Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σας παιδιά. Απ' ότι καταλαβαίνω δέν πολυέχει νόημα το OC γι αυτό που θέλω οπότε θα δώ τί θα κάνω.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, masteripper είπε

Με 250€ βάζεις μια πολύ ωραία αγγελία και ζητάς σετάκι....μητρική/Cpu/μνημη...διαλέγεις - ελέγχεις - αγοράζεις το καλύτερο δυνατό και προχωράς...

Με 250 ευρώ δεν κάνει αυτό που θέλει . Για να γίνει 100% , θέλει i5 8400/8600K & GTX 1070 & 16gb ram . 250 κάνουν οι ... ram  . Μιλάμε για 1000+  .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Με 250 ευρώ δεν κάνει αυτό που θέλει . Για να γίνει 100% , θέλει i5 8400/8600K & GTX 1070 & 16gb ram . 250 κάνουν οι ... ram  . Μιλάμε για 1000+  .

Θα διαφωνήσω ελαφρώς....μόλις έκανα μια ψεύτικη γύρα στις αγγελίες του forum και βλέπω ότι το Budget είναι επαρκές....πουλάει και ότι έχει και θα είναι σαφώς ανεβασμένος χωρίς αλχημείες τύπου OC ρεύματα και πάει λέγοντας...με λίγη τύχη θα πάρει αυτό που λέω (set ) και με τα λεφτά που θα πάρει απο την πώληση των δικών του θα τσιμπήσει εύκολα ή δύσκολα και μια καρτούλα γραφικών...

Οτιδήποτε πάρει σε 6η/7η γενιά i5 θα έχει μάνι-μάνι 2x ισχύ στον επεξεργαστή....

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, masteripper είπε

Θα διαφωνήσω ελαφρώς....μόλις έκανα μια ψεύτικη γύρα στις αγγελίες του forum και βλέπω ότι το Budget είναι επαρκές....πουλάει και ότι έχει και θα είναι σαφώς ανεβασμένος χωρίς αλχημείες τύπου OC ρεύματα και πάει λέγοντας...με λίγη τύχη θα πάρει αυτό που λέω (set ) και με τα λεφτά που θα πάρει απο την πώληση των δικών του θα τσιμπήσει εύκολα ή δύσκολα και μια καρτούλα γραφικών...

Οτιδήποτε πάρει σε 6η/7η γενιά i5 θα έχει μάνι-μάνι 2x ισχύ στον επεξεργαστή....

Με τα χρήματα που λες, σε 6η/7η γενιά θα πάρει κανέναν i3 6100/i3 7100 ; Δεν παίρνει i5 6500 ή i5 7600K !!!!

Τυχαίνει να έχω i3 6100 . Δεν έχει διπλάσια ισχύ από τον overclocked i5 750 (που επίσης έχω) .

Πριν από όλα πάντως, πρέπει να πάρει vga . Η 650ti δεν παίζει τίποτε ούτε με i7 8700K .

• Like 1
Δημοσ.

Στην 1η σελίδα των αγγελιών για επεξεργαστές-μητρική θα βρείς την απάντηση (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ)...οπότε νομίζω οτι θα συμφωνήσεις μαζί μου...απλώς πρέπει να πέσει στην σωστή περίπτωση....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλουμε να το σπρώξουμε  στο καινούργιο τσιμπάει 1 i3-8100 (110€) +Μητρική Z370 (100€)...του μένει 40€....πουλάει τα πράγματακια του και μαζεύει λεφτά για μνήμες...αγοράζει μνήμες και είναι με την ίδια κάρτα γραφικών αλλά με σύστημα 2πλασιας+ δυναμικότητα (Passmark : 8150 -->8100, 3707 -->750)...κάποια στιγμή θα κάνει και αγορά κάρτας...

Αν είναι δυνατός στο "παζάρι" με αυτά τα λεφτά όπως ανέφερα θα πάρει και τις μνήμες αλλά αυτό θέλει υπομονή και τύχη ...αλλά σχεδόν σίγουρα θα είναι μια γενιά πίσω...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, masteripper είπε

Αν θέλουμε να το σπρώξουμε  στο καινούργιο τσιμπάει 1 i3-8100 (110€) +Μητρική Z370 (100€)...του μένει 40€....πουλάει τα πράγματακια του και μαζεύει λεφτά για μνήμες...αγοράζει μνήμες και είναι με την ίδια κάρτα γραφικών αλλά με σύστημα 2πλασιας+ δυναμικότητα (Passmark : 8150 -->8100, 3707 -->750)...κάποια στιγμή θα κάνει και αγορά κάρτας...

Αν είναι δυνατός στο "παζάρι" με αυτά τα λεφτά όπως ανέφερα θα πάρει και τις μνήμες αλλά αυτό θέλει υπομονή και τύχη ...αλλά σχεδόν σίγουρα θα είναι μια γενιά πίσω...

Τώρα αυτό ακριβώς κοιτούσα. Αλλά άμα είναι να παώ σε καινούργιο σύστημα και περίμενε το ένα και άμα σου κάτσει το άλλο δέν θα μπορώ ούτε τις ντότες μου να παίζω σάν άνθρωπος. Οπότε θα κάτσω να μαζέψω κάνα φράγκο για να αναβαθμίσω τα βασικά και μία κάρτα άμα μπορέσω αλλά σε αυτήν την περίπτωση δέν ξέρω άν αξίζει να πουλήσω αυτό το σετάκι. Μπορεί να το κρατήσω για πειράματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι masteripper οτί μέχρι να μαζέψει τα λεφτά για κάρτα γραφικών, θα έχει πουλήσει τα πράματα του πυρ παρά + 250 τουλάχιστον από την τσέπη του, για 8100,z370 και μνήμες και πάλι το pubg θα είναι unplayable με την 650 ti. Με λίγα λόγια μια τρύπα στο νερό. Αν ο OP είχε μεγαλύτερο budget και χώραγε και κάρτα γραφικών τότε ευχαρίστως να το συζητάγαμε.

Παραμένω της άποψης να πάρει μια 1050ti και να κλοκάρει τον 750 όσο πάει.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Το θέμα είναι masteripper οτί μέχρι να μαζέψει τα λεφτά για κάρτα γραφικών, θα έχει πουλήσει τα πράματα του πυρ παρά + 250 τουλάχιστον από την τσέπη του, για 8100,z370 και μνήμες και πάλι το pubg θα είναι unplayable με την 650 ti. Με λίγα λόγια μια τρύπα στο νερό. Αν ο OP είχε μεγαλύτερο budget και χώραγε και κάρτα γραφικών τότε ευχαρίστως να το συζητάγαμε.

Αχ αυτά τα λεφτά!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι θέμα φιλοσοφίας...άλλος θέλει να έχει κάτι εδώ και τώρα και δεν τον ενδιαφέρει τι παραχωρήσεις πρέπει να κάνει...στην προκειμενη περίπτωση να ταισεις 1 συστηματάκι που τώρα το φτιάχνεις με 70-80€ και άλλος θελει να κάνει 1 σύστημα που να αξίζει και να αντέχει για τα επόμενα χρόνια και αναγκαστικά κάνει την παραχώρηση αυτό που λείπει να περιμένει μέχρι την επόμενη ευκαιρία...

Πάντως εγώ βλέπω στο Youtube Οτι με I3-6100 +GTX 750ti το παιχνίδι "τσουλάει" με παραχώρηση στην ποιότητα και μιλάμε για 70% της υπολογιστικής ισχύ της πρότασης που εβαλα...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
3 ώρες πριν, frapes87 είπε

Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σας παιδιά. Απ' ότι καταλαβαίνω δέν πολυέχει νόημα το OC γι αυτό που θέλω οπότε θα δώ τί θα κάνω.

Αντιθετως εχει απολυτως νοημα, αλλα αν ειναι επιλογη σου να μη το θελεις δεν ειναι το καλυτερο να επιμεινουμε!
(γιατι οπως εγραψα: αν κατι αυριο σου βγαλει θεμα, η αυτοματη συνεπαγωγη ειναι πως θα φταιει...το overclocking)
:o

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι αρκετα, εως παρα πολυ, απλα:
την καρτα γραφικων (1060) θα αγορασεις ουτως η αλλως. Aπο κει και περα, αν θελεις
κανεις overclocking στον i5, η αν δεν θελεις καθολου, παιρνεις ενα μεγαλο Xeon (3470)
-που και αυτος μετα δεχεται overclocking, αλλα μενουμε στο σεναριο που δεν θελεις :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Τα πραγματα ειναι αρκετα, εως παρα πολυ, απλα:
την καρτα γραφικων (1060) θα αγορασεις ουτως η αλλως. Aπο κει και περα, αν θελεις
κανεις overclocking στον i5, η αν δεν θελεις καθολου, παιρνεις ενα μεγαλο Xeon (3470)
-που και αυτος μετα δεχεται overclocking, αλλα μενουμε στο σεναριο που δεν θελεις :P

OC το φοβόμουν και πάνω απ'ολα βαριόμουν να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά που πρέπει να διαβάσω. Ελεγα άμα πάρω καινούργιο σύστημα αυτό θα το κρατήσω γι αυτόν τον λόγο. Αλλά απο την στιγμή που δέν έχω άλλη επιλογή έλεγα να πάρω την κάρτα και να πιάσω το διάβασμα αλλά άμα είναι να τα κάνω όλα και μετά να μην παίζει το pubg πάλι, τότε γιατί να τον κάνω?

Δημοσ.

Έχω τον i5 750. Εμένα προσωπικά το cpu σε στοκ σκάει τρελή μπουκάλα στην 5870 σε cpu game κατά κύριο λόγο αλλά μέχρι και στο λολ. Πριν το oc η κάρτα ήταν max 30% μετά το oc πήγε στα 90-95 use. 

Τώρα αυτό το 4hz oc εύκολα με στοκ ούτε σαν ιδέα δεν γίνεται. 

Τον πήγα 4 με 1600αρες μνήμες και με 1.3 ρεύμα και σε τεστ χτύπησα κάτι 99αρια θερμοκρασία. Τον κατέβασα 3.4 με 1.2 ρεύμα stable και έχω 40-42 idle. 

Με το oc που έκανα απλά βρήκα την υγεία μου, πριν είχα κάτι τρελά drop. Θεωρώ ότι και την 1050 ti θα την μπουκαλιαζει χωρίς σοβαρό oc πόσο μάλλον την 1060. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Έχω τον i5 750. Εμένα προσωπικά το cpu σε στοκ σκάει τρελή μπουκάλα στην 5870 σε cpu game κατά κύριο λόγο αλλά μέχρι και στο λολ. Πριν το oc η κάρτα ήταν max 30% μετά το oc πήγε στα 90-95 use. 

Τώρα αυτό το 4hz oc εύκολα με στοκ ούτε σαν ιδέα δεν γίνεται. 

Τον πήγα 4 με 1600αρες μνήμες και με 1.3 ρεύμα και σε τεστ χτύπησα κάτι 99αρια θερμοκρασία. Τον κατέβασα 3.4 με 1.2 ρεύμα stable και έχω 40-42 idle. 

Με το oc που έκανα απλά βρήκα την υγεία μου, πριν είχα κάτι τρελά drop. Θεωρώ ότι και την 1050 ti θα την μπουκαλιαζει χωρίς σοβαρό oc πόσο μάλλον την 1060. 

Αυτό στα 4 hz που λές με στόκ τί εννοείς? (ρεύμα ή ψύχτρα?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...