Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας μέλη του insomnia! Ένας φίλος μου έχει το PlayStation 3 Slim και δεν το έχει κάνει ποτέ του αναβάθμιση λογισμικού και έτσι προχτές αποφάσισε να το κάνει ενημέρωση. Το πακέτο αναβάθμισης λογισμικού κατέβηκε με ταχύτητα σφαίρα και έκανε επανεκκίνηση το ps3 μόνο του για να εγκαταστήσει την νέα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού και έχει κολλήσει στο 99% της εγκατάστασης. Το έκλεισε και το άνοιξε και εμφανίστηκε αυτόματα ξανά η προσπάθεια εγκατάστασης της νέας έκδοσης και ξανά κόλλησε στο 99%. Μετά από τρεις προσπάθειες ξανά εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να το ακυρώσουμε ή το ανοίξουμε κανονικά για να παίξουμε. Το αφήσαμε σχεδόν πάνω από 2 ώρες μπας και ολοκληρωθεί η ενημέρωση και δεν έγινε τίποτα. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνουμε;;; Το έχουμε ανάγκη! Ευχαριστώ πολύ!
mikele13- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Αναγκαστικά πρέπει να βγεί ο σκληρός τής κονσόλας, να τσεκαριστει η υγεία του με hard disk sentinel στον υπολογιστή. Αν είναι οκ, εγκατάσταση του σκληρού, και αναβάθμιση με usb. Αν υπάρχει άλλος εναλλακτικός δίσκος τόν αλλάζετε, και προχωράτε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανένα βίντεο tutorial, ξέρω γω, να δουμε πως γίνεται αναβάθμιση με usb? Και θέλω να επισημάνω ότι κάθε φορά που το ανοίγουμε το PS3 μας εμφανίζει την εγκατάσταση και πως ακυρώνεται; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
mikele13- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσεκαρες τόν σκληρό δίσκο πρώτα? Δεν μπορείς να ακυρώσεις την αναβάθμιση, έχει κολλήσει το σύστημα,αν κάνεις φορμάτ θα στρώσει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από mikele13-
panbil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Αν είσαι κοντά Πειραιά και θες φέρε να ρίξω μια μάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα