Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικη λυση της θερμικης παστας

vaggelis7172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!!Θα ηθελα να ρωτησω:υπαρχει εναλλακτικη λυση της θερμικης παστας για την απαγωγη της θερμοτητας του επεξεργαστη?Κατι εχω δει για thermal tapes ή pads οπως αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800 . Ο επεξεργαστης μου ειναι ο AMD A10-5800K με TDP 100W.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 minutes ago, vaggelis7172 said:

Γεια σας παιδια!!Θα ηθελα να ρωτησω:υπαρχει εναλλακτικη λυση της θερμικης παστας για την απαγωγη της θερμοτητας του επεξεργαστη?Κατι εχω δει για thermal tapes ή pads οπως αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800 . Ο επεξεργαστης μου ειναι ο AMD A10-5800K με TDP 100W.Ευχαριστω.

αυτά αφορούν ψύξη vrm, chipset κτλ για την ψύξη του cpu πρέπει να βάλεις πάστα.

• Like 1

5 ώρες πριν, bloodmaniac είπε

αυτά αφορούν ψύξη vrm, chipset κτλ για την ψύξη του cpu πρέπει να βάλεις πάστα.

Για σενα ο καλυτερος τροπος εφαρμογης πως ειναι?μπιζελι στο κεντρο,γραμμη,σταυρος?Εχω δοκιμασει τα 2 πρωτα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με τις θερμοκρασιες.Μου κανει το ιδιο που εχω αναφερει σε παλαιοτερη ερωτηση δηλαδη ωρες ωρες χωρις να κανω τιποτα το fan δουλευει τερμα στροφες,και μαλλον εχω καταληξει οτι ειναι θεμα παστας.

Εγω παλιοτερα απλωνα παστα σε ολο τον cpu αλλα ειδα οτι δεν αξιζει και πλεον απλα βαζω μια καλη ποσοτητα στο κεντρο (χωρις υπερβολες) και απλωνεται απο την πιεση. Τι ψυκτρα εχεις και επισης τι παστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεμα παστας,εκτος και εαν βαζεις 5 κιλα πανω(η παστα μαρκας τζατζικι),δεν ειναι.

Τι ψυκτρα εχεις?

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μακρια από αυτό το παντ που ποσταρες πάνω. Έχει θερμική επαγωγή πλαστελίνης και κολλητική ικανότητα λαδοκολλας.

Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη μλκ...

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 3

13 ώρες πριν, bloodmaniac είπε

Εγω παλιοτερα απλωνα παστα σε ολο τον cpu αλλα ειδα οτι δεν αξιζει και πλεον απλα βαζω μια καλη ποσοτητα στο κεντρο (χωρις υπερβολες) και απλωνεται απο την πιεση. Τι ψυκτρα εχεις και επισης τι παστα;

Εχω μια Zalman cnps 8 Optima.Αλλα τωρα τελευταια εχω βαλει ξανα την μανισια επειδη αγανακτησα οταν μετα απο πολυ προσπαθεια δεν μπορουσα να κεντραρω την aftermarket στο cpu με αποτελεσμα να μου χαλαει την παστα.Ηταν την ημερα που ηθελα να ανανεωσω την παστα.Η παστα ειναι μια Coolermaster E1 IC Essential των 5.50 ευρω.

13 ώρες πριν, Dantε είπε

Θεμα παστας,εκτος και εαν βαζεις 5 κιλα πανω(η παστα μαρκας τζατζικι),δεν ειναι.

Τι ψυκτρα εχεις?

Την μανισια.Πριν ειχα μια Zalman cnps 8 optima.

Με τη μαμα ψυκτρα τοτε μη ψαχνεις πολλα.Ειναι για τα βασικα και ο θορυβος ειναι λογικο επακολουθο.

Η ζαλμαν φαινεται αρκετα ικανοτερη.Τι εννοεις δε μπορουσες να τη κεντραρεις και σου χαλαγε τη παστα?

Παστα βαλε μια σταγονα στο κεντρο,απλωσε την ελαχιστα και βαλε τη ψυκτρα πανω.Μη το ψυριζεις ιδιαιτερα.

3 ώρες πριν, Dantε είπε

Με τη μαμα ψυκτρα τοτε μη ψαχνεις πολλα.Ειναι για τα βασικα και ο θορυβος ειναι λογικο επακολουθο.

Η ζαλμαν φαινεται αρκετα ικανοτερη.Τι εννοεις δε μπορουσες να τη κεντραρεις και σου χαλαγε τη παστα?

Παστα βαλε μια σταγονα στο κεντρο,απλωσε την ελαχιστα και βαλε τη ψυκτρα πανω.Μη το ψυριζεις ιδιαιτερα.

Ειναι πιστευεις λογικο εστω και με την μαμα ψυκτρα,οταν δεν κανω τιποτα,το fan να δουλευει τερμα στροφες?

Στις 16/1/2018 στις 6:51 ΜΜ, vaggelis7172 είπε

εχω δει μερικους poy anti  γ παστα βαζουν οδοντοκρεμα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο ;;  αλλα γ μενα παρε την arctic mx 4 kai  θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα !

55 λεπτά πριν, vaggelis7172 είπε

47 βαθμους.(Με το Speccy)

Κατεβασε το cpu z βαλε το να κανει stress,αστο να τρεχει 5 λεπτα και δες τοτε θερμοκρασια.

Αν 47 ειναι σε idle τοτε ειναι τσιμπημενη παντως.

2 hours ago, life is music said:

εχω δει μερικους poy anti  γ παστα βαζουν οδοντοκρεμα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο ;;  αλλα γ μενα παρε την arctic mx 4 kai  θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα !

Οδοντόκρεμα μόνο αν είναι Κυριακή και δεν υπάρχει μαγαζί ανοιχτό πουθενά και θες να κάνεις οπωσδήποτε κάτι σημαντικό στο pc για 1-2 μέρες ΜΑΞ, αλλιώς δεν.

• 2 μήνες μετά...
Στις Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 στις 9:37 ΠΜ, Sheogorath είπε

Και μακρια από αυτό το παντ που ποσταρες πάνω. Έχει θερμική επαγωγή πλαστελίνης και κολλητική ικανότητα λαδοκολλας.

Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη μλκ...

Γιατι βρε συ.Την ειχα παλια σε καρτες γραφικων(π.χ GTX 580) οπου κολλαγα ψυκτρακια επανω στις μνημες.Ειχα AC Αccelero και δεν ηθελα να τα κολλησω με την κολλα της arctic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...