Προς το περιεχόμενο

Galaxy S7 Edge ή I-phone 6S (Συμβουλή)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα χρειαστώ τις συμβουλές σας..αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος S7 Edge έχει λίγο καιρό που μου έπεσε και έσπασε η οθόνη, έχω προσφορά να το πουλήσω 150€ τώρα σκέφτομαι να βάλω μερικά ακόμα χρήματα και να πάρω ξανά το s7 edge μεταχειρισμένο (δεν έχω κανένα παράπονο) ή να το αλλάξω σε Ι phone 6s, τι πιστεύεται θα άξιζε αυτή η αλλαγή ή η διαφορά είναι πολύ μεγάλη;;
***Ή στην χειρότερη s6 vs 6s*** 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, IgnaKing είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα χρειαστώ τις συμβουλές σας..αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος S7 Edge έχει λίγο καιρό που μου έπεσε και έσπασε η οθόνη, έχω προσφορά να το πουλήσω 150€ τώρα σκέφτομαι να βάλω μερικά ακόμα χρήματα και να πάρω ξανά το s7 edge μεταχειρισμένο (δεν έχω κανένα παράπονο) ή να το αλλάξω σε Ι phone 6s, τι πιστεύεται θα άξιζε αυτή η αλλαγή ή η διαφορά είναι πολύ μεγάλη;;
***Ή στην χειρότερη s6 vs 6s*** 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εφόσον μπορείς να πάρεις πάλι το ίδιο και δεν έχεις παράπονο, δεν υπάρχει δίλημμα 

Δημοσ.

Υπάρχει δίλημμα γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στην άλλη πλευρά δεν είχα ποτέ iphone, για αυτό ρώτησα αν αξίζει την αλλαγή ή η διαφορά τους είναι μεγάλη και δεν αξίζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, IgnaKing είπε

Υπάρχει δίλημμα γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στην άλλη πλευρά δεν είχα ποτέ iphone, για αυτό ρώτησα αν αξίζει την αλλαγή ή η διαφορά τους είναι μεγάλη και δεν αξίζει.

Πάρε το iPhone να σου φύγει σαν συσκευή δεν είναι κακό...  Σε μια δυο μέρες θα το χεις συνηθίσει 

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω, απλά φοβάμαι μην η διαφορά στην απόδοση είναι τόσο μεγάλη που το μετανιώσω, σίγουρα το γκάλαξι είναι καλύτερο και το ξέρω απλά και το μηλαράκι αν είναι έστω και λίγο πιο κάτω δεν έχω θέμα αρκεί μην είναι τεράστια η διαφορά ποιότητας.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, IgnaKing είπε

Αυτό σκέφτομαι να κάνω, απλά φοβάμαι μην η διαφορά στην απόδοση είναι τόσο μεγάλη που το μετανιώσω, σίγουρα το γκάλαξι είναι καλύτερο και το ξέρω απλά και το μηλαράκι αν είναι έστω και λίγο πιο κάτω δεν έχω θέμα αρκεί μην είναι τεράστια η διαφορά ποιότητας.

Τι περιμενεις να σου πουμε παραπανω εμεις σε αυτο?Θες να σου αναλυσω κατεβατο που συγκεκριμενα το 6s δεν αξιζει να το προτιμησεις?Πιστευω το ξερεις και μονος σου. Τωρα αν θες να σου φυγει η καψα για iphone τιμησε το,αλλιως να ξερεις οτι δεν αξιζει πια(ειδικα το 16gb μοντελο).Αν ελεγες εστω για 7plus ξερω γω(αν και δεν θα εχεις θυρα ακουστικων εκει)τοτε θα σου ελεγα οκ.

Δημοσ.

Ρώτησα γιατί κάποιος μπορεί να έχει την εμπειρία και από τα 2 συγκεκριμένα κινητά, το ξέρω ότι είναι καλύτερο αλλά δεν ήξερα ότι είναι ολόκληρο κατεβατό όπως λες, επίσης με τα 16gb τι γίνεται, κρατάει πολύ το λογισμικό;

Δημοσ.

Και για μένα που μου αρέσει αρκετά το iOS ώστε να αλλάζω σε αυτό κάθε 2 χρόνια περίπου (1 χρόνο android. 1 χρόνο iOS), δεν θα έπρεπε να είναι δίλημμα το συγκεκριμένο.
Για να μην προτιμήσεις το s7 edge, θα σου έλεγα από iPhone 7 και πάνω.

Μπορείς να πάρεις το 6s να σου φύγει η απορία και αν δεις ότι το iOS σου αρέσει αρκετά, αλλάζεις αργότερα σε κάποιο πιο καινούριο μοντέλο, αλλιώς το πουλάς με μικρή χασούρα και πας πάλι σε android.

2 λεπτά πριν, IgnaKing είπε

Ρώτησα γιατί κάποιος μπορεί να έχει την εμπειρία και από τα 2 συγκεκριμένα κινητά, το ξέρω ότι είναι καλύτερο αλλά δεν ήξερα ότι είναι ολόκληρο κατεβατό όπως λες, επίσης με τα 16gb τι γίνεται, κρατάει πολύ το λογισμικό;

Περίπου 12 θα έχεις ελεύθερα. Αν δεν κατεβάζεις μεγάλες εφαρμογές/παιχνίδια και τις φωτογραφίες σου τις αποθηκεύεις στο cloud δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Μετα και το τελευταιο Ios δεν ξερω ποσο μενει διαθεσιμο. Επισης γραφεις μεν για iphone 6s αλλα δεν γραφεις καινουργιο ή μτχ.Το λεω αυτο γιατι φυσικα οι τιμες αλλαζουν ειδικα αναλογα και με τις διαφορετικες εκδοσεις.

Προφανως και ειναι πολυ λιγος χωρος για εφαρμογες,φωτογραφιες,video και παιχνιδια με τα updates τους σε βαθος χρονου.

Για το S7 edge παντως μιας και σου κανει εντυπωση ας σου αναφερω ενα μικρο προχειρο κατεβατο.

Καλυτερη αναλυση οθονης(2560x1440) και panel

Μεγαλυτερη οθονη(5.5ιντσες vs 4.7 του 6s)

μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος(32gb βασικο μοντελο)με δυνατοτητα επεκτασης μεσω micro sd

γρηγορη φορτιση

Μεγαλυτερη μπαταρια και καλυτερη αυτονομια(ειδικα αυτο τα Iphone παντα τα ποναγε)

Ασυρματη φορτιση

Αδιαβροχο

Χαμηλοτερος δεικτης ακτινοβολιας sar(για οποιους το κοιτανε)

Καλυτερη καμερα

Δεν λεω οτι το s7 edge ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει,απλα μεταξυ των 2 παραπανω συγκεκριμενα η ζυγαρια γερνει ασχημα προς το S7 edge.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο και μόνο η διαφορά στην οθόνη είναι μεγάλο προβάδισμα για το edge.

Και ips και σχετικά χαμηλή ανάλυση του iphone, αν τα βάλεις δίπλα με το edge η διαφορά είναι χαώδης.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Μιας και κάτοχος s7 edge δεν βγάζει κιχ το κινητό φυσάει, ίσως πάρω το μήλο να μου φύγει η κάψα αν δω ότι δεν αξίζει θα το γυρίσω πάλι στο σ7 κάπως έτσι το σκέφτομαι, απλά δεν θέλω να λαγκάρει πρώτα από όλα.

Δημοσ.

Μόνο την οθόνη θα έδινα στο s7, η διαφορά ανάμεσα στα λογισμικά είναι αυτή που όντως είναι χαώδης. Να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο δεν θα λαγκάρει το Iphone αλλά θα είναι και πολύ πιο γρήγορο από το s7 σου (εδώ το 6s είναι πιο γρήγορο από το S8). Πάρε μήλο και δεν σε βλέπω να γυρίζεις σε Android.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, IgnaKing είπε

Πιστεύω αξίζει την δοκιμή, έτσι για να δω πως ρολάρει και το iOS..

To ios μια χαρα ρολαρει,η εταιρεια πισω απο αυτο ειναι που ειναι για φτυσιμο και αναγκασε ποσο κοσμο να κοιταξει σε android κινητα αν και ηταν ικανοποιημενοι με το Ios.Τελος παντων οτι θελεις κανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...