poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 8 minutes ago, Manjaro said: Πανεύκολο είναι απλά του δίνουν τα χρήματα πίσω όπως θα κάνανε αν κάνανε λάθος στο τιμολόγιο κτλ ή όπως γίνεται όταν κάνεις λάθος σε παραγγελία από e-shop και την ακυρώνεις.. δύσκολο (αν η επιχείρηση έχει πάρει την κατηφόρα) είναι αν έχει περάσει καιρός από την αγορά του προϊόντος και τα χρήματα της είσπραξης κατά την πώληση του έχουν πάει περίπατο σε δάνεια κτλ Όπως και αν έχει εφόσον δεν γίνεται για τον χ,y λόγο να αλλαχτεί με άλλο προϊόν ειναι στην διακριτική ευχέρεια του πελάτη το να συμφωνήσει πιστωτικό. Δηλαδή αν ο πελάτης δεν θέλει πιστωτικό, το προϊόν καλύπτεται απο εγγύηση και όντως ειναι ελαττωματικό και δεν γίνεται να αλλαχτεί με άλλο τότε υποχρεούται (απο τον νόμο) να του δώσει τα χρήματα πίσω η επιχείρηση. Ναι ευκολο ειναι απλα πολλα καταστηματα για να μην βγαλουν λεφτα απο το ταμειο τους σου λενε απευθειας πιστωτικο.και αν ο καταναλωτης δεν ξερει τι παιζει τοτε ειναι θεμα.το ιδιο και οταν γυρνας κατι που δεν σου κανει.αμεσως σου λενε πιστωτικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα και παλι. διαβασα ολο το θρεντ με ενδιαφερον να δω τις αποψεις σας. προφανως και δεν ειχα αδικο εξ αρχης. απλα στο τι θα γινει, εχει να κανει και με την διαθεση καθε καταστηματος. ειναι λεπτες οι ισορροπιες ποατι καταλαβαινω. στο θεμα μας. μου προτειναν εναλλακτικα μια σαντισκ. εψαξα benchmarks και μου εκανε. εδωσα το οκ. 16αρα η καρτα. τελικα αποδειχτηκε μη διαθεσιμη και αυτη. εξαντλημενη. μου προτειναν αλλη μια σαντισκ που ηταν χαμηλωτερων προδιαγραφων. και μετα μια κινγκστον με χαρακτηριστικα στον πατο. παω απο εκει. γιατι απο το τηλεφωνο με δουλευαν. τους λεω πως δυστυχως οι καρτες που εχουν δε μου κανουν. την καρτα την θελω για την χ χρηση που απαιτει μεγαλη ταχυτητα σε random read - writes. Μου λςενε πως " μα τι λετε αφου η καρτα ειναι 92 μβ/σ ταχυτητα κτλ κτλ. τους λεω πως αυτο δεν παιζει ρολο. μου λενε πως αυτα που λεω δεν τα γραφει κανενας κατασκευαστης. τους λεω ασχετους. και ζηταω τα λεφτα μου πισω. στην αρχη μου λενε για πιστωτικο στην τρεχουσα τιμη. τους κραζω και μετα μου λενε απλα για πιστωτικο. τους λεω δεν παιζει. λεφτα τωρα. μουλαρωνουν. αυριο παιζω μπαλιτσα με συνηγορο καταναλωτη. δεν ειναι για το δεκαρικο, ειναι για το ειρωνικο υφακι τους. απαραδεκτη pc1. δηλαδη αν ειχα αγορασει σαμσοθνγκ full hd, θα μου εδιναν funai full hd και θα ελεγα και ευχαριστω? θα περασουν καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλά έκανες και ζήτησες τα λεφτά σου πίσω, γιατί τα δικαιούσαι. Μην χαριστείς για το 10ρικο για κανέναν λόγο. Αυτό με την τηλεόραση που γράφεις, δεν έχει καμία σχέση. Είναι αυτό που έλεγα εξαρχής, η διαδικασία. Έχουν ίδια, αν ναι παίρνεις ότι αγόρασες και ανανέωση εγγύησης. Αν όχι, έχουν κάποια άλλη με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά; Σου προτείνουν. Αν θες, την παίρνεις. Αν δεν θές, διακαίωμά σου, ζητάς τα χρήματα της απόδειξης πίσω, όχι πιστωτικό, όσο και να χτυπιούνται. Αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 φιλε ηταν και ο τροπος τους. ντε και καλα να με πεισουν πως μια καρτα που λεει εως 90Mbs ειναι ιδια με μια αλλη που λεει επισης 90. τρελαθηκα. σε ευχαριστω πολυ. αυριο θα προηγηθει ενα τσατ με τη σαμσουνγκ, και μετα συνηγορος. θα ενημερωσω για την εξελιξη. προς ενημερωση ολων των συμφουρομιτων, τελκευταια φορα που πηγα στο συνηγορο πηρα το ιδιο προιον, 3 εκδοσεις μεταγενεστερο... να ειστε ολοι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 14 hours ago, burnin said: φιλε ηταν και ο τροπος τους. ντε και καλα να με πεισουν πως μια καρτα που λεει εως 90Mbs ειναι ιδια με μια αλλη που λεει επισης 90. τρελαθηκα. σε ευχαριστω πολυ. αυριο θα προηγηθει ενα τσατ με τη σαμσουνγκ, και μετα συνηγορος. θα ενημερωσω για την εξελιξη. προς ενημερωση ολων των συμφουρομιτων, τελκευταια φορα που πηγα στο συνηγορο πηρα το ιδιο προιον, 3 εκδοσεις μεταγενεστερο... να ειστε ολοι καλα δες σε benchmark αν βγαζει το ιδιο σε read/write.και η αλλη που λεει 90 μπορει να μην ειναι τοσο.σαν εταιρεια η sandisk ειναι top αλλα και η Kingston ειναι πολυ μια χαρα και παιζει να την προτιμουσα απο την samsung αν εννοειται παντα μιλαμε για ιδια ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά οι evo της Samsung δεν είναι και καμιά κάρτα της προκοπής.Είχα κι εγώ παλιά. Πλέον χρησιμοποιώ Sandisk.Ειδικά η κατηγορία extreme pro είναι κορυφή.Απλά τσιμπάει η τιμή της. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, poulinos είπε δες σε benchmark αν βγαζει το ιδιο σε read/write.και η αλλη που λεει 90 μπορει να μην ειναι τοσο.σαν εταιρεια η sandisk ειναι top αλλα και η Kingston ειναι πολυ μια χαρα και παιζει να την προτιμουσα απο την samsung αν εννοειται παντα μιλαμε για ιδια ταχυτητα. ειδα. 0.2 η κινγκστον, 1.5 η εβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 τελικα τι εγινε? το κακο ειναι οτι οταν γραφουν και οι 2 στην συσκευασια 90mbyte/sec δεν θα μπουν στην διαδικασια να κανουν benchmark για να δουν τι βγαζει πραγματικα.το ιδιο και αν ειναι ιδιο class. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 10:18 ΠΜ, poulinos είπε τελικα τι εγινε? το κακο ειναι οτι οταν γραφουν και οι 2 στην συσκευασια 90mbyte/sec δεν θα μπουν στην διαδικασια να κανουν benchmark για να δουν τι βγαζει πραγματικα.το ιδιο και αν ειναι ιδιο class. πραγματικα οι ανθρωποι εκει ειναι τραγικοι. αν διαβασεις τους ορους τουpc1 το γραφει ξεκαθαρα πως σε περιπτωση ελαττωματικου προιοντος που δεν μπορουν να το αντικαταστησουν, μπορεις να παρεις τα λεφτα πισω. η δικαιολογια τους πως εχει περασει πολυς καιρος, ειναι αστεια. τελοσπαντων εστειλα σε συνηγορο. η πρωτη τους απαντηση ειοναι πως μου προτειναν 3 καρτες και πως ηταν καλυτερες απο τη δικια μου. και πως αρνηθηκα. η μια που οντως ηταν εφαμιλλη, ηταν εξαντλημενη. οι αλλες για κλαμματα. ο συνηγορος τους απαντησε πως παραβιαζουν τα δικαιωματα μου. ξανααπαντουν πως δε μου δινουν λεφτα, μου προτεινουν τις ιδιες καρτες, αλλα τωρα εβαλαν ακομα μια στο παιχνιδι. την ιδια με τη δικια μου σε 32αρα. ο συνηγορος με το που το ειδε ειπε πως η παρεμβαση του τελειωσε και να παρω ειτε την καρτα ειτε πιστωτικο. εννοειται δεν ηθελα την καρτα οπως και να εχει, πλεον μετα απο τοσους μηνες. αλλα απο το να παρω πσιτωτικο και να εχω παλι νταραβερια μελλοντικα, πηρα την 32αρα που ειναι καλυτερη απο την αρχικη μου και πιο ακριβη και τελειωσε το παραμυθι. οποτε ολα σχετικα καλα. χαλασε 16αρα σαμσουνγκ πηρα 32αρα σαμσουνγκ μες δεκα χροναι εγγυηση. καθολου ασχημα. ας ειναι καλα ο συνηγορος. αυτα. ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε. οπως και ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. υγ. ειναι τραγικο (κατ εμε) να μην μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω παντως και να σε δεσμεουν με πιστωτικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 14 hours ago, burnin said: πραγματικα οι ανθρωποι εκει ειναι τραγικοι. αν διαβασεις τους ορους τουpc1 το γραφει ξεκαθαρα πως σε περιπτωση ελαττωματικου προιοντος που δεν μπορουν να το αντικαταστησουν, μπορεις να παρεις τα λεφτα πισω. η δικαιολογια τους πως εχει περασει πολυς καιρος, ειναι αστεια. τελοσπαντων εστειλα σε συνηγορο. η πρωτη τους απαντηση ειοναι πως μου προτειναν 3 καρτες και πως ηταν καλυτερες απο τη δικια μου. και πως αρνηθηκα. η μια που οντως ηταν εφαμιλλη, ηταν εξαντλημενη. οι αλλες για κλαμματα. ο συνηγορος τους απαντησε πως παραβιαζουν τα δικαιωματα μου. ξανααπαντουν πως δε μου δινουν λεφτα, μου προτεινουν τις ιδιες καρτες, αλλα τωρα εβαλαν ακομα μια στο παιχνιδι. την ιδια με τη δικια μου σε 32αρα. ο συνηγορος με το που το ειδε ειπε πως η παρεμβαση του τελειωσε και να παρω ειτε την καρτα ειτε πιστωτικο. εννοειται δεν ηθελα την καρτα οπως και να εχει, πλεον μετα απο τοσους μηνες. αλλα απο το να παρω πσιτωτικο και να εχω παλι νταραβερια μελλοντικα, πηρα την 32αρα που ειναι καλυτερη απο την αρχικη μου και πιο ακριβη και τελειωσε το παραμυθι. οποτε ολα σχετικα καλα. χαλασε 16αρα σαμσουνγκ πηρα 32αρα σαμσουνγκ μες δεκα χροναι εγγυηση. καθολου ασχημα. ας ειναι καλα ο συνηγορος. αυτα. ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε. οπως και ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. υγ. ειναι τραγικο (κατ εμε) να μην μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω παντως και να σε δεσμεουν με πιστωτικα... απλα αν γινει κατι μιλα πρωτα με samsung μηπως και βγαλεις ακρη απο εκει.δεν θυμαμαι αν το εγραψα πιο πανω αλλα μου χαλασε μια 32 αρα kingston και δεν πηγα καν στο καταστημα.εστειλα email kingstoN του εξηγησα τι εγινε και μου ειπαν βγαλε μια φωτογραφια και στειλτην.την εστειλα και μου στειλαν καινουρια καρτα ιδια παλι βεβαια Class 4. τουλαχιστον πηρες καλυτερη καρτα:) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 μα, ειχα μιλήσει πρώτα με σαμσουνγκ. Και με έγραψαν... Μου ειπαν μιλα με το καταστημα και ασε μας. Αντίθετα η σαντισκ ηταν Α ΨΟ ΓΗ, όταν την χρειαστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 33 minutes ago, burnin said: μα, ειχα μιλήσει πρώτα με σαμσουνγκ. Και με έγραψαν... Μου ειπαν μιλα με το καταστημα και ασε μας. Αντίθετα η σαντισκ ηταν Α ΨΟ ΓΗ, όταν την χρειαστηκα με samsung ελλαδας ή εξωτερικο?με Kingston ναι ουτε εγω ειχα προβλημα.οσες φορες ειχα θεματακια με ελληνικο καταστημα συνηθως εστελνα απευθειας εξωτερικο.ουτε καν ελληνικη αντιπροσωπεια.αλλα ναι γενικως αν καποιος δεν βγαλει ακρη με το καταστημα(εκτος αν το παει οσο παει οπως εκανες εσυ:) ) τοτε μπορει να απευθυνθει ειτε αντιπροσωπεια ελλαδος ειτε εξωτερικου.και ναι δυστυχως υπαρχουν παντα οι καλες και οι κακες αντιπροσωπειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σε ίδια περίπτωση είχα trancend 16gb που χάλασε κοντά στο χρόνο αγορασμένη σε super τιμή [πρέπει να ήταν κοντά στα 6€] και καλή ταχύτητα. Όταν την επέστρεψα την έστειλαν στον προμηθευτή ο οποίος τους έκοψε πιστωτικό καθώς δεν υπήρχε [τουλάχιστον όχι σε αυτή την τιμή καθώς είχαν ανέβει όλες οι κάρτες πλέον]. Η επιλογή ήταν ή τα λεφτά πίσω ή μια kingston με χάλια ταχύτητα. Τελικά λεφτά στο χέρι και επένδυσα σε samsung 32gb με 3 φορές επάνω περίπου το κόστος αλλά με καλή ταχύτητα. Θεώρησα ότι μικρό το κακό για φασαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 9 minutes ago, sil_unique said: Σε ίδια περίπτωση είχα trancend 16gb που χάλασε κοντά στο χρόνο αγορασμένη σε super τιμή [πρέπει να ήταν κοντά στα 6€] και καλή ταχύτητα. Όταν την επέστρεψα την έστειλαν στον προμηθευτή ο οποίος τους έκοψε πιστωτικό καθώς δεν υπήρχε [τουλάχιστον όχι σε αυτή την τιμή καθώς είχαν ανέβει όλες οι κάρτες πλέον]. Η επιλογή ήταν ή τα λεφτά πίσω ή μια kingston με χάλια ταχύτητα. Τελικά λεφτά στο χέρι και επένδυσα σε samsung 32gb με 3 φορές επάνω περίπου το κόστος αλλά με καλή ταχύτητα. Θεώρησα ότι μικρό το κακό για φασαρία. και οι δυο τουλαχιστον σαν μαρκες ειναι καλυτερες απο την transcend:P Καποιες φορες δεν υπαρχει λογος να το κυνηγησεις γιατι μπορει πχ αυτο που ειχες να ειναι πλεον αχρηστο οποτε καλυτερα μια διαφορα και κατι New Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε και οι δυο τουλαχιστον σαν μαρκες ειναι καλυτερες απο την transcend:P Καποιες φορες δεν υπαρχει λογος να το κυνηγησεις γιατι μπορει πχ αυτο που ειχες να ειναι πλεον αχρηστο οποτε καλυτερα μια διαφορα και κατι New Η samsung ναι είναι. Δεν κακολογώ την kingston γιατί έχω πολλά φλασάκια αλλά είναι αργά σχετικά με τον ανταγωνισμό - βέβαια και φθηνά. Η transcend που είχα διαλέξει [η 400x πρέπει να ήταν] έδινε καλές ταχύτητες για χρήση σε raspberry και σε τιμή που έπαιρνα μια kingston του σωρού καθώς αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη μάρκα δεν βγάζει κάτι αρκετά γρήγορο σε micro sd έστω και με παραπάνω χρήματα [σε ελληνική αγορά πάντα γιατί δεν ξέρω τι παίζει έξω]. Τέλος αν είχα πάρει kingston μάλλον θα δούλευε ακόμα απροβλημάτιστα αν και αργοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα