Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα φύγω Αίγυπτο την επόμενη βδομάδας και ειναι πολυ φθηνά τα πραγματά εκει και θα ηθελα να αρπάξω την ευκαιρία να αγοράσω iPhone X η 7 η 8 και να το φέρω Ελλάδα!

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Αν το αγοράσω θα μπορέσω να το λειτουργήσω στην Ελλάδας χωρίς κανένα θέμα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν στην Ελλάδα στις εξής μπάντες:

• 2G: 900 + 1800 ΜHz
  • 3G: 900 + 2100 MHz
  • 4G: 800 + 1800 + 2600 MHz

Το iPhone από όσο ξέρω είναι συμβατό με όλες τις παραπάνω συχνότητες, οπότε από εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα.  Αλλά δε γνωρίζω εάν τα κινητά στην Αίγυπτο είναι κλειδωμένα σε κάποιον τοπικό πάροχο.  Σε αυτήν την περίπτωση ΔΕ θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ, εκτός και αν το ξεκλειδώσεις.

Εάν είναι ξεκλείδωτα (Factory Unlocked), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά.

ΥΓ.  Εάν επιτρέπεται, τι τιμές παίζουν στην Αίγυπτο για τα iPhone?

Επεξ/σία από idefixius
Δημοσ.

Εγώ σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω Iphone 6s (Γιατί το σκέφτομαι) από εδώ Ελλάδα θα έχω πρόβλημα όταν πάω Αγγλία; (Σε λίγες μέρες)

Δημοσ.

Για τις χώρες της Ευρώπης δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητα, εκτός φυσικά του διαφορετικού φορτιστή που θα χρειαστείς στην Αγγλία.  

Δημοσ.
18 ώρες πριν, idefixius είπε

Tα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν στην Ελλάδα στις εξής μπάντες:

• 2G: 900 + 1800 ΜHz
  • 3G: 900 + 2100 MHz
  • 4G: 800 + 1800 + 2600 MHz

Το iPhone από όσο ξέρω είναι συμβατό με όλες τις παραπάνω συχνότητες, οπότε από εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα.  Αλλά δε γνωρίζω εάν τα κινητά στην Αίγυπτο είναι κλειδωμένα σε κάποιον τοπικό πάροχο.  Σε αυτήν την περίπτωση ΔΕ θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ, εκτός και αν το ξεκλειδώσεις.

Εάν είναι ξεκλείδωτα (Factory Unlocked), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά.

ΥΓ.  Εάν επιτρέπεται, τι τιμές παίζουν στην Αίγυπτο για τα iPhone?

Δεν γνωρίζω ακομα Κυριακή Θα κατεβω αλλα μου είπαν πριν επίσης ότι κάποια πράγματα που ειναι International πολυ πιθανόν Να μην εχει μεγάλη διαφοράς όποτε ακομα Σκέφτομαι να  το Αγοράσω Από δω ή απο εκει κάτω 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Elvis Lod είπε

Δεν γνωρίζω ακομα Κυριακή Θα κατεβω αλλα μου είπαν πριν επίσης ότι κάποια πράγματα που ειναι International πολυ πιθανόν Να μην εχει μεγάλη διαφοράς όποτε ακομα Σκέφτομαι να  το Αγοράσω Από δω ή απο εκει κάτω 

Εσύ δηλαδή πόσο φτηνά περίμενες αντέ εδώ αν παίζει στα 1100€ με 2 χρόνια εγγύηση ενώ εκεί θα κάνει 1010€ και με 1 χρόνο εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...