Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω το router Speedport Entry 2i της cosmote με vdsl ιντερνετ στα 50 Gbps .

H ταχυτητα που μετρησε ο τεχνικος στο ρουτερ ηταν 49 Gbps και εγω μετραω με speedtest 46 Gbps οποτε σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.

Το προβλημα που εχω ειναι στο wifi.

Oταν μπαινουν 2 κινητα στη γραμμη γινεται παρα πολυ αργο σε σημειο να μετραω απο το κινητο (που πιανει στα πισω δωματια 3 απο τις 4 γραμμες στο σηματακι wifi) 3-4 Gbps σχεδον δηλαδη στα επιπεδα που ηταν οταν ειχα 24αρα γραμμη! Οταν ειναι ενα κινητο στο δικτυο με full σημα wifi φτανω το πολυ στα 11  Gbps .

Ειναι φυσιολογικες αυτες οι μετρησεις? Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορει να βελτιωσει την κατασταση του wifi? Μηπως πρεπει να παρω αλλο ρουτερ?

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο καναλι δοκιμασε να αλλαξεις θεση το ρουτερ μακρυα απο τοιχους και γωνιες και οχι μεσα σε επιπλα και δοκιμασε να αλλαξεις το channel width απο 20 σε 40 η το αναποδο.και δοκιμες κοντα στο ρουτερ .και ειναι mbps oxi gbps

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 18/1/2018 at 4:08 PM, orionas9 said:

Σε ευχαριστω πολυ. Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο καλυτερο ρουτερ?

ρουτερ μπορεις να αλλαξεις αν θες κατι καλυτερο απλα επειδη η τηλεφωνια σου ειναι voip θα πρεπει ειτε να παρεις ρουτερ με voip ειτε να βαλεις το speedport πισω απο το δικο σου vdsl router να σηκωνει την τηλεφωνια ειτε να βαλεις μπροστα το speedport και απο πισω ενα σκετο ρουτερ να κανει τα υπολοιπα. επισης αν ειναι θεμα wireless μπορεις απλα να βαλεις ενα καλο access point πανω στο speedport και να κλεισεις το Wifi του speedport.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...