Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα PS4 Pro και θα ήθελα να αντικαταστήσω μια 47άρα Full HD που έχω με μία καλύτερη 4Κ και (όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται) HDR. Κοιτούσα για την Samsung 6402 55'' αλλά δεν την βρίσκω πλέον σε καλή τιμή οπότε είμαι μεταξύ 49'' 6402 και 55'' 6102. Διάβασα βέβαια για το bleeding effect εδώ και τείνω προς την 55'' 6102. Το budget μου είναι μέχρι και 750-800 ευρώ, δεν με ενδιαφέρει το wide angle (άρα δεν θέλω IPS) και η απόσταση που έχω στο 'playroom' είναι περιπου 1.5 με 2 μέτρα. Έχετε να μου προτείνετε καμμία άλλη εκτός από τις προαναφερθείσες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Την ιδια σκεψη ειχα και εγω και τελικα πηρα χθες49 samsung 8002 το εβαλα στο απλο και ηταν ομορφια τωρα περιμενω και το προ να αγορασω και ειμαι κομπλε  και ακομα ειμαι ασχετος με game mode kai hdr αν τα ενεργοποιοω η οχι παντως καλη επιτυχια.  Και τοΠιοσημαντικο 860 ευρω ανεχεις πιστωτικη eurobank. Apo to plaisio

Δημοσ.

Να προτείνω και την Sony XE9005 στα 960 ευρώ περίπου αν διαθέτεις κάρτα eurobank, μιας και αυτήν προτείνουν οι γνώστες των τηλεοράσεων, και έπειτα από άπειρες ώρες διαβάσματος και συγκρίσεων σε διάφορα ξένα sites. Εκεί η συγκεκριμένη εμφανίζεται ανώτερη της MU8000. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν έχω κάρτα Eurobank και δεν προλαβαίνω να βγάλω μέχρι και αύριο που λήγει η προσφορά από το Πλαίσιο :( Για τη Sony έχω διαβάσει και εγώ καλά λόγια, απλά ξεφεύγει από το budget μου. Η ερώτηση μου είναι πόσο καλύτερη είναι η 6402 από την 6102 για το σκοπό που τη θέλω (games) και αν θα πρέπει να προτιμήσω το μεγαλύτερο μέγεθος (6402 49'' vs 6102 55'') ή το καλύτερο panel (6402 >> 6102).

Δημοσ.

για την σαμυ 6402 διαβαζω πολυ καλα σχολια και γενικα οι σαμυ προτεινονται για gaming 

τωρα για την αποσταση που εισαι 1.5-2 μετρα καλυτερα σε 49 να πας γιατι με 55 θα στραβωθεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, christs είπε

Να προτείνω και την Sony XE9005 στα 960 ευρώ περίπου αν διαθέτεις κάρτα eurobank, μιας και αυτήν προτείνουν οι γνώστες των τηλεοράσεων, και έπειτα από άπειρες ώρες διαβάσματος και συγκρίσεων σε διάφορα ξένα sites. Εκεί η συγκεκριμένη εμφανίζεται ανώτερη της MU8000. 

+1

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Πριν λίγες μέρες πήρα την  55 mu6402 απο you. στα 740 ευρω. Τώρα την εχει 790..........

Για τα λεφτά της ακόμα και στα 790 είναι τίμια τηλεοραση. Προσωπικά ίσως ειναι η καλυτερη αγορά που έχω κάνει ποτε μου. Με βάση φυσικα τα λεφτά που έδωσα.

Η 8002 και XE9005 φυσικότατα είναι πολυ καλύτερες τηλεοράσεις που προτείνουν τα παιδια αλλά ξεφευγουν απο το budget που έχεις ορίσει.

Μόνο πρόσεξε πως αν κασταλάξεις μην πάρεις την 49 6402........βγάζει πολύ bleeding ενώ η 55αρα οχι.

Δημοσ.

Εβαλα τη 49 αρα 8002 για ν α παιξω με ps4   στο game mode και αυτοματα απενεργοποιοει τοhdr  oυπαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι μονοστο ps4 pro αυτοματαενεργοποιετε καιτοhdr gia ps4 einai μονο διακοσμητικο κουφαθηκα ισχυει αυτο?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Ailoyros είπε

Εβαλα τη 49 αρα 8002 για ν α παιξω με ps4   στο game mode και αυτοματα απενεργοποιοει τοhdr  oυπαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι μονοστο ps4 pro αυτοματαενεργοποιετε καιτοhdr gia ps4 einai μονο διακοσμητικο κουφαθηκα ισχυει αυτο?

Ο υπάλληλος για να βόσκει πρόβατα είναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ailoyros είπε

Έχεις το απλο PS4 ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το απλο απλα ρε παιδι μου διαβαζ γιαhdr kaihdr 10 1000 και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις και οταν ειδα να απενεργοποιειτε κουφαθηκα ξερω οτι με τοπρο παιζει. Απλα στο κουτιτουps leei kaihdr  τι εννοει ο ποιητης δηλαδη  και μια ερωτηση game mode τι ειναι τελικα ?μου λεει οταν τοενεργοποιοω χανω απο γραφικα αλλα κερδιζω σε in put lag ?και δηαλαδη εγω που παιζω απλα παιχνιδια οχι δηλαδη ονλαιν τοσο πολυ εχω θεμα  αν παιζω χωριςgame mode?

Και για να ανφερω γιατην τβ. Σε απλο παντα πς  σε game mode without hdr uncharted 5 πεντακαθαρο λιγο πιοξεπλυμενο τοχρωμα αλλα πιο ωραιο μου φανηκε απο επιλογη hdr tv without game mode το εκανε πολυ φωτεινο  βεβαια ακομα το δουλευω καιακουω γνωμες

Επεξ/σία από Ailoyros
Συμπληρωμα
Δημοσ.

Ailoyros, με πιστόλι στον κρόταφο γράφεις;

Πληκτρολόγησε λίγο πιο αργά αν θες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Ailoyros είπε

Ναι το απλο απλα ρε παιδι μου διαβαζ γιαhdr kaihdr 10 1000 και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις και οταν ειδα να απενεργοποιειτε κουφαθηκα ξερω οτι με τοπρο παιζει. Απλα στο κουτιτουps leei kaihdr  τι εννοει ο ποιητης δηλαδη  και μια ερωτηση game mode τι ειναι τελικα ?μου λεει οταν τοενεργοποιοω χανω απο γραφικα αλλα κερδιζω σε in put lag ?και δηαλαδη εγω που παιζω απλα παιχνιδια οχι δηλαδη ονλαιν τοσο πολυ εχω θεμα  αν παιζω χωριςgame mode?

Και για να ανφερω γιατην τβ. Σε απλο παντα πς  σε game mode without hdr uncharted 5 πεντακαθαρο λιγο πιοξεπλυμενο τοχρωμα αλλα πιο ωραιο μου φανηκε απο επιλογη hdr tv without game mode το εκανε πολυ φωτεινο  βεβαια ακομα το δουλευω καιακουω γνωμες

Δεν σε πολυκαταλαβαινω τι γράφεις αλλα αφού έχεις το PS4 το απλό αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζει HDR η κονσόλα..........για αυτό και δεν το ενεργοποιεί η τηλεόραση.

Λάθος νομίζω υποστηρίζει τελικα

για περισσότερα δες εδω

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/system---hardware/sound---screen/ps4--how-to-get-hdr/

https://www.digitaltrends.com/home-theater/how-to-set-up-hdr-gaming-on-ps4-and-ps4-pro/

Επεξ/σία από Tiphonas
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας, πριν λίγο παρήγγειλα την 55MU6402, θα ενημερώσω για εντυπώσεις!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια υποστηριζει hdr με κοπο το βρηκα απλα δουλευω  τις ρυθμισεις  και εχω το απλο καλωδιο hdmi akoma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...