ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα Έχουμε σεταρισμένα 7 Mail accounts στην εταιρία. Επειδή έχουμε κύρια έδρα και υποκατάστημα , τα 5 είναι σεταρισμένα στο υποκατάστημα και δουλεύουν κανονικά Τα άλλα 2 είναι σεταρισμένα στην έδρα της εταιρίας και από χτες το πρωί δεν μπορούν να στείλουν mail Δοκίμασα αλλαγές στις πόρτες smtp , ssl γενικά τα πάντα. Δεν κατάφερα ποτέ να στείλω mail από κανέναν από τους 2 υπολογιστές Η έδρα έχει static wan ip. Δοκίμασα στο mxtoolbox, περνάει όλα τα τεστ και βγάζει timeout στο Anonmails DNSBL Προσπαθώ από χτες να βρω μια άκρη, Η σελίδα δουλευει μέσω cpanel Ευχαριστώ
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το email account δουλεύει μέσω browser ε? Τι mail client χρησιμοποιείτε; Outlook?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ενα account δουλευει μέσω Outlook express. Το αλλο outlook 2007 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που θα έκανα εγω είναι να δοκίμαζα και απ άλλον mail client π.χ Mozilla Thunderbird, ωστε να αρχίσω να αποκλείω σιγα σιγά το τι φταίει!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Αυτό που θα έκανα εγω είναι να δοκίμαζα και απ άλλον mail client π.χ Mozilla Thunderbird, ωστε να αρχίσω να αποκλείω σιγα σιγά το τι φταίει! ..... Άκου τώρα κάτι παρόμοιο τώρα που λες για thunderbird. Σε μια εταιρία που υποστηρίζω εγώ στέλνω και λαμβάνω κανονικά από thunderbird σε ενα Pc . Ένας άλλος υπολογιστής με σεταρισμένο το ίδιο mail account σε outlook 2007 έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να στείλει...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Προσπάθησα τώρα να στείλω από την άλλη εταιρία ένα Mail από το Pc Που εχει το θέμα Στο trackdelivery το δικό μας βγάζει SMTP AUTH is required for message submission on port 587
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν. Σε έναν υπολογιστή που δούλευε κανονικά το account Μεσω thunderbird έβαλα το account και στο Outlook 2007 Από thunderbird δουλευει κανονικά. Από Outlook οχι. Κατακαημένη Microsoft
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ψιλο κουλό! Ίσως βεβαια το Outlook 2007 να είναι λίγο αρχαίο, αλλα και πάλι δεν δικαιολογεί γιατι δεν παίζει! Το error 587 εχει να κάνει με authentication και πόρτες! Δοκίμασε να βάλεις "Require SSL" και βάλε πόρτα 25!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Παλεύω τόση ώρα με ένα Outlook express. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν γίνεται τίποτα. Δεν έχω απάντηση αν υπάρχει μπλοκάρισμα στην Ip επειδή είναι static. Εχω δοκιμάσει όλες τις πόρτες , έχω κάνει οτι λένε στο Internet, σε δεκάδες φορουμ αλλά ματαια. Λαμβάνει αλλά δεν στέλνει. Φοβάμαι μήπως έχει μπλοκάρει καμία πόρτα η Otenet...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Συνεχίζω Με την 587 μου βγάζει οτι απορριφθηκε η διευθυνση του παραλήπτη. Με την 25 βγάζει προβλήματα σχετικά με μεγάλο smtp delay Η προβλήματα με το δίκτυο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν. Σχετικά με την παλιά μου εταιρία το πρόβλημα το διόρθωσα σε 2 pc με την πόρτα 25 smtp και την επιλογή "Σύνδεση με τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας πριν την αποστολή αλληλογραφίας" Bug του outlook Η κάτι έπαιξε με τον server δεν ξέρω Στην άλλη εταιρία δοκίμασα το ίδιο στο pc με το Outlook και δεν παίζει. Με Outlook express δεν έβγαλα άκρη. Η static ip δεν ειναι μπλοκαρισμένη. Και όλα αυτά έγιναν ξαφνικά. Κρατάω τις επιφυλάξεις μου μιας και οι 2 mailservers των eshop είναι στην ιδια ip στον hosting server
alou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Και κάποια στιγμή απενεργοποιούμε το mail στον server και χρησιμοποιούμε ένα εξωτερικό service για transactional / pop / smtp (ειδικά όταν έχεις να κάνεις με έτοιμα cms / cart).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, alou είπε Και κάποια στιγμή απενεργοποιούμε το mail στον server και χρησιμοποιούμε ένα εξωτερικό service για transactional / pop / smtp (ειδικά όταν έχεις να κάνεις με έτοιμα cms / cart). Πιστεύεις ότι τα έτοιμα cms και το opencart στην περίπτωση μας δημιουργούν θέματα ? Τι εννοείς με εξωτερικό service? Επειδή δεν ξέρω για να το πω στον προγραμματιστή να το δει
alou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι σαν το mailgun για transactional email και κάτι σαν το gsuite ή zoho για δωρεάν για τα προσωπικά. Ο mail server θέλει πολύ δουλειά και συγκεκριμένες γνώσεις για να λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα, ασφάλειας ή άλλα. Όταν πρέπει να υποστηρίξει και ένα cms τύπου droomlapress ή whatevercart οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά πολλαπλασιάζονται. Αν δε θες να ασχολείσαι με αυτό όλη την ώρα και πάλι να μην έχεις καλό αποτέλεσμα ή να πρέπει να κάνεις κάθε 3 και λίγο de-list την ip / domain από τα black list, κοιτάς τις εναλλακτικές. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από alou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα