grifind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα! Εχω εδω και μηνες ενα Χ μοντελο 1901 και παρατηρω το σημα με 4g ανοιχτο παντα στις 2 μπαρες μεγιστο αν οχι και μια. Πεφτουν πολλες φορες οι κλησεις και γενικα κατι δε παει καλα. Αν κλεισω το 4g το κινητο εχει φουλ σημα. Διαβασα ειναι γνωστο προβλημα αλλα ακομη καποιος δεν εδωσε λυση! Καμια ιδεα;
grifind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, iCyd είπε Τι παροχο εχεις? Cosmote
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, grifind said: Cosmote Που να δεις στη Vodafone τι γίνεται τελευταία! Δεν φταίει το iphone...
grifind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 μα ειναι γνωστο θεμα αν ψαξεις για Iphone X low lte signal θα δεις οτι ειδικα τα 1901 μοντελα που εχουν intel modem στο 4G εχουν θεματα! Και αν κλεισεις το 4G δε γινεται απο 1 μπαρα να πας στις 4! δεν ειναι λογικο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, grifind said: μα ειναι γνωστο θεμα αν ψαξεις για Iphone X low lte signal θα δεις οτι ειδικα τα 1901 μοντελα που εχουν intel modem στο 4G εχουν θεματα! Και αν κλεισεις το 4G δε γινεται απο 1 μπαρα να πας στις 4! δεν ειναι λογικο... Είναι μια χαρά λογικό να παίζουν τέτοια θέματα όταν ο πάροχος σου προσφέρει 4G ...ΓΤΠ! Η vodafone εδώ και μήνες μας έχει ταράξει σε εμφανίσεις του ...EDGE, κάτι που στο παρελθόν δεν γινόταν ποτέ. Και πας κάνα ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί μετά καταλαβαίνεις πως δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά η σαπίλα των υποδομών στη χώρα μας... :/ 2
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Eιναι θεμα παροχου, το εκανε και σε μενα παλαιοτερα που ειχα iPhone αλλα το εκανε και μετα που αλλαξα σε Samsung. Και τωρα μου το κανει μερικες φορες , μολις ανοιγω 4G να πεφτει λιγο το σημα (Samsung S7 Edge) . Που να ειχες και Wind , εκει απλα θα νομιζες οτι πηρες προβληματικο τηλεφωνο
kostasrodos29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εγώ το 4G από τότε που έφαγα μια καρπαζιά δεν το έχω ξανά δουλέψει ποτέ . Χρησιμοποιώ μόνιμα το 3G και δεν έχω κανένα πρόβλημα και το μήνα μου ποτέ δεν ξεπερνάω τα 2 γίγα που έχω πακέτο .
grifind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 παιδες τελικα κατα 99% φταιει η sim! πηγα πηρα μια καινουργια σημερα πριν αρχισω τα "στειλτο και φερε μου καινουργιο γιατι ειναι 1200 ευρω κινητο" και οντως αυτο ηταν το προβλημα απ οτι φαινεται!
kostasrodos29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, grifind είπε παιδες τελικα κατα 99% φταιει η sim! πηγα πηρα μια καινουργια σημερα πριν αρχισω τα "στειλτο και φερε μου καινουργιο γιατι ειναι 1200 ευρω κινητο" και οντως αυτο ηταν το προβλημα απ οτι φαινεται! Αν ήταν κομμένη παίζει ρόλο να ξέρεις μου έχει τύχει και σε εμένα .
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, grifind είπε παιδες τελικα κατα 99% φταιει η sim! πηγα πηρα μια καινουργια σημερα πριν αρχισω τα "στειλτο και φερε μου καινουργιο γιατι ειναι 1200 ευρω κινητο" και οντως αυτο ηταν το προβλημα απ οτι φαινεται! Τελος καλο , ολα καλα δηλαδη. Θα ευχαριστηθεις το κινητο σου 1
grifind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Υπαρχουν παλι σημεια που εχει 2 γραμμες αλλα σε πολύ λιγα σημεια! σε γενικες γραμμες επαιζε 3 με φουλ στο 4G σημερα που το τεσταρα! Δηλαδη μακρυα απο κομμενες σιμ!
thanosagiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να πάρω ενα i phone Χ και γενικά εχω βρει ελκυστικές τιμές σε ebay και amazon μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι μοντέλο πρεπει να είναι για να δουλεύει Ελλαδα κτλπ? Βγαίνει σε 2 εκδόσεις απο οτι είδα. A1865 (USA, Hong Kong, Australia, New Zealand, China) A1901 (EMEA, UAE, LATAM, Canada, USA - AT&T/T-Mobile, Singapore)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 11 hours ago, thanosagiotis said: Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να πάρω ενα i phone Χ και γενικά εχω βρει ελκυστικές τιμές σε ebay και amazon μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι μοντέλο πρεπει να είναι για να δουλεύει Ελλαδα κτλπ? Βγαίνει σε 2 εκδόσεις απο οτι είδα. A1865 (USA, Hong Kong, Australia, New Zealand, China) A1901 (EMEA, UAE, LATAM, Canada, USA - AT&T/T-Mobile, Singapore) Αν δεν κάνω λάθος και τα 2 μοντέλα παίζουν κανονικά στη χώρα μας. 1
thanosagiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Αν δεν κάνω λάθος και τα 2 μοντέλα παίζουν κανονικά στη χώρα μας. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα