Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

επειδή θα πάω εξωτερικό σύντομα για δουλειά, ψάχνω για ένα απλό smartphone για να έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο και να αντικαταστήσω την παλιατζούρα μου. Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά ούτε και ψάχνω κάτι τρομερό, αρκεί να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να το έχω το αργότερο μέχρι 10 Φλεβάρη στα χέρια μου.

Με Κίνα από που μπορώ να παραγγείλω και πότε θα φτάσει τώρα με τις αλλαγές στα τελωνεία;

1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 200 ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα βασικά
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5.5'' (όχι πολύ μεγάλο)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ίσως
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι οπωσδήποτε
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από παντού
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Δημοσ.

Νομιζω φιλε μου η καλυτερη επιλογη ειναι να παρεις το Xiaomi redmi note 4 η 4x απο καποιο μαγαζι του σκρουτζ οπου το βρεις πιο φθηνα ετσι ωστε να το εχεις αμεσα. Επισης εχει ολα οσα ζητας και κυριως τρομερη μπαταρια η οποια με τα βασικα βγαζει 2-3 μερες χρησης.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα Xiaomi Redmi 4X από Κωτσόβολο στα 180 ευρώ και καθάρισες. Πλήρες εύρος από ευρωπαϊκές μπάντες και φυσικά υποστήριξη. Καλή περίπτωση είναι να κοιτάξεις και κανένα Huawei Nova το οποίο ναι μεν δεν φτάνει την διάρκεια μπαταρίας του Xiaomi αλλά δεν απέχει και πάρα πολύ και επίσης είναι πολύ καλύτερο ως συσκευή με περισσότερα καλούδια αν και κάπως ακριβότερη αλλά σίγουρα αξίζει η διαφορά. Επίσης αν δεν κάνω λάθος το service και η εγγύηση της Huawei είναι πανευρωπαϊκή οπότε όπου και να πας θα είσαι μια χαρά, διορθώστε με αν κάνω λάθος. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κινητό ειναι σφραγισμένο στο κουτί του

DUAL SIM, οκταπυρηνο διαθέτει fingerprint στο μπροστινο μερος
Με 3650 mah μπαταρία με fast charge 
Εχει 64 gb εσωτερικό χώρο με 4gb ram
Διαθέτει πολυ καλη SUPER AMOLED
οθόνη 5,5 ίντσες 
Τελος εχει διπλή πίσω καμερα της Sony και 16 megapixel μπροστινή

Στειλε inbox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...