέλα γιανα μην εχεις θεμα. Και μπορει κάποιο νεότερο μοντέλο μιας σειράς να μην κανει. Αν είχε χαλάσει η κάρτα των ντραμς, θα το χα τραβήξει πολυ παραπανω. Τελοσπαντων παει αυτο. Σας ευχαριστω ολους

ουτε καν το ηξερα αυτο.δεν το εχω ψαξει τοσο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...