Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Εμένα απο 100 φανάκια, ένα έχει χαλάσει, είναι Akasa. Πήρα sticky thermal pad, ούτε το βάρος του δεν κολλάει καλά καλά. Και ναι, έβγαλα το φιλμ απο τις δυο πλευρές, δεν είμαι χαζός... Απορρώ τι QC έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οδοντόκρεμα wtf? Για πρόχειρα αν είναι ανάγκη και για να μη γίνει σκατά η μητρική μπορείς απλώς να σφίξεις καλά την ψύκτρα χωρίς καθόλου πάστα, θα είναι λίγο μεγαλύτερες οι θερμοκρασίες και αν δεν τρέξουμε κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα, απλά π.χ. να χαζέψουμε στο νετ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα....πολλάκις δοκιμασμένο, π.χ. ακόμα και σε pentium D και σε i7 950......το αυτονόητο όχι gaming benching rendering, μόνο προσωρινά αν δεν γίνεται αλλιώς Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Qless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δουλεύει καλύτερα από σκέτο, η οδοντόκρεμα. Δεν το κανεις τούρτα, λίγη βαζεις, δεν χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε [...] Δεν το κανεις τούρτα, λίγη βαζεις, δεν χαλάει. Nutella/Merenda Spoiler (έγραψα και εγώ τη βλακεία μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αυτο που θα κανεις ειναι μια thermal paste οπως π.χ η δυνατοτερη Grizzly kryonaut και αγορα αλλης ψυξης!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα