sozz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 εχω γενικο προβλημα απο την στιγμη που τα αλλαξα περασα το τελεφταιο bios της μητρικης z370 gigabyte hd3 και παλι ακουω διαφορα σφυριγματα αναλογα με την ενταση του υπολογιστη ακομα και τον ssd να τον φανερωνει στα 3gbs ενω δεν εχω αλλαξει τιποτα και στην προηγουμενει μητρικη επεζε στα 6gbs και την καταλαβαινεις την διαφορα επισεις οταν ξεκιναει το pc ειναι λες και μαρσαρει και αυξομειωνεται αποτομα μπορει να φταιει οτι εχω συνδεσει την μητρικη πλακετα με 4πινο σε 8πινο atx καλοδιο? στα παιχνιδια παντως δουλευει κανονικα ο 8600k αλλα τι να το κανω οταν χανω το μισο pc λογο ssd στα 3 gbs
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καταρχήν, να ξεκινήσουμε από εκεί. Γιατί άλλαξες BIOS; Είχες κάποιο πρόβλημα ή απλά έτσι σου ήρθε; Δεύτερον, οπτικά, τσέκαρε ότι τα έχεις βάλει σε SATA 3 και αν είναι όντως σε 3, άλλαξε θέση σε άλλο τριάρι και δες αν φτιάξει. Επίσης, όταν άλλαξες BIOS, έκανες reset στις default ρυθμίσεις του; Αν όχι, κάνε και αυτό. Μετά από κάθε BIOS update, πρέπει να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων.
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 O SSD 3gbs 99% sata καλώδιο. Δοκίμασε με άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα