Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Γιατί μόνο 3,6 GHz ;;; Δεν έχεις ψύκτρα ;; Λόγω μνημών ; Εμένα ο i5 750 από πλευράς θερμοκρασιών , δεν έχει κανένα θέμα , πάει και παραπάνω. Με τις μνήμες είναι το θέμα, δεν ξεκιναει με πολλαπλασιαστή 6 , οπότε τις έχω με 8 και με 8 πολλαπλασιαστή και bus=190 , οι μνήμες είναι στα 1520 MHz από 1333 και φοβάμαι να τις πάω παραπάνω. Ο επεξεργαστής σε idle με την τωρινή ψύκτρα (και γενικότερα ψύξη) έχει idle κάτω από 15 C , οπότε δείχνει λάθος τιμες (όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες θερμοκρασίες και μπορεί να δεις και idle temp 7 C ) , αλλά σε full gaming με use 100% , δεν ξεπερνά τους 38 C .

Δεν σηκώνει oc αυτός ;;; Αν ανεβάσει κανείς το bus στο 190 , δεν πάει 3990 MHz ; Η τιμή είναι χώμα.

Μέχρι 3.9 πάει για πλάκα, απλά στα 3,6 είναι το sweet spot για μένα, χρειάζεται ελάχιστο παραπάνω ρεύμα απο τη στοκ τιμή. Τον δουλεύω 18*200mhz, ψύξη έχω τη thermalright true spirit http://thermalright.com/product/ultra-120-extremetrue/ που δεν μασάει από OC, μέχρι 64 βαθμούς έχει φτάσει ότα ντον τέσταρα στα 3.9ghz 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Για τους ανθρωπους που δεν θελουν να μπλεξουν με overclocking, ειναι ικανοποιητικος σαν baby i7 :-)
Εννοειται οτι ολοι ανεβαινουν, απλως ορισμενοι ανθρωποι δεν θελουν να τους 'πειραξεις' καν, σε ενα
μικρο "τικ" παραπανω, στο συστημα τους...:ph34r: (ενιοτε υπαρχει και ο 'φοβος', οποτε δεν πολυεπιμενω!)

Κι εμένα ήταν το πρώτο μου oc (σε cpu) . Εφόσον η θερμοκρασία του σε πλρες φορτίο , δεν ξεπερνάει ποτέ τους 45-50 C , θέλω να πιστεύω ότι δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα. Κάνω λάθος;

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Μέχρι 3.9 πάει για πλάκα, απλά στα 3,6 είναι το sweet spot για μένα, χρειάζεται ελάχιστο παραπάνω ρεύμα απο τη στοκ τιμή. Τον δουλεύω 18*200mhz, ψύξη έχω τη thermalright true spirit http://thermalright.com/product/ultra-120-extremetrue/ που δεν μασάει από OC, μέχρι 64 βαθμούς έχει φτάσει ότα ντον τέσταρα στα 3.9ghz 

Τον πήρες από Κίνα/Κορέα ή από Ε.Ε. ; Πότε ήρθε ;;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑ/ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΤΟ

VampireBatSmileySml.gif?w=280&h=210&fit=     ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ;;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Κι εμένα ήταν το πρώτο μου oc (σε cpu) . Εφόσον η θερμοκρασία του σε πλρες φορτίο , δεν ξεπερνάει ποτέ τους 45-50 C , θέλω να πιστεύω ότι δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα. Κάνω λάθος;

Δεν εχει να κανει μονο με σωστο-λαθος, ακομη κι ολα γινουν προσεκτικα σε συστημα που κανεις overclocking,
οτιδηποτε και να συμβει ειναι πιθανο να κατηγορηθει αυτο -> δηλαδη εσυ: αν το εχεις κανει για αλλον, οποτε?
:wacko:
[Γενικα οταν δεν το θελουν δεν χρειαζεται να πολυεπιμενεις γιατι μπορει να κατηγορηθεις για τα παντα μετα..]

Δημοσ.

Καλά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτε. Εγώ με τις 1333 να δοκιμάσω να τις πάω παραπάνω από 1520 ή ρισκάρω πολύ ;;; Είμαι σίγουρος ότι αν είχα 1600άρες θα πήγαινε 4,2 για πλάκα,

αλλά με τις 1333 το ψιλοφοβάμαι .

Αν τις έκανα τράμπα με 1600άρες, ίσως να κέρδιζε 1-2 fps το μηχάνημα βέβαια .

ή και πιο γρήγορες , πχ 2000 . (θα έβαζα 10Χ200  στις μνήμες ).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Καλά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτε. Εγώ με τις 1333 να δοκιμάσω να τις πάω παραπάνω από 1520 ή ρισκάρω πολύ ;;; Είμαι σίγουρος ότι αν είχα 1600άρες θα πήγαινε 4,2 για πλάκα,

αλλά με τις 1333 το ψιλοφοβάμαι .

Αν τις έκανα τράμπα με 1600άρες, ίσως να κέρδιζε 1-2 fps το μηχάνημα βέβαια .

ή και πιο γρήγορες , πχ 2000 . (θα έβαζα 10Χ200  στις μνήμες ).

Από Κίνα χωρίς τελωνείο, αρχές Ιανουαρίου τον παρέλαβα... Καλά για το oc over 4ghz μη το δενεις και κόμπο.. Είναι δύσκολα τόσο ψηλά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Από Κίνα χωρίς τελωνείο, αρχές Ιανουαρίου τον παρέλαβα...

Δεν πλήρωσες καθόλου κερατιάτικα ; Ούτε 3 ή 15 ευρώ ;;;

Δημοσ.

4GHz πηγαινουν απο i7-860 και μεγαλυτεροι. Παραπανω χρειαζεσαι αρκετο ζορι και δεν υπαρχει λογος..
Αν δεις σε reviews φαινεται: ποσο ανεβαινουν απαιτησεις ρευματα καταναλωση @ 3.6 -> 3.8 -> 4.0 GHz :shifty:

Δημοσ.

Η φωτό σαφώς και δεν χρειαζόταν ! Ο Κινέζος είχε γράψει τιμή ; Είχε δηλωθεί κάπου μεταχειρισμένο , κατασκευή 2009 ;; Με τελωνεία, έχω κάποιες φοβίες !

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Η φωτό σαφώς και δεν χρειαζόταν ! Ο Κινέζος είχε γράψει τιμή ; Είχε δηλωθεί κάπου μεταχειρισμένο , κατασκευή 2009 ;; Με τελωνεία, έχω κάποιες φοβίες !

Εγώ, τους τελευταίους 2 - 3 μήνες που έχω κάνει τουλάχιστον καμία 20αρια αγορές από Κίνα, σε Cpu, ssd, Ram, hdd cases δεν έχω πληρώσει ούτε ένα τελωνείο. 

Μόνο ένας ssd είχε κολλήσει από aliexpress και τελικά ήρθε καθυστερημένα με τελωνειακός ελεύθερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/1/2018 στις 5:12 ΜΜ, frapes87 είπε

CPU:i5 750 // MB:As rock P55 extreme // RAM: 8gb G.Skill DDR3-1600 // gpu: GTX 650Ti Boost // PSU: Coolermaster G650M // CPU COOLER: ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev, 2 // SSD: 850 evo 250gb // CASE: CM K-380

Θα αναβαθμιζα τα εξής :

Gpu : μτχ. 970 ή 1060 έστω και 3gb.

ΟΧΙ 1050ti

Cpu: x3470 (40 ευρώ μαζί με Μεταφορικά) 

https://m.ebay.com/itm/QTY-1x-INTEL-Xeon-X3470-CPU-2-93GHZ-8MB-LGA1156-SLBJH/132387931924?hash=item1ed2ef8714:g:OlIAAOSwvD5Z~w47

Ram: τουλάχιστον άλλα 4gb και ιδανικότερα 8gb.

Πουλωντας τα παλιά σου ή και να προσθέσεις και κάτι στο Budget σου βγαίνει άνετα. 

Και λέει να τα αλλάξεις και τα τρία για να είσαι οκ. 

Σε συμβιβασμούς με μια έλλειψη των τριών, για μένα πολύ απλά δεν υπάρχει νόημα. 

Επεξ/σία από Kostas.karras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Εγώ, τους τελευταίους 2 - 3 μήνες που έχω κάνει τουλάχιστον καμία 20αρια αγορές από Κίνα, σε Cpu, ssd, Ram, hdd cases δεν έχω πληρώσει ούτε ένα τελωνείο. 

Μόνο ένας ssd είχε κολλήσει από aliexpress και τελικά ήρθε καθυστερημένα με τελωνειακός ελεύθερο. 

Πως εξηγείται αυτό ; Έχεις διαβάσει τι γράφουν στο θέμα στην κατηγορία ίντερνετ, σχετικά με τα τελωνεία ;

(μην το πάρεις ότι αμφισβητώ όσα γράφεις , δεν κάνω κάτι τέτοιο , απορία εκφράζω).

Χτυπάνε (τα τελωνεία) μόνο κινητά και καινούργια ηλεκτρονικά ;;; (και πιθανόν cpu που γράφει πάνω 2009 δεν τους λέει κάτι).

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Πως εξηγείται αυτό ; Έχεις διαβάσει τι γράφουν στο θέμα στην κατηγορία ίντερνετ, σχετικά με τα τελωνεία ;

(μην το πάρεις ότι αμφισβητώ όσα γράφεις , δεν κάνω κάτι τέτοιο , απορία εκφράζω).

Χτυπάνε (τα τελωνεία) μόνο κινητά και καινούργια ηλεκτρονικά ;;; (και πιθανόν cpu που γράφει πάνω 2009 δεν τους λέει κάτι).

Ναι, έχω διαβάσει. Απλώς ΔΕΝ μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. 

Σε αγορά κινητού από gearbest έχει τύχει στον αδερφό μου. 

Παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες όμως. 

Ο τρόπος αποστολής του πωλητή είναι σίγουρο. (Αν είναι δηλαδή μέσω άλλης ευρωπαϊκής χώρας.) 

Το ποσό ;  (Αν είναι υψηλό;) 

Το μέγεθος του πακέτου;; 

Δεν ξέρω τι άλλο. 

Όλες οι αγορές που έχω κάνει δεν έχουν ξεπεράσει τα 50 ευρώ ανά τεμάχιο.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει και το άλλο μονοπάτι....

Με 250€ βάζεις μια πολύ ωραία αγγελία και ζητάς σετάκι....μητρική/Cpu/μνημη...διαλέγεις - ελέγχεις - αγοράζεις το καλύτερο δυνατό και προχωράς...

Αφού τελειώσεις με αυτό πουλάς ότι δεινόσαυρο έχεις με την ησυχία σου (θα φύγουν) και με τα λεφτά επενδύεις σε ότι θες....

Ο χρόνος που θα επενδύσεις για OC ...συν το σπάσιμο νευρων συν κάποιες πιθανές βλάβες συν συν ....δεν αξίζουν...αν ήσουν οριακα με λιγο OC να εφτανες εκεί που θες άξιζε...τωρα δεν ξέρω...

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...