nammo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχει καταφέρει κανείς να δεί την αμερικανική έκδοση του Google Play Store όσο βρίσκεται στην Ελλάδα; Και σκεφτείτε κάτι πρακτικά: Ένας Αμερικάνος που διακοπεύει Ελλάδα τότε ποια έκδοση βλέπει; Τέλος πάντων έχω δημιουργήσει και παράλληλο Payment Profile με έγκυρη αμερικανική δ/νση και τρόπο πληρωμής το Paypal αλλά υποπτεύομαι ότι αμα δε του βάλεις κάρτα πιστωτικού ιδρύματος ΗΠΑ τότε ακόμη κι αν μπαίνεις με VPN δε πρόκειται να δείξει άλλη έκδοση. Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι το πετυχαίνουν σε άλλες χώρες και μάλιστα με ευκολία...
jardan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχω το αμερικάνικο store και είμαι Πολωνία. απλά έπρεπε να συνδεθώ μέσω vpn να αλλάξω χώρα και να βάλω στοιχεία από διεύθυνση Αμερικής. Μετά από 30 μέρες βλέπω το αμερικάνικο store. Άνοιξα λογαριασμό στο αμερικάνικο paypal και στέλνω εκεί λεφτά από το πολωνικό paypal όταν χρειάζομαι. Αλλά να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι τα ευρωπαϊκά store έχουν καλύτερες προσφορές. 1
nammo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jardan είπε Έχω το αμερικάνικο store και είμαι Πολωνία. απλά έπρεπε να συνδεθώ μέσω vpn να αλλάξω χώρα και να βάλω στοιχεία από διεύθυνση Αμερικής. Μετά από 30 μέρες βλέπω το αμερικάνικο store. Άνοιξα λογαριασμό στο αμερικάνικο paypal και στέλνω εκεί λεφτά από το πολωνικό paypal όταν χρειάζομαι. Αλλά να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι τα ευρωπαϊκά store έχουν καλύτερες προσφορές. Δεν αμφιβάλλω καθόλου όσον αφορά τις προσφορές. Το πρόβλημα μου εμένα είναι κάποιες εφαρμογές π.χ. Microsoft Edge, Cortana κτλ. Χμμμ, οπότε λές να ξαναβάλω σε δράση το αμερικάνικο προφίλ στις πληρωμές όσον είμαι συνεδεμένος με VPN και μετά απλά να περιμένω να δώ;
jardan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το VPN το χρειάζεσαι μόνο για να αλλάξεις χώρα, ώστε η google να νομίζει ότι βρίσκεσαι εκεί. αλλιώς δεν μπορείς να αλλάξεις χώρα (τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα). Μετά δεν το χρειάζεσαι, συνδέεται απευθείας στο store της χώρας που επέλεξες. Είναι το ερώτημα που έθεσες για τους Αμερικανούς που κάνουν διακοπές, βλέπουν το store της χώρας τους.
nammo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, jardan είπε Το VPN το χρειάζεσαι μόνο για να αλλάξεις χώρα, ώστε η google να νομίζει ότι βρίσκεσαι εκεί. αλλιώς δεν μπορείς να αλλάξεις χώρα (τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα). Μετά δεν το χρειάζεσαι, συνδέεται απευθείας στο store της χώρας που επέλεξες. Είναι το ερώτημα που έθεσες για τους Αμερικανούς που κάνουν διακοπές, βλέπουν το store της χώρας τους. Εγώ άλλαξα payment profile χωρίς να έχω μπεί με VPN. Σίγουρα λέμε για το ίδιο πράγμα έτσι; Εντάξει θα το δοκιμάσω με τη σειρά που το έθεσες και θα γράψω τι συνέβη.
jardan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω που βρίσκεσαι και τι κάνεις, αλλά εμένα στην Πολωνία δεν με άφηνε να επιλέξω άλλο store χωρίς VPN. Όπως σου είπα όμως, VPN μόνο για να αλλάξω την χώρα, μετά δεν χρειάζεται. και θα πάρει μερικές μέρες μέχρι να σου δείξει το άλλο store (νομίζω πήρε 1-2 μήνες σε εμένα).
nammo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/18/2018 στις 11:07 ΠΜ, jardan είπε Δεν ξέρω που βρίσκεσαι και τι κάνεις, αλλά εμένα στην Πολωνία δεν με άφηνε να επιλέξω άλλο store χωρίς VPN. Όπως σου είπα όμως, VPN μόνο για να αλλάξω την χώρα, μετά δεν χρειάζεται. και θα πάρει μερικές μέρες μέχρι να σου δείξει το άλλο store (νομίζω πήρε 1-2 μήνες σε εμένα). Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ πολύ. Η συμβουλή σου ήταν αυτή που διαλεύκανε το κώλυμα μου. Μπήκα όσον ήμουν συνεδεμένος με VPN και άλλαξα Payment Profile και voila είδα με ένα refresh το αμερικάνικο Google Play Store! Τι να πώ, ήταν μια λεπτομέρεια που ενδεχομένως να εξορύγνεια αν εξέταζα πολύ σοβαρά το ζήτημα αλλά τόσο γρήγορα όσο οι απαντήσεις της κοινότητας μάλλον δύσκολο. Οπότε για σούμα, για τους υπόλοιπους: Μπορούμε αμέσως να δούμε αμερικανικό Google Play Store στην Ελλάδα αρκεί να φτιάξουμε το ανάλογο Payments Profile με τα απαραίτητα αμερικάνικά στοιχεία (στοιχεία αλληλογραφίας βασικά) όσον είμαστε συνδεδεμένοι μέσω VPN σε αμερικανικό διακομιστή! Φαντάζομαι, εν συνεχεία, ότι οι πληρωμές γίνονται μόνο μέσω Paypal Balance καθώς δε μπορούμε να προσθέσουμε κάρτα απο ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα!
jardan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, nammo είπε Φαντάζομαι, εν συνεχεία, ότι οι πληρωμές γίνονται μόνο μέσω Paypal Balance καθώς δε μπορούμε να προσθέσουμε κάρτα απο ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα! Ναι, μέσω αμερικάνικου paypal (μεταφορά από ελληνικό paypal) ή με αμερικάνικη χρεωστική κάρτα (από online service) ή με αμερικάνικη δωροκάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα