Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι σπουδαια εξειδικευμενα τεστ, στην πραξη μια χαρα το βλεπεις,
για παραδειγμα παιζεις ο,τι θελεις και τσεκαρεις επιτοπου συμπεριφορα του :-)

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, frapes87 είπε

Και κάτι άλλο να ρωτήσω. Για τέστ σταθερότητας έχω το prime αλλά βλέπω ότι θέλει πολλές ώρες τέστ. Υπάρχει κάτι πιο γρήγορο?

Αφού σε ενδιαφέρει gaming χρήση. Δοκίμασε ένα benchmark της unigine. Σε 5-6 λεπτά καθαρίζεις. Αν βγάζει το τεστ , απίθανο να έχει πρόβλημα σε game .

Δημοσ.

Στην πραξη: αν ειναι σταθερος σε ολα οσα κάνεις δεν σε αφορα τρελα αν βγαζει ενα συγκεκριμενο τεστ
:lol:
και αντιστροφα τι να το κανεις αν βγαζει ενα δυσκολο τεστ αλλα δεν ειναι σταθερο σε αυτα που κανεις?

Δημοσ.

Δεν προκειται να δεις επεξεργαστη με 8νηματα να τερματιζει στο PUBG. Αυτο που κραταει τα fps χαμηλα και την καρτα underutilized ειναι το single thread performance. Γιαυτο βλεπεις και 1 πυρηνα να χτυπαει και 80+% στο video. 

Βεβαια το video που εβαλες ειναι πριν το patch, μετα το patch παιζει να εχει παρει και ενα +30% πανω στα fps.

Δημοσ.

Τα φώτα σας κύριοι. Μέχρι στιγμής είμαι στα 3,4 (cpu-z) ή 3,6 (Stress tests)

FSB 180

multi 19

και τα ρεύματα στα όρια που μου προτείνατε δέν ξέρω άμα φαίνεται στο HW . Επίσης να ρωτήσω στο gpu-z μένουν σταθερές οι τιμές στο core speed ή ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με την χρήση

Δεν είμαι σίγουρος για τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στην ram.  είχε κάποια αυτόματα xmp στα bios για 1600

oc res.PNG

Καταγραφή.PNG

Καταγραφή2.PNG

Καταγραφή3.PNG

Superposition_Benchmark_v1.0_3361_1516568591.png

Δημοσ.

η 650 ειναι πολυ κακη για pubg κλπ,αποδιδει πολυ χειροτερα απο μια 660 (ουτε καν τι) υπαρχει και σχετικο βιντεο,δεν σε κραταει ιδιαιτερα πισω ο επεξεργαστης...βγαζεις περιπου....100 στο σινεμπενς σινγκλε κορ ισως 103,ειναι αρκετο για να παιξεις θεωρητικα.....αν μπορεις να τον βαρεσεις παραπανω βαρα....τασεις εισαι 1.2 βολτ(τιποτα) ,1.40 volt αντεχει και προτεινει η ιντελ μαξ για τον ι5 750 κλπ 1156 σειρα..μητρικη εχεις παρα μα παρα πολυ δυνατη,πιστευω με αναλογη ψυξη τουλαχιστον 4 πρεπει να βαρεσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Liwmenos123 είπε

η 650 ειναι πολυ κακη για pubg κλπ,αποδιδει πολυ χειροτερα απο μια 660 (ουτε καν τι) υπαρχει και σχετικο βιντεο,δεν σε κραταει ιδιαιτερα πισω ο επεξεργαστης...βγαζεις περιπου....100 στο σινεμπενς σινγκλε κορ ισως 103,ειναι αρκετο για να παιξεις θεωρητικα.....αν μπορεις να τον βαρεσεις παραπανω βαρα....τασεις εισαι 1.2 βολτ(τιποτα) ,1.40 volt αντεχει και προτεινει η ιντελ μαξ για τον ι5 750 κλπ 1156 σειρα..μητρικη εχεις παρα μα παρα πολυ δυνατη,πιστευω με αναλογη ψυξη τουλαχιστον 4 πρεπει να βαρεσεις

Πριν από λίγο έκανα πρώτη φορά στην ζωή μου overclock θέλω να το πάω στα 4 και παραπάνω αλλά δεν έχω ιδέα αν αυτή την στιγμή το έχω κάνει σωστά. Την 650 μην την κοιτάς. Προσπαθώ να κάνω oc για να αγοράσω καινούργια. 1050 to ή και 1060 

Δημοσ.

Το hwmonitor ξεκίνα το ΠΡΙΝ τρέξεις τα benchmarks και αφού ολοκληρωθούν , το τσεκάρεις για να δεις τις μέγιστες θερμοκρασίες σε cpu, system , gpu κτλ

Τώρα το άνοιξες προφανώς μετά και δείχνει θερμοκρασίες σε idle που δεν λένε τίποτε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

γιατι οχι Χ20? ;)

Ram φαινεται να εισαι @ 1800, οπως ειχα γραψει ενας γενικος "κανονας":
1600αρες (συνηθως) μπορουν να ανεβουν 1800 και ειναι μια χαρα οφελος
Καταγραφή.PNG

x20 που με ρώτησες στο δεύτερο τέστ που έκανα 20χ 160 μπήκε windows αλλά δέν λειτουργούσε σωστά και "crashare" μήνυμα απο τα windows κάτι έγινε με το ρεύμα και περέπει να γίνει restard οπότε το άφησα 19. Αυτό με τις ram που μου λές εννοείς να ενεργοποιήσω το xmp που είναι για 1800?

8 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Το hwmonitor ξεκίνα το ΠΡΙΝ τρέξεις τα benchmarks και αφού ολοκληρωθούν , το τσεκάρεις για να δεις τις μέγιστες θερμοκρασίες σε cpu, system , gpu κτλ

Τώρα το άνοιξες προφανώς μετά και δείχνει θερμοκρασίες σε idle που δεν λένε τίποτε.

το hw το έβαλα μήπως φαίνονται τα ρεύματα. Στα τέστ δίνει 62 και το hw εκέινη την στιγμή 56. Ψιλονορμάλ θερμοκρασίες μου φαίνονται

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Μα εισαι @ 1800 -> 899.9 Χ 2 =..? :D

Ναι οκ είμαι καλά τα λές εσύ απλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω. 899,9 dram frequency το βλέπω αλλά γιατί χ2? είναι το fsb που γράφει απο κάτω? είναι 2 modules ή είναι 2gb

Σίγουρα σου φαίνεται χαζό έτσι όπως σε ρωτάω αλλά καταλαβαίνεις επειδή όπως είπα δέν ξέρω αλλά προσπαθώ να μάθω:wacko::huh:

Δημοσ.

Σε κάθε κύκλο ρολογιού μεταφέρονται δύο φορές δεδομένα, άρα τα 800MHz DDR ισοδυναμούν με 1600MHz.

https://www.pcsteps.gr/24777-ταχύτητα-μνήμης-ram/

Μπορεις να δοκιμασεις: 19 Χ 190 & 19 Χ 200, αν καθησει το τελευταιο
τσεκαρεις να παιζουν και οι μνημες σου μεταξυ 1600-1866 (~το πολυ),
μετα μενεις εκει (3.8, ειναι καλα!) και βλεπεις τη νεα καρτα γραφικων
:)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...