Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jeandoumpier είπε

Γράφει μη διαθέσιμη...

Μου ειπαν στο τηλ οτι θα κανει περιπου 5 εβδομαδες... Ψαχνω κι αλλου τωρα, αλλιως θα παω εκει και θα περιεμενω...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NIKOsVAIO είπε

Μου ειπαν στο τηλ οτι θα κανει περιπου 5 εβδομαδες... Ψαχνω κι αλλου τωρα, αλλιως θα παω εκει και θα περιεμενω...

Ούτε 1,5 μήνα δηλαδή... :-)

Ρε τι γίνεται με τις κάρτες...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NIKOsVAIO είπε

Miners... Τα εχουν σηκωσει ολα...

Γνωστό, έχει παραγίνει η κατάσταση. Τουλάχιστον τον προηγούμενο καιρό είχε αντίκτυπο σε μεγαλύτερο βαθμό κυρίως στην rx570-580...Τώρα καλύπτει όλο το φάσμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jeandoumpier είπε

Γνωστό, έχει παραγίνει η κατάσταση. Τουλάχιστον τον προηγούμενο καιρό είχε αντίκτυπο σε μεγαλύτερο βαθμό κυρίως στην rx570-580...Τώρα καλύπτει όλο το φάσμα.

Δε φανταζεσαι... Εχω ψαξει σε ολη την Ευρωπη. Δεν υπαρχει στοκ πουθενα σε 1070 Ti και 1080. Πηρα τελικα αυτη στα 618 ευρω και αναμονη αναγκαστικα. Θα στησω το υπολοιπο pc και θσ την κουμπωσω οταν ερθει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NIKOsVAIO είπε

Δε φανταζεσαι... Εχω ψαξει σε ολη την Ευρωπη. Δεν υπαρχει στοκ πουθενα σε 1070 Ti και 1080. Πηρα τελικα αυτη στα 618 ευρω και αναμονη αναγκαστικα. Θα στησω το υπολοιπο pc και θσ την κουμπωσω οταν ερθει.

Δεν υπάρχει stock ούτε για δείγμα, το ξέρω. Τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά amazon. Κρίμα που θα περιμένεις τόσο, αλλά δεν είχες και άλλη επιλογή με τα σημερινά δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια και εγω ... παράγγειλα την aorus 1060 xtreme και μου είπαν μετά τις 10 του μήνα θα ειναι διαθέσιμη στο κατάστημα από όπου την παίρνει το vision !!! Όποτε στην αναμονή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα δεν υπάρχει πρόβλημα να κουμπώσει επάνω στην μητρική όταν θα είναι ήδη στημένο το pc, έτσι;

Επεξ/σία από NIKOsVAIO
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NIKOsVAIO είπε

Η κάρτα δε υπάρχει πρόβλημα να κουμπώσει επάνω στην μητρική όταν θα είναι ήδη στημένο το pc, έτσι;

Κανένα προβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...