dj_takis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Όχι απλά έπαιξε, αλλά δεν έκανε κιχ. Ότι μου είπες έκανα και δούλεψε κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά. Δοκίμασα πρώτα στο ίδιο υποδίκτυο και δεν χρειάστηκε ν' αλλάξω σε δεύτερο. Στο ίδιο δούλεψαν όλα οπότε απέφυγα και τις ρυθμίσεις στο pc για τη κάρτα δικτύου (ούτε καν ήξερα ότι γίνεται αυτό). Και με έξτρα καλώδιο έχω πρόσβαση και στα δυο ρούτερ. Και ddns και wifi και όλα μπορούν να γίνουν πλέον από το 9980. Για OpenWRT έχουμε μέλλον ακόμα, αν και στο τέλος εκεί θα καταλήξω, το ξέρω. Δεν ξέρω βέβαια αν μετά από φλασάρισμα σε OpenWRT, μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω σε μαμά firmware. Όχι ότι θα μου χρησιμεύσει σε κάτι, αλλά κουβέντα να γίνεται. Και πάλι σε υπερευχαριστώ για τις οδηγίες σου jkoukos.
jkoukos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει δυνατότητα να γυρίσεις πάλι πίσω στο εργοστασιακό firmware, αλλά δεν έχει νόημα εκτός αν θέλεις να το δώσεις ή το πουλήσεις σε άλλον. 1
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 16/1/2018 at 8:50 PM, jkoukos said: Αν παίρνεις από καμπίνα, τότε είναι λόγω vectoring. Ο κανονισμός απαγορεύει χρήση μη συμβατών συσκευών, όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και το 9980 δεν είναι συμβατό. Προφανώς ενεργοποιήθηκε και σε σένα η υπηρεσία και όπως σε όλους σε αντίστοιχη περίπτωση, πέφτει κόφτης σε χαμηλές ταχύτητες μέχρι να μπει στην γραμμή συμβατή συσκευή. Υπόψη ότι ο κανονισμός αναφέρει ότι αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς μη συμβατή συσκευή, ο πάροχος έχει την επιλογή να σου διακόψει πλήρως την σύνδεση (φυσικά μετά από σχετική ενημέρωση). Από την κατασκευάστρια εταιρεία δεν υπάρχει λύση κι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα προβεί σε αναβάθμιση αφού πουλά άλλες συμβατές με το vectoring. Η μόνη διαθέσιμη λύση είναι να του περάσεις LedeWRT (OpenWRT) που έχει κανονικά υποστήριξη, αλλά προς το παρόν (και μέχρι σήμερα) δεν δουλεύει η μπάντα των 5GHz. Διαφορετικά βάζεις το Zyxel σε bridge mode να δουλεύει ως modem μόνο και την κλήση ΡΡΡ να την κάνει το 9980 που θα είναι ο κύριος router. απορω τι γινεται αν και ως τωρα μονο πιλοτικα εχει γινει οταν ενας δευτερος παροχος βαζει Kv διπλα στο kv του οτε.εχω ακουσει για πιλοτικο αλλα δεν ξερω αν εχει ενεργοποιηθει.vectoring και οι 2 δεν γινεται.αν παιξει ο ενας απο τους δυο τοτε ποιο το νοημα. Quote poulinos δε νομίζω να είναι bug. Απλά δεν τα έχω κάνει σωστά, οπότε γιατί να δουλέψει; Θεωρώ ότι θα γίνουν όλα πλέον με τις οδηγίες του jkoukos. Και πάλι ευχαριστώ. Θα επανέρθω να ενημερώσω πώς πήγαν τα πράγματα. (Αν έχω ίντερνετ φυσικά) ναι μαλλον εχουν γινει λιγο μπερδεμα επειδη υπαρχουν πολλοι τροποι για να παιξει καποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα