burnin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 καλημέρα. Το 2015 πήρα απο pc1, μια micro SD Samsung evo 16gb. χάλασε. Το τεχνικό σέρβις τους αναγνωρισε το προβλημα. Δεν εχουν ομως την ίδια αλλα μονο σε 32 gb και δε θέλουν να την αλλάξουν και μου λένε διάλεξε μια αλλη μεχρι 9.90 που έκανε η κάρτα τοτε. Η Samsung δε την βγάζει σε 16αρα πλέον. Όλες οι άλλες εχουν χειροτερα benchmarks. Τους λεω, τι εγγύηση ειναι αυτη που δε σου αντικαθιστούν την κάρτα. Samsung evo ειχα παρει. Η σαμσουνγκ κανει τον κινέζο. Μίλησα μαζί τους και μου λένε μιλα με το κατάστημα, αυτο θα μιλήσει με προμηθευτη και βλέπεις... το αστείο ειναι που μου πρότεινε το κατάστημα μια κινγκστον. Χαλια μαύρα. με τα πολλά θα ταλαιπωρηθώ. Θα μιλήσουν με προμηθευτη θα παει απο εκει η καρτα(λες και δεν την ελεγξαν) και θα δουν. Μάλλον μου κάνουν και σπάσιμο νεύρων. και ρωτώ. Αφού δε βγαίνει σε 16αρα πλέον, δε πρεπει να μου δώσουν την 32? Εχω κάπου λαθος; δε μου χρειάζεται η 32 εγω θελω την κάρτα να κανω τη δουλεια μου. Ποια η άποψη σας; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Όταν δεν έχουν να σου δώσουν κάτι με τα ίδια specs αναγκαστικά πρέπει να σου δώσουν κάτι ανώτερο ώστε να πληρεί τα specs του δικού σου. Στη logitech έτσι με είχαν κάνει με ένα ποντίκι. Είχαν βγάλει το διάδοχό του ο οποίος σαφώς ήταν καλύτερος, είχε τελειώσει και το στοκ του δικού μου οπότε μου δώσαν το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 υπαρχει περιπτωση να περιμενεις κανα μηνα να στειλουν 16αρα απο εξωτερικο.οποτε αν μπορεις να δωσεις διαφορα να παρεις 32 αρα καντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 16αρα δε βλεπω καν να υπαρχει ουτε εξω. το θεμα μου, και για αυτο σας ρωτω, ειναι αν εχω δικιο να επιμενω να μου δωσουν σαμσουνγκ εβο και οχι οτι ναναι. καλα δεν κανω? εχω παραγγειλει και μου ερχεται (για αλλο μπλιμπλικι) μια αλλη εβο οποτε οποια καθυστερηση δε με απασχολει Γιατι ειναι σα να εχεις παρει τηλεοραση σαμσουνγκ απο κωτσοβολο να χαλασει και να σου λενε θα σου δωσουμε φουναι με τα ιδια χαρακτηριστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, burnin είπε 16αρα δε βλεπω καν να υπαρχει ουτε εξω. το θεμα μου, και για αυτο σας ρωτω, ειναι αν εχω δικιο να επιμενω να μου δωσουν σαμσουνγκ εβο και οχι οτι ναναι. καλα δεν κανω? εχω παραγγειλει και μου ερχεται (για αλλο μπλιμπλικι) μια αλλη εβο οποτε οποια καθυστερηση δε με απασχολει Γιατι ειναι σα να εχεις παρει τηλεοραση σαμσουνγκ απο κωτσοβολο να χαλασει και να σου λενε θα σου δωσουμε φουναι με τα ιδια χαρακτηριστικα... Προφανώς και δεν υποχρεούνται να σου δώσουν την 32άρα. Αμα χαλάσει η 40άρα τηλεόραση θα πάρεις 55άρα μετά; Αν δεν σου αρέσει κάποια 16άρα που προτείνουν, παίρνεις τα χρήματα της απόδειξης πίσω. Απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Προφανώς και δεν υποχρεούνται να σου δώσουν την 32άρα. Αμα χαλάσει η 40άρα τηλεόραση θα πάρεις 55άρα μετά; Αν δεν σου αρέσει κάποια 16άρα που προτείνουν, παίρνεις τα χρήματα της απόδειξης πίσω. Απλά. Προφανώς και πρέπει να κοιτάξεις λίγο τι λένε οι σχετικές διατάξεις του νόμου πριν εκφράσεις τέτοια απόλυτη άποψη. TS. αν το κυνηγήσεις, με τις διατάξεις στο χέρι, μπορείς να δικαιωθείς, αρκεί να 'χεις υπομονή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Alxnks είπε Προφανώς και πρέπει να κοιτάξεις λίγο τι λένε οι σχετικές διατάξεις του νόμου πριν εκφράσεις τέτοια απόλυτη άποψη. TS. αν το κυνηγήσεις, με τις διατάξεις στο χέρι, μπορείς να δικαιωθείς, αρκεί να 'χεις υπομονή. Προφανώς και τα έχω κοιτάξει. Μάντεψε τι θεωρείται αντίστοιχων δυνατοτήτων. Α)Ιδια χωρητικότητα και τύπος (micro SD) Β)Να γράφει Samsung πάνω και ας είναι 2πλάσια χωρητικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 @Sheogorath: Η παράμετρος της ταχύτητας είναι σημαντικό χαρακτηριστικό, άρα γιατί να θεωρηθεί αντιστοίχων δυνατοτήτων; Απλά αν δεν του κάνουν οι προτεινόμενες ανταλλαγές, ζητά επιστροφή χρημάτων https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_en.htm Under the trader guarantee, can I demand a refund if the product I bought is defective? Not right away. The trader must give you a choice between having the product repaired or having it replaced - unless either solution is disproportionate. Only if neither solution is practicable (e.g. if it would take too much time or be too costly to repair, or if the same product is not available within a reasonable time) can you demand a refund under EU law. However, in some countries you may have the right to request a refund directly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Προφανώς, απλά λέω δεν είναι υποχρεωμένοι να του δώσουν 32άρα. Αυτό λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Υποχρεωμένοι, per se, δεν είναι να του δώσουν μεγαλύτερης χωρητικότητας, είναι όμως υποχρεωμένοι να του δώσουν ίδιων ή αλλιώς καλύτερων δυνατοτήτων. Και ναι, μετράει και η ταχύτητα και όλα τα χαρακτηριστικά, μέχρι του τελευταίου. Αν εσύ πάλι δεχόσουν να πάρεις sedan Mercedes και να στην ανταλλάξουν με οποιοδήποτε άλλο επίσης μεν sedan αντίστοιχου κυβισμού, φθηνότερο και χαμηλότερων δυνατοτήτων δε....δικαίωμα σου. Αλλά, ευτυχώς για τους λοιπούς, ο νόμος δεν λέει έτσι. Επίσης, είναι στην επιλογή του αγοραστή το τι θα ζητήσει. Αντικατάσταση/υπαναχώρηση με μετρητά/υπαναχώρηση με πιστωτικό. Η πρακτική που κόβουν ένα πιστωτικό με το παραμικρό αποτελεί επίσης καταπάτηση των δικαιωμάτων του αγοραστή. Απλά βρίσκουν και τα κάνουν, σε καταναλωτές που δεν ξέρουν τα δικαιώματα τους και δεν φροντίζουν να τα μάθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 δεν καιγομαι για 32αρα. αλλα δεν βγαζουν 16αρες. ολες οι αλλες μαρκες εχουν random read -writes για κλαμματα. εγγυηση εχω της σαμσουνγκ. θελω σαμσουνγκ. δε νομιζω οτι ζηταω κατι παραλογο ε? αμα η τηλεοραση η 40αρα που λεει ο φιλος σταματησε να βγαινει, σου δινουν 40αρα στο νεο μοντελο σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, burnin είπε δεν καιγομαι για 32αρα. αλλα δεν βγαζουν 16αρες. ολες οι αλλες μαρκες εχουν random read -writes για κλαμματα. εγγυηση εχω της σαμσουνγκ. θελω σαμσουνγκ. δε νομιζω οτι ζηταω κατι παραλογο ε? αμα η τηλεοραση η 40αρα που λεει ο φιλος σταματησε να βγαινει, σου δινουν 40αρα στο νεο μοντελο σωστα? Ναι, αλλά αν δεν βγαίνει 40άρα ΔΕΝ θα σου δώσουν 55άρα, αλλά τα λεφτά σου πίσω. Το κατάλαβες αυτήν την φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ναι, αλλά αν δεν βγαίνει 40άρα ΔΕΝ θα σου δώσουν 55άρα, αλλά τα λεφτά σου πίσω. Το κατάλαβες αυτήν την φορά; Όχι. Αυτό ειναι αν το θελεις εσύ. Εκείνοι ζουν υποχρέωση να σου φτιάξουν αντικαταστησουν τονπροιον. Τι εννοω. Αν εσύ έφαγες ολο το ιντερνετ και βρήκες μια συγκεκριμένη στιγμη τρελη προσφορά και πηρες σαμσουνγκ, τα λεφτά μετα ειναι αχρηστα γιατι δεν παίρνεις αντίστοιχη σαμσουνγκ με τα ίδια. Στο χέρι σου ειναι αν θα δεχθείς χρήματα πισω. Πήρες ενα προϊόν. Ειναι εγγύηση. Να κόψουν τον κωλο τους να σουβφερουν ίδιο ή αν δεν εχουν, καλύτερο. Τόσο λαθος ειμαι; αλλιώς τι νόημα εχει η εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Οκ, μείνε για μέρες χωρίς μνήμη, ή ακομα καλύτερα χασε χρόνο και χρήμα κυνηγώντας κάτι που μόνο χαριστικά μπορούν να σου κάνουν. Πες μας τα νέα, θα μας ψυχαγωγήσεις. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 καταρχας, οι ειρωνιες στην οικογενεια σου και στους φιλους σου αγαπητε. ναι σου φαινονται απιστευτα ολα αυτα. οκ. δε θα κατσω να σου αλλαξω εγω τον τροπο σκεψης. θα σου πω μονο το εξης. χαλασε το raspberry pi b+. στον ενα χρονο και 9 μηνες. το οποιο το ειχα παρει απο καποιον φιλο απο εδω. ειχε την αποδειξη στο ονομα του. αρχικα λεγαν δεν ισχυει η εγγυηση 2 χρονων. μετα πως πρεπει να παρω υπευθυνη δηλωση απο το παλικαρι που μου το πουλησε για να το παραλαβω εγω. μετα λεγαν δε γινεται τιποτα. εφαγαν μια καταγγελια και πηρα το raspberry pi 3 model b. αυτα για το οτι δεν παιρνεις αναβαθμισμενα προιοντα... το αν εχω αδικο ή οχι δεν το ξερω. γιαυτο και εκανα θρεντ εδω. τη δικη σου γνωμη ομως σιγουρα δε θα τη λαβω υποψην. αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα