Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ποτέ δεν πρέπει να ξεπεράσεις τις μέγιστες ανεκτές τιμές που είναι:

VCore: 1.40
PLL: 1.9
QPI/Vtt/IMC: 1.3

• Thanks 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελος για το χειρισμο των μνημων -> αν θελεις να ανεβασεις και αυτες, θα πρεπει να τσεκαρεις:
τι μπορουν να κανουν οι δικες σου, γενικοτερα παντως 8GB @ 1600 δεν ξεπερνουν @ 1800 MHz.

..1.40 δεν εχω δωσει ομως ποτε, χεχε :P
..1.25 max και οπου μας ανεβαζε αυτο B)
παρεπιπτοντως δεν ηταν & τοσο λιγο το αποτελεσμα,
οποτε τελικως, δεν χρειαστηκε στη πραξη υπερβαση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να σας πώ την αλήθεια εμένα πιο πολύ με μπερδεύουν οι έξτρα ρυθμίσεις που πρέπει να απενεργοποιήσω όπως το turbo boost και αυτά εκεί το χάνω πιο πολύ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frapes87 είπε

Να σας πώ την αλήθεια εμένα πιο πολύ με μπερδεύουν οι έξτρα ρυθμίσεις που πρέπει να απενεργοποιήσω όπως το turbo boost και αυτά εκεί το χάνω πιο πολύ.

Στο video Που σου έστειλα έχει τα βασικά που πρέπει να απενεργοποιήσεις 

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και καποιες αυτοματοποιημενες προκατ επιλογες της Asrock -οπως φαινεται και απο τα παραπανω review-
που μπορεις να δοκιμασεις, για παραδειγμα στα 3.6. Οπου αν τις δεχθει ισως θα μπορουσες να μην δεις περισσοτερα.
Δεν ειναι παντοτε το καλυτερο σε σχεση με finetuning, αλλα ορισμενες φορες δουλευει αμεσα-απλα-αποτελεσματικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε

Υπαρχουν και καποιες αυτοματοποιημενες προκατ επιλογες της Asrock -οπως φαινεται και απο τα παραπανω review-
που μπορεις να δοκιμασεις, για παραδειγμα στα 3.6. Οπου αν τις δεχθει ισως θα μπορουσες να μην δεις περισσοτερα.
Δεν ειναι παντοτε το καλυτερο σε σχεση με finetuning, αλλα ορισμενες φορες δουλευει αμεσα-απλα-αποτελεσματικα.

Ισχύει αυτό που λές το είχα δεί και παλιότερα απλά απ' ότι είχα διαβάσει στα auto oc βάζει συνήθως πολύ ψηλά τα ρεύματα και γι αυτό δέν το είχα δοκιμάσει θα δώ μήπως το βάλω auto και απλά ρίξω τα ρεύματα

Δημοσ.

Ισως ενας συνδυασμος τους, εαν βεβαιως γινεται ετσι. Απο κει και περα λειτουργει και καπως
δοκιμαστικα του hardware: αν δεχθει μια συχνοτητα σταθερη => σημαινει πως ειναι επιτευξιμη

• Thanks 1
Δημοσ.

OK! Οι πληροφοριες υπαρχουν & δεν ειναι αλλωστε πυρηνικη φυσικη,
ειδικα οταν δεν στοχευεις για ξερωγω καργα, π.χ. 4.4GHz με i5-750 :P

Τελος παντοτε θα ειναι i5, υπαρχουν σεναρια οπου με i7 γινονται πιο smooth,
οπως περιπου για παραδειγμα, οσοι δουν απο 2500(Κ) σε σχεση με 2600(Κ) :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 1/16/2018 at 5:26 PM, splanis said:

Όπως σ είπα εγώ με το σετ μου εγώ fps drops με την 1050ti, οπότε δεν θα μείνεις μάλλον ευχαριστημένος 

Tι drops εχεις ρε αδερφε? Σε τι settings? Ολα ultra τα εχεις? Εστησα προσφατα PC φιλου με 1050ti και το 60αρι το εχει για πλακα σε medium προς high settings. 

Στον TS τωρα, αν δεν σε ενδιαφερει να τα βαλεις ολα ultra, η 1050ti ειναι ταμαμ απο επιδοσεις. Απλα καινουργια στα 180+ € προσωπικα δεν θα την αγοραζα, ψαξε μεταχειρισμενες, κατι μεταξυ 1050ti / 970 / 1060 3gb, οτι βρεις φθηνοτερα.

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι μόνο anti aliasing κ texture έχω high. Fps έχω κάνα 70 80 συνήθως και έχω μερικές φορές κάτι drops στα 50-60 ειδικά στην αρχή του γκειμ. Έχω 75hz monitor αλλά δεν είναι όσο Smooth θα ήθελα το παιχνίδι 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, splanis said:

Όχι μόνο anti aliasing κ texture έχω high. Fps έχω κάνα 70 80 συνήθως και έχω μερικές φορές κάτι drops στα 50-60 ειδικά στην αρχή του γκειμ. Έχω 75hz monitor αλλά δεν είναι όσο Smooth θα ήθελα το παιχνίδι 

Στην αρχη εννοεις στην περιοχη πριν ξεκινησει το game? Ε λογικο ειναι να εχεις drops, και δεν φταιει η καρτα εκει αλλα το CPU. Με 4790k στα 4.6ghz εχω drops στα 50 και εγω.

Η 1050ti το παει ταμαμ το game, ιδιως με τα settings που λες. Το παιχνιδι δεν ειναι smooth λογω του αθλιου tickrate. Σε φιλο που εστησα 8100 + 1050ti καρφωμενος στα 80+ ειναι.

@TS για να δεις πως τα παει ο επεξεργαστης σου στο game, βαλτο να παιξει, βαλε αναλυση 320*240 (η οσο χαμηλοτερη μπορει) και ολα low (με screen render στο 70%) για να μη σε κοβει η καρτα και "παιξε". Αν βγαζει πανω απο 60 frames τοτε θες απλα καρτα γραφικων, και μια 1050ti σε λογικη τιμη (οχι 180+) και εισαι ταμαμ. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Στην αρχη εννοεις στην περιοχη πριν ξεκινησει το game? Ε λογικο ειναι να εχεις drops, και δεν φταιει η καρτα εκει αλλα το CPU. Με 4790k στα 4.6ghz εχω drops στα 50 και εγω.

Η 1050ti το παει ταμαμ το game, ιδιως με τα settings που λες. Το παιχνιδι δεν ειναι smooth λογω του αθλιου tickrate. Σε φιλο που εστησα 8100 + 1050ti καρφωμενος στα 80+ ειναι.

@TS για να δεις πως τα παει ο επεξεργαστης σου στο game, βαλτο να παιξει, βαλε αναλυση 320*240 (η οσο χαμηλοτερη μπορει) και ολα low (με screen render στο 70%) για να μη σε κοβει η καρτα και "παιξε". Αν βγαζει πανω απο 60 frames τοτε θες απλα καρτα γραφικων, και μια 1050ti σε λογικη τιμη (οχι 180+) και εισαι ταμαμ. 

Ναι για την αρχή λέω στο warm(κλαιν) και μετά όταν  πέφτω με το parachute. Για 1050ti και 4440λεω τόση ωρα

Δημοσ.
Just now, splanis said:

Ναι για την αρχή λέω στο warm(κλαιν) και μετά όταν  πέφτω με το parachute. Για 1050ti και 4440λεω τόση ωρα

Ναι okay, τα drops σου στο warmup οφειλονται στη CPU και οχι στην καρτα, οποτε το να του λες να μην παρει 1050ti επειδη εχεις drops που οφειλονται στη CPU ειναι λιγο...καπως. Αν δεν με πιστευεις, δοκιμασε να μειωσεις settings / αναλυση και το screen render και μπες στο warmup. Παλι στα 40 θα πεφτεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...