Προς το περιεχόμενο

Slain: Back from Hell [PS4][PS Vita][Xbox One][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους πηρα σε προσφορα το Slain:Back from Hell ειναι Cross play για vita kai ps4 επισης νομιζω μεχρι της 20 Ιαν θα ειναι σε προσφορα στα 3.74 ευρω.

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP8925-CUSA06465_00-SLAINCROSSBUYUSV

Πραγματικα το παιχνιδι τα σπαει ειχα καιρο να παιξω ενα τοσο απλο και  brutal παιχνιδι....... που πρεπει να πας απο το σημειο Α στο Β

Το στορυ του απλο"Εχεις τον Bathoryn, ενας καταδικασμένος ήρωας σε έναν γοτθικό κόσμο, ο οποίος επιδιώκει να απελευθερώσει έξι καταραμένες σφαίρες από έξι θανάσιμους υπερασπιστές. "" αυτο ειναι ολο..........

Πραγματικα εχω πορωθει παρα πολυ το εικαστικο του περιβαλον η απλοτητα του χειρισμου η απιστευτη μουσικη ....ναι κλασσικο Thrash metal  δεκαετιας 80!!!!

θυμηθηκα εποχες που κραταγα το χαρτζιλικη μου για να παιξω περισσοτερο ghost n goblins........

Η απορια μου ειναι γιατι το βιασαν τοσο πολυ στο metacritic..........Γραφουν οτι ειναι δυσκολο δεν παιζεται κτλ, δεν θα το ελεγα το παιχνιδι ανταποκρινεται σωστα και εχει τον βαθμο δυσκολιας που πρεπει.

Δημοσ.

στους pc - αδες είναι στο GoG απο το 2016 κάτι χρόνια :P

Πράγματι με psplus συνδρομή βγαίνει €3.74

Δε το πας στις προσφορές  ;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sils είπε

Η απορια μου ειναι γιατι το βιασαν τοσο πολυ στο metacritic..........Γραφουν οτι ειναι δυσκολο δεν παιζεται κτλ, δεν θα το ελεγα το παιχνιδι ανταποκρινεται σωστα και εχει τον βαθμο δυσκολιας που πρεπει.

Από wikipedia:

Αναφορά σε κείμενο

Slain! is an action, platformer video game developed by Wolf Brew Games.[1] The game was received negatively at launch, prompted the developers to overhaul and relaunch the game under the title Slain: Back from Hell. Slain: Back from Hell was received more favourably by professional critics.

Αρχικά είχε πολύ κακές κριτικές, και άλλαξαν πολλά πράγματα και το ξανακυκλοφόρησαν υπό τον νέο τίτλο -- και τότε τα πήγε καλύτερα στις κριτικές. Οπότε ίσως κάτι τέτοιο παίζει με το metacritic.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...