Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και μετά λέμε για fanboyισμό... Ο άνθρωπος θέλει να παίξει FPS games στα 1080p με καλό budget και του λέτε να πάρει ryzen, όταν είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που το λεξικό λέει από δίπλα intel!

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, radiohead είπε

Αυτο που λεει ο φιλος παραπανω δεν ειναι για το budget ουτε για τα games που παιζει ο δικος σου. Απο τη στιγμη που χωραει 8600k μαζι με 1070ti τζαμπα το συζηταμε.

19 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Παιδιά και με τον 8400 + 1070ti στο Call Of Duty θα πιάνει σε 1080p ultra settings 100fps+, άρα αυτό που ζητάει θα το έχει. Από εκεί και πέρα, αν διαθέτει κάτι παραπάνω σε χρήματα πάει στην εξαιρετική πρόταση του radio με τον 8600k. Όπως και να 'χει, σε αυτή την ανάλυση  καλύτερα (αφού τον παίρνει) θα ήταν να μείνει στους intel που αποδίδουν αποτελεσματικότερα στο gaming, παρά να πάει στον 1600. Άν ήταν για 1440p οκ, εκεί η κάρτα θα έκανε την μαγιά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και μικρή σημασία θα είχε ο cpu, εδώ όμως λόγω ανάλυσης και ιδιαίτερα σε fps παιχνίδια, οι 8400/8600k είναι νομίζω οι καλύτερες λύσεις σε συνδιασμό με την 1070(ti). Τα υπόλοιπα λίγη αξία έχουν...Για nvme ή sata, επιλογή κουτιού κτλ ή ακόμη και οθόνης (αναλόγως αν θέλει tn ή va) τα βλέπει, συγκρίνει και αποφασίζει αναλόγως. Οι προτάσεις του έγιναν.

Κατ' αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Αρα ειναι καλυτερο λετε να παω στον 8600 ή 8400, παρα στον i7 7ης γενιας που προτεινα εγω; Χαζη ερωτηση αλλα τωρα μπαινω στο νοημα σιγα σιγα. 

Δημοσ.

Ναι ξεχνα την 7η γενια σε καινουργιο. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, NIKOsVAIO είπε

Κι αν έδινα κάτι παραπάνω για να πάω σε i7?

Aν δίνεις παραπάνω λεφτά πας σε i5-8600K που έχει ίδια περίπου απόδοση με έναν 7700Κ σε gaming.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 8700k είναι πιο καλό all around cpu από τον 8600κ. Αν μιλάμε όμως μόνο για gaming αυτή τη στιγμή έχει 100+ ευρώ παραπάνω από τον 8600k με 0 διαφορά στις επιδόσεις. 2-3 καρέ με καμιά 1080ti σε 1080p.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NIKOsVAIO είπε

Κι αν έδινα κάτι παραπάνω για να πάω σε i7?

Δεν χρειαζεται. Για fps gaming ειναι ο ιδανικοτερος σε σχεση αποδοσης τιμης

Δημοσ.

Εγω σου προτείνω αυτό που θα κάνω και ο ίδιος .. η xtreme η συγκεκριμένη θα ικανοποιήσει όλα όσα θες ... ξέχασα   σκληρό Sata  σε αυτό που σου έδωσα αλλά χωράει άνετα στο budget σου  ... εκτός και αν βάλεις απλό ssd και βάλεις κανα 80αρι και βάλεις μια 1070 

92A3F172-803F-4312-9539-3CD6C160021A.jpeg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sense1 είπε

Εγω σου προτείνω αυτό που θα κάνω και ο ίδιος .. η xtreme η συγκεκριμένη θα ικανοποιήσει όλα όσα θες ... ξέχασα   σκληρό Sata  σε αυτό που σου έδωσα αλλά χωράει άνετα στο budget σου  ... εκτός και αν βάλεις απλό ssd και βάλεις κανα 80αρι και βάλεις μια 1070 

92A3F172-803F-4312-9539-3CD6C160021A.jpeg

... Να ταν μόνο ο σκληρός. Ψύκτρα; Τροφοδοτικό;

+100€ από την απλή 1060 6gb για +5% απόδοση στην καλύτερη; Όχι βέβαια. 

Τουλάχιστον σε GTX1070 πάει. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/18/2018 στις 3:32 ΠΜ, radiohead είπε

Δεν χρειαζεται. Για fps gaming ειναι ο ιδανικοτερος σε σχεση αποδοσης τιμης

Τείνω προς τη συνθεση που μου πρότεινες, με GTX 1070Ti και 8600K. Αλλα με αυτό το μονιτορ (ειναι αυτο που προτεινες αλλα 27αρι), αυτη την καρτα (το dexter δεν εχει πια αυτη που μου εδειξες), και θελω να ρωτησω γνωμες για αυτες τις ραμ σε σχεση με αυτες που μου προτεινες. Τα υπολοιπα οπως τα εστειλες. Γνωμες - προτασεις - διορθωσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις κοιτάξει μήπως αγοράσεις κατευθείαν απο ευρωπαικό κατάστημα της EVGA? 

Αυτή τη στιγμή εχει με 650 ευρώ 1080hybrid. Βάλε και ένα 20αρι για 1 ανεμιστήρακι Noctua και έπιασες τις 1080ti με 10βαθμούς κατω σε θερμοκρασία.

Πόσα ακριβώς περισσεύουν για κάρτα?

edit: Έκανα λάθος στην μετατροπή απο τις λίρες που είχε το λινκ που έβαλες . 

Αλλά ας πούνε και άλλοι γνώμη για το concept της hybrid+OC . Η 1070 hybrid (στα 520) πρέπει βγαίνει εντός budget αλλά δεν ξέρω τι ταβάνι έχει , και αν θα ξεπεράσει πάντα την 1070Ti

Επεξ/σία από Dr.Tesla
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Έχεις κοιτάξει μήπως αγοράσεις κατευθείαν απο ευρωπαικό κατάστημα της EVGA? 

Αυτή τη στιγμή παίρνει με 650 ευρώ 1080hybrid. Βάλε και ένα 20αρι για 1 ανεμιστήρακι Noctua και έπιασες τις 1080ti με 10βαθμούς κατω σε θερμοκρασία.

Πόσα ακριβώς περισσεύουν για κάρτα?

Αυτη που εδειξα εγω πιο πανω απο το αγγλικο βγαινει στα 500 με μετατροπη απο λίρες σε ευρω. Δε μπορω να διαθεσω 150 παραπανω. Ασε που δε ξερω αν εχει και νοημα. Δεν ειναι υπερβολη η 1080 για αυτα που φτιαχνω εγω? Συν οτι από,τι μου λενε και τα παιδια εδω, η διαφορα με τη 1070 Ti δεν ειναι τοσο χαοτικη. Ειδικα τωρα που μιλαμε για 1080p gaming κι οχι πιο πανω.

Επεξ/σία από NIKOsVAIO
Δημοσ.
Στις 1/16/2018 στις 10:24 ΜΜ, radiohead είπε

Δώσε ένα πενηντάρι παραπάνω και πάρε αυτά.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57949&cat=1

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=56260&cat=17

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57626&cat=3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57643&cat=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=56472&cat=7

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54384&cat=6

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6

Άν δεν μπορείς βάλε ssd όχι nvme

Στο στήνουν δωρεάν στο vision.

Ram κάρτα γραφικών και οθόνη ό,τι σου είπε ο jean παραπάνω απο dexter.

3 ώρες πριν, NIKOsVAIO είπε

Τείνω προς τη συνθεση που μου πρότεινες, με GTX 1070Ti και 8600K. Αλλα με αυτό το μονιτορ (ειναι αυτο που προτεινες αλλα 27αρι), αυτη την καρτα (το dexter δεν εχει πια αυτη που μου εδειξες), και θελω να ρωτησω γνωμες για αυτες τις ραμ σε σχεση με αυτες που μου προτεινες. Τα υπολοιπα οπως τα εστειλες. Γνωμες - προτασεις - διορθωσεις;

Οριστε ολα τα parts μαζι τα οποια εξεταζω. Καποια γνωμη; Να προσεξω κατι αλλο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NIKOsVAIO είπε

Μια χαρά οι αλλαγές. Η οθόνη γιατί 27; 'Εχεις μεγάλο γραφείο και κάθεσαι μακριά;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, radiohead είπε

Μια χαρά οι αλλαγές. Η οθόνη γιατί 27; 'Εχεις μεγάλο γραφείο και κάθεσαι μακριά;

Ακριβώς. Και βολεύει. Τέλεια λοιπον. Θέλω να κανω ακομα εναν έλεγχο τελικό πριν προχωρήσω στις αγορές και αν δε σου είναι κόπος θα ξαναβάλω μεχρι αυριο μεθαύριο τη λίστα με την τελική συνθεση συγκεντρωμενη σε περιπτωση που εχω αλλαξει κατι, να μου πεις τη γνωμη σου για τελευτάια φορα. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια ολων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...