Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα παραπάνω ακουστικά εδώ και κάνα χρόνο και πρόσφατα που αναρωτήθηκα τι είναι αυτό το μικρό κουτάκι με τη τρύπα και το κουμπί πάνω στο καλώδιο ανακάλυψα ότι είναι ενσωματωμένο μικρόφωνο. Με το κινητό κατάφερα να το δουλέψω, αλλά το πρόβλημα μου είναι στον υπολογιστή. Όταν τα συνδέω μου βγάζει κλασσικά  Audio Manager όπου μου ζητάει να επιλέξω τι συσκευή έβαλα, αλλά δεν έχω βρει κάποια επιλογή που να μου επιτρέπει να έχω ταυτόχρονα ακουστικά και μικρόφωνο (είναι ένα ενιαίο καλώδιο με ένα μόνο βύσμα). Ξεχωριστά να τα βάλω δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για αυτό;

Επίσης, λίγο άσχετο με το παραπάνω θέμα, αλλά πήρα καινούργια οθόνη πρόσφατα που υποστηρίζει HDMI. Στην αρχή μου έδειχνε ότι'να ναι μέχρι να καταφέρω να κάνω το Desktop ενιαίο. Παρόλα αυτά έχει σοβαρό πρόβλημα με τα χρώματα (είναι κάπως σκούρα και πολύ κοφτά, πιο πριν ήταν «ατονικά» και δεν βλέπω το PC να το στρώνει αυτόματα. Αν βάλω το VGA (με DVI αδάπτορα πάνω στη κάρτα γραφικών) τότε είναι μια χαρά τα χρώματα, τα πάντα γενικά. Υπάρχει κάποιο calibration που πρέπει να κάνω για το HDMI;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια :) !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...